Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dumaniztq

Şuna bak forumdaki tüm asosyal tipler başımıza avrupalı kesildi.

Ayrıca ben şuana kadar kızlarla bi sorun yaşamadım. Tanımadığım kimseye merhaba , naber gibisinden bişey demedim çünkü bu türkiye gibi bi ortamda garipsenenilir buda etraftaki taciz olaylarını düşünürsek gayet normal.

Bunun dışında biçok tanımadığım kıza soru sordum. Yol tarifi , saat vs. Hepside çok kibardı.

Bence kezban olan erekeklerdir. Bi erkeğe saat soruyorum mön mön bakıyo. Veya yol tarifinde zorla anlattırıyomuşum gibi ilgisiz cevap veriyo.

Asosyal avrupalılara not: Önce kendinizi düzeltin, Böyle her kıza kezban diyerek biyere varamazsınız.

Avrupadaki kızlarda dh nin sportif kibar ve sosyal erkekleri gelsede merhaba desek diye bekliyo zaten

Meşazini aldim dumaniztq kardes,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    avrupa insani medeni mütevazidir: 25 yıldır sabancı ve sektretini katleden fehriye erdal belçika vermez iade etmez almanya keza aynı pkkyı terörden saymaz sahiplenir besler avrupanın göbeğinde bosnada yapılanları görmez kendi elleri ile teslim eder sırp kasaplarına, yakılan kunduklanan vatandaşlarımaza yapanlara dava bile açmazlar üstüne örterler. sizin ayılıp bayıldığınız medeni avrupa budur işte. buna karşılık bisiklete binerler yere izmarit atmaz birbirlerini günaydın derler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

avrupa insani medeni mütevazidir: 25 yıldır sabancı ve sektretini katleden fehriye erdal belçika vermez iade etmez almanya keza aynı pkkyı terörden saymaz sahiplenir besler avrupanın göbeğinde bosnada yapılanları görmez kendi elleri ile teslim eder sırp kasaplarına, yakılan kunduklanan vatandaşlarımaza yapanlara dava bile açmazlar üstüne örterler. sizin ayılıp bayıldığınız medeni avrupa budur işte. buna karşılık bisiklete binerler yere izmarit atmaz birbirlerini günaydın derler..

Siyaset ile halkı birbirine karıştırıyorsun... Hiç Avrupalı bir arkadaşın, bir dostun komşun oldu mu?

Gidip gördün mü, ya da onlar geldi mi evine misafirliğe?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mynet Haber
    Dehşete düşüren olay! Sosyal medya linci intihara sürükledi...
    http://www.mynet.com/haber/yasam/dehsete-dusuren-olay-sosyal-medya-linci-intihara-surukledi-3317095-1

siyasetmi? avrupanın barbarlığını siyasete bağlanman senin ne olduğunu ortaya çıkarıyor, modern medeni demokrasi aşığı abdnin 100binlerce yerli katletmesinide hoş görür öldürdüğü müslümanlarıda siyasete bağlarsın onlar yere tükürmez siğara atmaz günaydın der hak yemezler asla.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Soru: hiç Avrupa gördün mü veya yaşadın mı?

Cevap: Bekleniyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    belliki sen gitmişsin yukardakilere bir cevabın yok sen kendini medeni aydın olarak görmen diğerlerini kezban hanzo sınıfına ayırman işine ego derler.. burada yediğiniz haltlarda var senin gibi süslü püslü yutturulmamış ama.
    https://forum.donanimhaber.com/interrail-turkiye-rezilligi-ss-li--129351145
  • quote:

belliki sen gitmişsin yukardakilere bir cevabın yok sen kendini medeni aydın olarak görmen diğerlerini kezban hanzo sınıfına ayırman işine ego derler.. burada yediğiniz haltlarda var senin gibi süslü püslü yutturulmamış ama.
    https://forum.donanimhaber.com/interrail-turkiye-rezilligi-ss-li--129351145

7 Bin kişiden bir kısmı ortalığı pisletti diye herkesi zan altında bırakamazsın... Ona bakarsan zamanında Türkler matbaaya şeytan icadı diyorlardı, demek ki sen de öyle düşünenlerdensin.

o 7 bin kişiden bir kişi günaydın demedi diyen günlerdir carlayan sensin ama. e kendine yapılmasını istemiyorsun önce kendin yapmayacaksın birader yaşın ufak büyüdükçe anlarsın insanları sınıflara ayırmamyı, allahın yarattığı insanlara sıfat takamazsın sen bu dünyada ağırlığınca yer kaplıyorsun fazlası değil.
  • quote:

o 7 bin kişiden bir kişi günaydın demedi diyen günlerdir carlayan sensin ama. e kendine yapılmasını istemiyorsun önce kendin yapmayacaksın birader yaşın ufak büyüdükçe anlarsın insanları sınıflara ayırmamyı, allahın yarattığı insanlara sıfat takamazsın sen bu dünyada ağırlığınca yer kaplıyorsun fazlası değil.

Bak hala anlamadın konuyu, ısrar ediyorsun anlamamakta... Günaydın demedi değil, günaydın dedim diye laf dalaşına girdi... TÜM MESEL BU! Ama sen günaydın demedi diye kızdım sanıyorsun sürekli ve anlamamakta ısrar ediyorsun.

Yaşım pek ufak sayılmaz, 28 yaşındayım.

İnsanlara değil, hak eden insanları nitelendiriyorum kazandıkları sıfatları ile.

sen gıç kadar mevzuyu günlerdir dillerdiriyosun madem dokunmadı ne diye açtın konuyu yok doğa aşağı yok avrupada böylemi olur yok bisikletmiş senin grubun yaptıklarını 4 gündür temizleyemeişler artık ne kadar aşıksanız doğaya.
  • quote:

sen gıç kadar mevzuyu günlerdir dillerdiriyosun madem dokunmadı ne diye açtın konuyu yok doğa aşağı yok avrupada böylemi olur yok bisikletmiş senin grubun yaptıklarını 4 gündür temizleyemeişler artık ne kadar aşıksanız doğaya.

Hocam ben uğraşmayı bıraktım bu arkadaşla. Verecek cevabı olmadığında konuyu başka yerlere taşımak konusunda uzman kendisi. Ve kesinlikle olaylara tek taraflı bakıyor, kendi yaptıklarının farkında değil. Şikayet ettiğim onlarca tahrik içerikli mesajı silindi fakat hala ceza almamış olması da ayrı bir muamma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz hakli degiller mi?

• Genccizer G kullanıcısına yanıt
    bu yd denen kadının adam gibi sevgilisi olsaydı savcılıklarda adliyelerde sürünmez iki tane sosyal medya vitaminsizinin hakkını verip ona sahip çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 14 Ekim 2017; 12:44:5 >
    Ülkede çok değişik insanlar var. (Y.D den bahsetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Ekim 2017; 13:26:54 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Bos yapma.

anlamadım?

• Genelde hiçbir erkek bu tiplerle ilgilenmediği için, doğrusu sürekli elbebek gülbebek yetişen kızlar ilk kez böyle bir şey ile karşılaşınca kezban moduna geçiyor. İnsanlıktır, Allahın selamıdır deyipte bir gülümsemek bile yoktur. Kendilerini bi b.k zanneden tipler de böyledir. Tanımadığım insana niye selam vereyöööööm derler de facebook vb. sitelerde de tanımadıkları kişileri bile ekleyip konuşurlar, dekolteli fotolarını koyup herkese paylaşırlar, nasıl bir yobazlıktır, çingeneliktir anlamıyorum, yok canlı yayındaymışta bilmem ne, eskiden bu işi parayla yapanlar vardı şimdi bazıları ücretsiz yapıyor sanırım. Sadece o değil, dükkandan veya bir yerden çıkarken hayırlı işler veya kolay gelsin diye çıkarsın ama adam veya kadın odun gibidir resmen, ağzından çıt çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star25e -- 26 Ekim 2017; 1:51:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.