Şimdi Ara

Bu TM tablosunu yorumlayabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalların geçen yıl aynı netlerle TM den aldıkları puanlar bu yıla göre çok fark ediyor. Matematik dersinin standart sapmasından kaynaklanıyor olsa gerek. Bu tablo ea sıralamalarını nasıl etkiler.
    Bu TM tablosunu yorumlayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avukat2020 -- 31 Temmuz 2020; 11:21:30 >

• Ben de merak ediyorum bu sene hukuk sıralamaları ne olur?
  • Ahmet Çakar01 kullanıcısına yanıt
    Her şey iyice çorbaya döndü.
    Ön sıralarda durum facia zaten. Allah vere arkalada karışmaz fazla. Tek umudum diş potasına görmedikleri içim hukuk isteyenlerin sayısının azalması.
  • Avukat2020 A kullanıcısına yanıt
    Sıralamanız ne hocam?
  • ilk 5k'da etkilemez,sonrasi icin olumsuz olabilir
  • Valla tabloya baktıkça jamiryo diye bağırasım geliyor :)
  • Ahmet Çakar01 kullanıcısına yanıt
    39.9k yani bıçak sırtı.
  • Bunun sebebi matematik kesinlikle. Ben sonuçlar açıklandığında bir baktım beni 20k atmış TM'de geçen seneye göre. Foruma girdim baktım 20k civarı olan kişileri 2k falan atmış. Şaka mı diye düşündüm ama sonra fark ettim ki benim netlerimin %60-70'i matematik. Diğer arkadaşlar edebiyat sosyali çok çok iyi yapıp matematikte batirmislsr veya daha orta seviye matematik yapmışlar. Bundan dolayı totalde aynı neti yaptığım çoğu kişi benim kadar yigilmaya maruz kalmamış. Sonuç olarak hangi aralığa baktigimizin hiç önemi yok, TYT'leri aynı iki öğrencinin totalde ayt'leri de aynıysa aralarında hangisi daha fazla edb-sos ağırlıklı yaptıysa o daha iyi sonuç aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 31 Temmuz 2020; 11:49:14 >
  • Avukat2020 A kullanıcısına yanıt
    Umarım gönlünüzce olur hocam zor bir aralık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.