Bildirim
BU TWEAK İPHONE MU YOKSA ANDROİD Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boyle bir tweak var diye biliyorum -
Alında kullanışlı gözüküyor bilen var mı? -
shrink -
İos bu springtomize 2 tweak ile yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
ios bu evet arkadasin dedigi gibi springtomize 2 ile yapiliyor ikonlarin dizilis siralari haric bire bir benim ekranim :-)
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
ios bu evet arkadasin dedigi gibi springtomize 2 ile yapiliyor ikonlarin dizilis siralari haric bire bir benim ekranim :-)
Peki eski ayarlara nasıl döneriz yani ilk ayarımıza. Sıfırla tarzında bişey varmı ben bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: saykokemal
quote:
quote:
Peki eski ayarlara nasıl döneriz yani ilk ayarımıza. Sıfırla tarzında bişey varmı ben bulamadım
Springtomize bende turkçe ama tahmınen yazayım springtomize ye girince n alttakı secenekt more packags veya others gıbı bır secenek olcak ona tıklayınca reset to default a tıklarsan ayarlar orjınal varsayılan ayara doner
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saykokemal
quote:
quote:
Springtomize bende turkçe ama tahmınen yazayım springtomize ye girince n alttakı secenekt more packags veya others gıbı bır secenek olcak ona tıklayınca reset to default a tıklarsan ayarlar orjınal varsayılan ayara doner
Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de sayfada 5 satır yapmak istiyorum. Yani iphone 5 gibi yapmak istiyorum ;onu nasıl yapacağım? Bir satıra 5 uygulama koyuyorum ancak sayfaya 5 satırı nasıl yapacağız?
Edit: Icons > Additional Rows açınca oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beostar -- 19 Temmuz 2013; 9:26:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X