Şimdi Ara

Bu ülkede mal güvenliğinin olmadığına bir kanıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP Komunizminde Mulk adaletin temelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Eylül 2024; 17:35:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Arkadaşım şaka mısın ? Yoksa harbi sırf laf olsun muhalifçilik olsun diye mi bilmeden bu kadar rahat sallıyorsun ?

İZİN ALMAK Nedir ? İstimlak ediyor devlet kamu yararı için izin flan yok zaten ALMAZ. Sana sormuyor bile devlet izin veriyon mu vermiyon mu diye. Bilirkişi bakıyor yol için en uygun arazi neresi şurasımı tamam yıkın diyor yıkıyorlar.

Bak bizim akrabanın dere boyunda bir tarlası vardı bizimde ufak hissemiz olan içinde. Devlet dere ıslah çalışması yapacam dedi ve istimlak etti oraları. Sana sormuyor bile devlet bu dere taşıyor kamu güvenliği diyor atıyorum 5 metre ise derenin genişliği ben 10 metre 15 metra yapacam diyor çıkan toprağıda içeri doğru atıyor tarlanın yarısını aldı gitti sana sormuyor bile. Tarla ekiliymiş flan bakmıyorlar bile. Kepçeler kamyonlar içinde geziyor çiğniyor ürünleri. Haa parasını yatırıyor fazlasıyla. ( Ezdiği mahsülde dahil. ) Sen anca bu para az deyip karşı dava açıp paranı artırabiliyorsun. Yoksa ben vermiyorum dereyi ıslah edemezsin BANA NE BANA NE DİYEMİYON YANİ...

Veya yakın zamanda Trakya bölgesine hızlı tren gelecek orada istimlak ediyor devlet arazileri ve Tren geçecek diyor yapacak bir şeyin yok. Bunu şova dökemezsin. KAMU YARARI DEDİĞİNDE. Sizin gibiler işte yok ağaç gitti yok zeytin hasadını yaptırmadılar flan diye duygu sömürüsü yapamya çalışıyor ama yapamyın böyle işte. Böyle oldumu devlet ülkede çivi bile çakamaz. Ben izin vermiyorum der geçer herkes inadına.

Olaydada kesilen ağaç sayısı 32 kadının zaten 40 ağacı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Eylül 2024; 17:50:38 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

akp komünizmi nasıl oluyor ?

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Mala el koyup ustune istedigini yaparak. Yasa yaz basinda gecmisti, gerekli gorulen ozel araziler kamulastirilabilir diye.

Diyelim onemli ve degerli bir yerde arazin ve evin var. Oraya bir proje dusunuluyor, yerine sana sormadan el koyabiliyorlar. Ordan gelecek paralari mal sahiplerine birakmiyorlar yani isi sansa birakmiyorlar artik.

• Suriye'den turist olarak ülkemize gelip sonra kalmaya karar veren saygın profesör El Kasaab Ebuu Kusaat diyor ki: o ağaçlar çevreye zarar veriyormuş.

konu kapanmıştır. bilim kazandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi verdiğin linkte yani şu linkte "40 ağaç" ifadesinin geçtiği yeri ekran görüntüsünden işaretlersen eşek gibi anırıcam, bunu yapamazsan sen anıracak mısın? Ben sana 500 ağaç ifadesini gösterebilirim, sen de bana 40 ağaç ifadesini bu haberin linkinden göster

Bu ülkede mal güvenliğinin olmadığına bir kanıt
    Bu ülkede mal güvenliğinin olmadığına bir kanıtgerçek gündem
    Depremzedenin Zeytin Ağaçları TOKİ İçin Kesildi
    https://www.gercekgundem.com/guncel/depremzedenin-zeytin-agaclari-toki-icin-kesildi-471246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Eylül 2024; 20:25:6 >

Off çok anlamsız ve gereksiz uzatıyorsun ya AZCIK GOOGLE yap ya bu kadar zor olmasa gerek orada isimlerde geçiyor bak.

Google a Çiğdem Arslan kesilen zeytin ağaçları yaz kaç ağaç çıkacak gör her defasında kelime kime şey mi gösterecem ben sama 4-5 farklı kaynağa habere bak zahmet edip bir konu açıyorsan.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Senin tarifini yaptığın şeye biz "mal güvenliğinin olmaması" diyoruz. Olay budur...Kimse kimsenin malını elinden zorla alamaz, malına zarar veremez... Verirse, yukarda bunun ne manaya geldiği yazılı...Biz de bunu belirtiyoruz zaten.

Doğru devlet hariç kimse kimsenin malını alamaz. Ama Devlet İSTİMLAK EDEBİLİR. Vatandaşın çıkarı için KAMULAŞTIRABİŞLİR. Bu yasal bir hak zaten neyin kafasındasınız siz anlamıyorum ki !

Muhalifçilik oynayacaksınız diye saçmalıyorsunuz. 40 ağaç mı yol mu dedimi devlet vatandaşım için YOL DİYOR bu kadar basit. Senin desteklediğin parti kazara iktidar olursa yol değil öncelik ağaç der ülkeye bir çivi çakmadan gelir gider ne diyeyim.

O bölgede her yer tapulu her yer sahipli ne olmasını bekliyonuz mesela yol ihtiyacını karşılamak için ? Çok değil azcık düşünerek yorum yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Eylül 2024; 20:52:43 >

Tamam devlet bunu yapabilir ama devletin önceden bildirim yapması lazım, Kamulaştırma kararı çıkması lazım. Yasal olan bir işlemi hukuksuzca yapmaya çalışan bir şirket var. Normal bir kamulaştırma olsa zaten kimse bu kadar ses etmezdi.

• BJK kullanıcısına yanıt

Kaynak DEM parti milletvekili mi ?

Hee tamam o zaman ben inandım DEM partili vekil diyorsa devlet kesin suçludur.

Bu yol yapımı hemen iptal edilmeli yola ne gerek var tarlalıktan gidip gelsinler işte. Depremzedelere yol mu lazım abi. Devlete dert olan şeye bakın yol yapacam diye kamulaştırma yapıyor cebinden para çıkartıyor birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Eylül 2024; 21:8:57 >
  • Güvenliğim yok diyeni zorla tutan yok. Gidin güzel ülkemden.

Valla ben bu tarz toplumsal olaylarda Dem milletvekillerini, Akpli milletvekillerine göre daha güvenilir buluyorum. Demlilerin tek güvenilmeyecek yanı terör olayları.

Toplumsal olay ne alaka :D

Aynen sen DEM'e güvenirsin zaten kime güvenecen. Sonuçta ittifak ortağınız yabancı değildir size. Sen oy bile verirsin DEM'e şaşırmam.

Sıradan bir kamulaştırma olayını bile köpürtüp toplumsal infial diyecen utanmasan. Oldu olacak DEM'liler ile bir olup polisle çatışın orayı vermeyiz diye ! ( Sizden beklerim şaşırman he. )

Kendi kendine yazıyorsun, açık olarak hukuksuzluk var işte, ne bildiri yapılmış ne kamulaştırma kararı çıkmış, " biz yapalım şu an bakanlıkta çıkar nasılsa " diye bir şey mi olur?

Yahu sizin genel başkanınızın bugün söylediği yarınkiyle tutmuyor, milletvekillerine nasıl inanayım.

İttifak falan boş işler, hala mı belediye seçimlerinin acısı var Özkan, yazık. Bu ülkede mal güvenliğinin olmadığına bir kanıt 

Olay sıradan bir kamulaştırma. Ama siz tutturmuşunuz hukuksuzluk diye bağırıyorsunuz. Madem hukuksuzluk varsa CHP nerde ? Hee sayi CHP halkın olaylarına bkamıyordu onlara Selahatin Demirtaş veya DEM partili kayyum atanan belediye flan olacak ses etmesi için. Orada DEM partiye mi kaldı iş ?

Ne DEM sevdasıymış arkadaş ittifak ortağın ile mutlu isen sen diyecek bir şey yok mutluluklar. Kolkola iktidara yürüyün ülkeyi kurtarırsınız DEM ile işte. Hİç bir yer kamulaşmaz bir çivi bile çakılmaz ülke uçar bu sayede.

• Erdoğan ülkesinde allaha emanet yasiyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her toplum hakettiği gibi yönetilir.

• Zamanında bakanlık yapan Soylu'nun siz yapın, devlet arkadan karar çıkartır dert etmeyin dediği durum işte. Malın yada paranın olmasının bu ülkede bir değeri yok. Belli kesime yakın değil, içinde olacaksın. Daha fazla yazarım da sen ne güzel twitler atıyon diyip kapıya geliyolar

• Evet devlet Kamu yararına ise istimlak edebilir aynı görüşteyim.

Ancak bunun da taraflara bunları anlatacak bir prosedürü olmalı.

kafasına göre araçları gönder kesip gelsinler şeklinde olması da yanlış.

bu ağaçlar taşınabiliyor.. mümkünse ağaçlarıda daha uygun bir yere taşınabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.