Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Adam hakli olabilir ama karsi tarafin okuzlugu demeniz sizin hirbolugunuz.Her gun ulkede kizlar taciz ediliyor sanki iskandinav ulkesindeyiz de soruna bak tanimadigim kiz geri gunaydir demedi diyor.Hemcinslerin o kizlari taciz etmezse kiz seve seve gunaydin der merak etme.Ayriyetten muhitin insan kalitesi arttikca insanlarin tanimadiklarina olan guveni de artiyor.Bizim semt asiri chpli bir yerde mesela hic oyle kavga gurultu uyusturucu taciz vs olmaz,insanlar sen saklak herkes tanimadigiyla konusuyor.Ama baska bir yere gidiyorsun ayni muhabbet yok.Izmite gittim daha otogarda millete bisey soruyorum bon bon yuzume bakiyorlar esnaf konusmuyor igrenc bir yerdi.Ama bizim semte amerikadan gelen kuzenim de ilk baslarda insanlara yolda refleks olarak gunaydin diyordu kimisi sasiriyordu kimisi gunaydin diyordu kulturle alakali bisey bu.

Velhasil kelam bu kadar tacizin oldugu bir ulkede kizlar egoist falan diye aglamayin,kendinizi gelistirin onun yerine.Sokaktaki insana da bisey yapamazsin turk erkegini sapkinligi bitmeden.

Klasik asosyal mantigidir zaten kiza sacma sapan yazilir kiz bakmaz tersler cocuk internette turk kizi egoist diye aglar surekli bir dongudur bu.

Konuyu iyice okumamışsın bile...

Kız günaydın'a karşılık vermese problem değil, vermek zorunda değil ama laf dalaşına girip saldırmak zorunda da değil... Hayvanlar bile dağda ovada birbirini görünce bir işaret yaparlar, hayvanlardan beter mi olalım? Erkek kız farketmez bir kişiye selam vermek gerektiğinde olması gereken bir davranıştır...

Selam vermemle hamile kalacağını sanan psikolojiyi anlamamı beklemeyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

öndeki sarı ablayla evlenecektiniz sanki geçen sene öyle bir konu hatırlıyorum hocam. son durum ne? konuşuyor musunuz halam

Konuşuyoruz evet, evlilik için o zamanda demiştim zaten... Gönülden karı kocaya dönüşebilecek bir bağ olmayınca kızın hayatına girmek istemedim.

• Ne yobaz insanımız var be bende benzinlikte çalışıyorum markette akşam adam kadınla alkollü gelir,selam vermez içeri dalarlar tam çıkacakları sıra şikayet ederler peçete kalmamış diye.

En sevdiğim kısımda Selam vermeyene makina peçete vermiyor diyorum adam .... olup gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Bu attığınız fotoğraflar nereden , bizde arkadaşlarla kampa gitmeyi düşünüyoruz da.

Şirinyazı Göleti, Mengen Bolu, Yedigöller de güzel tabi... Türkiye'de çok daha güzel alanlar var emin olun... Cennet ülkede yaşıyoruz farkında değiliz.

• yazıyosu yine
    sallamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

yazıyosu yine
    sallamaya devam

Sallanacak bir şey yok, bakabilirsin buradan...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu ülkede kızlar 1 yaşından itibaren 70ine kadar tacize ve tecavüze uğruyor bırakta tanımadıkları kişilere birşey dmeek zorunda kalmasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sonumuzu hayr etsin insallah. Yakindir helak oluruz gibi geliyor. Benim duam hep şoyle olur. Kotuler kotuler ile, iyiler iyiler ile karsilassin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Aha ben de bu başlıkta bir henüz akpli çomar cahil henüz yazmamış diyordum, tam da üstüne denk geldin h.g

4 gün ceza vermişler ama sana birde gözlük şart :)
  • Kabile ülkeleri bile böyle değildir. Ben gidiyorum Afrikaya. :)

• Bi günaydın demekle olmuyor o işler kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay 2 boyutlu bence.

1- Medenice bir günaydına medenice cevap veremeyecek kadar öküz olduklarından yapıyorlar.

2- Böyle bir günaydına cevap verince arkası gelir :"Bu günaydının devamı gelir kesin, şimdi bana yürür de yürür." şeklinde düşündükleri için yapıyorlardır.

Ortamın da etkisiyle ikinci boyut ağır basmıştır kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Sorun kesinlikle bende değil çünkü Avrupa’da ben demeden herkes günaydın diyordu, gülerek, yaşlısından gencine, mankenlere taş çıkartanlar özellikle...

iyi ki bir avrupa gördün ,sanki doğup büyüdüğün yerde yaşam nasıldı bilmiyordun da yeni mi öğreniyorsun ?
    her ülkenin değişik kültürü vardır ,bir ülkede sokak ortasında öpüşenler olur kimse anormal karşılamaz ,başka bir ülkede olursa linç etmeye kalkarlar
    millet sana merhaba ,günaydın diye karşılık vermek zorunda mı ?
    derse senin iş atmana evet anlamı taşıdığı için olamaz mı ?

beğenmiyorsan git cennet avrupa'na
    orada evli çiftler çocuklarının yanında sürekli öpüşüyor ,peki burada kendi ailende böyle bir görüntü ister misin ?

sakız aldın diye sana niye teşekkür edecekler yahu ?
    bizde selamünaleyküm denir ,karşı taraf aleykümselam diye karşılık verir ,hayırlı işler dersin o da sağol der,peki avrupa'da bu yok diye ne yapacağız ?
    bu avrupalılar yobaz selam veriyorum ,aleykümselam demiyorlar mı diyeceğiz ?

daha bu sene kendim yaşadığım bir olay var ;
    yoldan geçen bir araçtan bize selam verildi ,yanımdaki kadın (60 yaş üzeri) cevap vermedi
    ben biraz şaşkın bakınca ,kadınlar tanımadığı erkeklerden selam alamazlarmış dinen dedi

şimdi bu kadın yobaz olduğu için mi selamı almadı ,yoksa dini inancı gereği mi ?
    dünyada bir sürü örf,adet ve dini değerler var ,hangi ülkedeysen ona uyacaksın ,avrupa gördüm diye bulunduğun ülke insanını kınamayacaksın

sen arabistan'ı iyi bildiğini söylüyordun o zaman git orada bir kadına selam vermeye kalk ,bakalım neler oluyor

Geldi sakalli.

uzak dur benden ,diğer konuda sabrettim ama sen haddi çok aşmaya başladın
    tam blokluk adamsın ,bu futbol fanatikleri niye böyle oluyor anlamak zor
    hadi güle güle

• Sorun sende değil arkadaşım, sorun o kızların doğup büyüdükleri şehirlerde, onları yetiştiren selamsız sabahsız oküz ailelerinde...

• oba alamancı arkadaş gelmiş sizin hesap kapandıydı yoktunuz.Geri mi açıldı arkadaş grubunuz vardı sanırım almanyadan kızlı erkekli tabi bizim ünileri övüp kızların tavrını görünce anlamışsınızdır.Niye bu ülke böyle diye.İnsanı böyle kızı bir tip erkeği bir tip hele kızların en kezbanındaki ego kıvaç tatlıtuğu donunda sallamak o günden beri kendime gelemedim.Bir tipler var sanarsın mağaradan çıkmamış hiç internete bakmamış.Bakın siz merhaba deyince ne olduğunu biliyorsunuz.Bende avrupada iken selam verir alırdım.En güzeli en çekicisi bile karşılık veriyor.Burada ise öyle bir bakış atıyorki sanki kaçakçıyız tecavüzcüyüz gibi hissediyor insan kötü oluyor.Yani bu ülke insanı ne olduğunu bildiği için gerçek hayatta ona buna merhaba demez çoğu orta yaşlıda zaten trilyonlarca fake hesapla sosyal medyada ona buna yürüyerek enerjisini atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 10 Ekim 2017; 23:53:10 >
  • Fotoğraflar çok iyi hocam duvar kağıdım yaptım birini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_3406

aynen öyle . bu ayki parayı eksik yatırmışlar o yüzden bu kadar yazdım.
    kükreyerek demese imiş....
    hanginiz şehirde yolda birine (özellikle kadına) günaydın deyip slm veriyor.

ya o adam bir iki kelime ezberlemiş önüne gelene sataşıp hakaret edip duruyor ,kendisi selam almayanlara kızıyor ama buradaki üyelere söylediği sözleri gözü görmüyor galiba (kendisi fazla medeni galiba)

neyse bloklayıp geçeceksin en güzeli (lakin forumda o kadar çok bu tür üye var ki ,artık blokla blokla bitiremiyorum) :)

• Alem oyuncu olmus sokaklar sahne

• hiçbir kadın kız sizden selam almak zorunda değil ,saçmalığın dibine vuruyorsunuz
    selam almadıysa kezbanmış ,yobazmış
    yok ya başka emriniz

elin karısına kızına selam vermek mecburiyetiniz mi var ?
    sanki hepiniz iyilik meleğisiniz ,biz bilmiyoruz değil mi amacınız ne ?

dikkat ederseniz konuyu açan eleman hep nedense önüne gelen kıza selam verme gereği hissetmiş ?
    selamını al avrupaya götür
    üstelik bu ülkede yoldan geçen selam verir ,oturan değil (biraz kültür öğrenin) vermiyorsa sende karşılık vermezsin
    avrupalıdan bize ne yahu ,sen onların teknolojisinin yakınana bile yaklaşamazsın ama nerde böyle saçmalıkları var hemen kaparsınız

birde demez mi kültür ?
    kendisi kültür nedir biliyor olsa bu sözü kullanmaz ,çünkü her ülkenin kültürü farklıdır
    bekar olunca elin karısına kızına böyle hareketler hoşunuza gidiyor ,ilerde evlenseniz kendiniz kafasını çevirmesine bile izin vermezsiniz

• Daha şu ülkeye kilit vuramadık mı hala(!). Bilinçli güruhun sayısı bu andaval, insanlığı sonradan görmüş, hatta onu bile doğru düzgün görememiş, her hareket ve tavırda fitne fesat arayan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede toplu temizlik yapılamayacağına göre bilinçli insanların sıyrılıp, hak ettiği değeri görebileceği yerlere gitmeleri lazım. Kimse de milliyetçilik yapmasın abi, çoğu milliyetçi diye geçinen insanın kuru kuru "Irmağının akışına ölürüm Türkiyem!.." vb. naraları atmak dışında ülkesine faydalı bir icraatta bulunduğu yok, olsa zaten ülke bu halde olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 11 Ekim 2017; 0:25:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.