Amazon'dan işlemci alınmaz kardeşim.. yüksek dolar kuru, %20 vergi, kargo parası, depozito derken 1250 liraya geliyor.. aynı paraya buradan da alabiliyorsun zaten.. :)
Amazon'dan işlemci alınmaz kardeşim.. yüksek dolar kuru, %20 vergi, kargo parası, depozito derken 1250 liraya geliyor.. aynı paraya buradan da alabiliyorsun zaten.. :)
cok tesekkur ederim tavsiyen için abd de arkadasım var gelirken getirıyor 10 gün sonra yavrularım kavuscagım..
anakartları bir karsılastırayım
tekrar tavsiyen için tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: qedo
cok tesekkur ederim tavsiyen için abd de arkadasım var gelirken getirıyor 10 gün sonra yavrularım kavuscagım..
Rica ederim, önemli değil kardeşim.. o zaman iş değişir tabi.. ama yine de o halde bile garanti durumları şüpheli bana göre.. hiç riske girmeyip buradan daha uygun fiyata ve garantili şekilde hemen teslim almak varken ben 1250 lirayı vermezdim yurtdışı bir ürüne.. yine de sen bilirsin tabi.. :)
Anakart önerdiğim sağlam bir modeldir.. yeterli gelmezse Maximus, Hero gibi daha üst düzey Gaming modelleri de var elbette..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Rica ederim, önemli değil kardeşim.. o zaman iş değişir tabi.. ama yine de o halde bile garanti durumları şüpheli bana göre.. hiç riske girmeyip buradan daha uygun fiyata ve garantili şekilde hemen teslim almak varken ben 1250 lirayı vermezdim yurtdışı bir ürüne.. yine de sen bilirsin tabi.. :)
Anakart önerdiğim sağlam bir modeldir.. yeterli gelmezse Maximus, Hero gibi daha üst düzey Gaming modelleri de var elbette..
acıkcası 2 nesildir msi kullanıyorum z77 ve 87
daha once 2 board asus ve 2board de gigabyte kullandım stabılite sorunu yasadım
ozellikle asusta cok canım sıkılmıstı
o yuzden msi ile devam edecegim gibime geliyor ...
tekrar tesekkur ederim
quote:
acıkcası 2 nesildir msi kullanıyorum z77 ve 87
daha once 2 board asus ve 2board de gigabyte kullandım stabılite sorunu yasadım
ozellikle asusta cok canım sıkılmıstı
o yuzden msi ile devam edecegim gibime geliyor ...
tekrar tesekkur ederim
Sen bilirsin kardeşim.. tabi biraz da şans işi biliyorsun.. mesela bu da benim üçüncü sistemim.. anakart tercihim hep ASUS oldu.. hiç bir sıkıntı da yaşamadım şimdiye kadar.. :)