Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orange.

Asıl bu ülkede sizin gibi erkekler varken kadınlar , çocuklar ve hayvanlar yaşamayı haketmiyor. Hergün tarafınızdan tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar.

Hayat erkeklere güzel ya. Kurban ol kezbanlara. Defol!

Avrupalı kadın senin gerçek yüzünü görse arkasına bakmadan kaçar.

Ne yaptım? Ortak organizasyonla gittiğimiz toplu kamp yaptığımız yemeklerimizi paylaştığımız birine Günaydın dedim diye tecavüzcü mü OLDUM!

Yazık yahu, yazık...

Günaydın lafından hamile kalacağını sanan zihniyete yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Asıl bu ülkede sizin gibi erkekler varken kadınlar , çocuklar ve hayvanlar yaşamayı haketmiyor. Hergün tarafınızdan tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar.

Hayat erkeklere güzel ya. Kurban ol kezbanlara. Defol!

Avrupalı kadın senin gerçek yüzünü görse arkasına bakmadan kaçar.

Ne yaptım? Ortak organizasyonla gittiğimiz toplu kamp yaptığımız yemeklerimizi paylaştığımız birine Günaydın dedim diye tecavüzcü mü OLDUM!

Yazık yahu, yazık...

Günaydın lafından hamile kalacağını sanan zihniyete yazık...

Boşver hocam cevap vermeye değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi ülke bu, herkesi değiştirmeye çalışma boşyere. Nerde mutlusun orada yaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sorun erkeklerde, türk kızının böyle olması erkeklerin cıvıklığının yansıması.. hak etmedikleri kadar ilgi gösterip peşinden koşarsanız böle olur. Birde sapıklar var tabii..mesela bu örnekde olduğu gibi, eğer kız bende buna gülümser selam verirsem yavşar sanmıştır ki başından mutlaka böle bir şey geçmiştir.

Whatsapp da gülücük attı diye kendinden hoşlandığını sanan insanlar var.

Şarkılarımıza bile yansımış bu, Arabesk ve çoğu slow şarkı sözlerine bi dikkat edin, karşı cinse olan aşırı zaaf ve ilginin olduğunu göreceksiniz.

Edit: yani sorunun kaynağı bu demiyorum ama mutlaka payı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 11 Ekim 2017; 18:32:45 >
  • Ne sacma bir muhabbettir bu. Doğu kulturu ne alaka dogu kulturu acinasi mi? Ben dogulu degilim ama bu sekilde konusmaniz yasadiginiz bir kac ornegi genellestirerek cumle kurmaniz, egtim alan kisilerin gunaydin dememisne takilan bir kisiliginizin nasil bir egtimli zihniyet oldugunu merak ettim.

Ulkenin durumu belli. Piyasada kimlerin oldugu neyin ne oldugu belli degil. Hergun haberlerde bir tecavuz haberi bir oldurulme haberi cinsel taciz haberi etrafta kimligi etrafi belli olmayan multeciler varken sen gelip kiza gunaydin dedim bana demedi muhabbetine giriyorsun. Iyide yapmislar. Gundemde bu kadar olaylar varken akila gelen soru bana gunaydin diyor cevap verirsem pesimemi takilir bela mi olur bu sorular gelmesi cok da dogaldir. Bati bati diyorsunda orda aile kavrami ne duzeyde aile iliskileri bagliliklari nedir onu da arastiriniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bence de sorun erkekler de. Hergün bu kızlar Türk erkeğinin tacizine uğruyor. E tedirgin olabiliyor haliyle. Türk erkeklerinin büyük çoğunluğu sapık. İşte sorun bu.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutukak

Ne sacma bir muhabbettir bu. Doğu kulturu ne alaka dogu kulturu acinasi mi? Ben dogulu degilim ama bu sekilde konusmaniz yasadiginiz bir kac ornegi genellestirerek cumle kurmaniz, egtim alan kisilerin gunaydin dememisne takilan bir kisiliginizin nasil bir egtimli zihniyet oldugunu merak ettim.

Ulkenin durumu belli. Piyasada kimlerin oldugu neyin ne oldugu belli degil. Hergun haberlerde bir tecavuz haberi bir oldurulme haberi cinsel taciz haberi etrafta kimligi etrafi belli olmayan multeciler varken sen gelip kiza gunaydin dedim bana demedi muhabbetine giriyorsun. Iyide yapmislar. Gundemde bu kadar olaylar varken akila gelen soru bana gunaydin diyor cevap verirsem pesimemi takilir bela mi olur bu sorular gelmesi cok da dogaldir. Bati bati diyorsunda orda aile kavrami ne duzeyde aile iliskileri bagliliklari nedir onu da arastiriniz.

Doğu Kültürü derken Türkiye'nin doğusunu mu anlıyorsunuz sadece? Türkiye'den doğusunu da kast ediyorum. İran, Afganistan, Irak vs.

Bakın konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz, olay her şeyin paylaşıldığı ortak bir organizasyonda geçiyor. Herkes yemeğini paylaşıyor, çayını kahvesini bir ateşin başında beraber içiyor. Ücretli giriliyor ve yabancılık diye bir şey yok... Böyle bir ortamda herkesin birbirine günaydın dediği bir ortamda Günaydın dedi diye saldıran bir zihniyeti nasıl haklı görürsünüz?

Cevap vermese problem yok tabi ki... Saygı duyarım ama problem bu değil, günaydın dedim diye laf dalaşına giren bir mantıktan bahsediyorum.

• Bilmez insan kadrini, kendi insan olmayan...
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    "gözlerinizi harama bakmaktan sakının" diye bir ayet duydun mu ?
    ben ilahiyatçı falan değilim ,ben yapsam kimse yadırgamaz ama bir ilahiyatçının bunları bildiği halde umursamıyor olması ilginç geldi ?

harama bakmak derken yüzüne bakıp ,selam vermekten bahsetmiyorum ,gösterdiğin resimlerde çoğu bayan şortlu falan o nedenle soruyorum

dediğim gibi sen aşırı baskı altında büyümüşsün ve serbestlik görünce kefenin gözü ters tarafa yatmış :)

seninle hadisler konusunda tartışmalara girsem ,bir sürü peygamberden hadisler getirirsin ama kız mevzuu olunca hepsini unuttun galiba
  • 21 yaşındayım. 3 farklı şehirde okudum, tanıdığım arkadaşım olan bayağı bir kız oldu. Konuda bahsi geçen "kezban" " tipik türk kızı" olarak adlandırılan 10 tane tanımamışımdır. Ya siz abartıyorsunuz ya da bana hiç denk gelmedi
  • Şehir seçimlerin yanlış. Biz izmirde market kasasında bile tanımadıgımız insanlar ile selamlaşıyoruz. Spor yaparken de günaydın iyi akşamlar gibi şeyleri karşılıksız bırakmıyoruz. ha öküzler varmı ? var tabiki ama onlarıda 4.5 milyonluk şehir olacak okadar diyip geçiyoruz.
  • Şu videodaki şakayı yurt dısında yapsanız hiç bir kız sizi terslemez.

• Mükemmelsiniz hocam söylediğimi tazeler şekilde cevabınız. Anlatabilsek işte..
  • Tevhid571 T kullanıcısına yanıt
    Kepaze insan müsveddesi halkında savcılığa suç duyurusunda bulundum sende kanı bozuk tohumdaslarin gibi inşallah savcının karşısında kıvırmaz söylediklerinin arkasında durursun kanı bozuk yunan tohumu

• Atatürk Havalimanı Starbucks'ta çalışıyorum. Dünyanın en güzel kadınlarından sayılabilecek güzellikte hatunlarla direk iki sohbette numara alıp, dışarıda takılmışlığım var. Ama nanfet latte alıp poposu yukarıda Türk kızlarıyla gram sohbet kuramıyorsun. Ben bakıyorum, eğer çok güzel bir hatun gelip Türkçe konuşuyorsa direk boşveriyorum. Ondan on kat daha iyi göğüslü, daha iyi kalçalı ve daha güzel yabancılarla zaten direk iletişim kurabiliyorum. Ama bunların poposunu kaldıran sizin gibi abazan erkekler. 24 yaşındayım, hiçbir kız için kendimi düşürmedim.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    aynen aga o konuda sana katılıyorum. kızların götlerini öyle bir kaldırıyoki bizim nefes alan herşeye laf atan erkekler, kızın götü kafasını geçiyo kalkmaktan. özellikle aşırı çirkin aşırı kezban olanların göt iki metre yukarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Atatürk Havalimanı Starbucks'ta çalışıyorum. Dünyanın en güzel kadınlarından sayılabilecek güzellikte hatunlarla direk iki sohbette numara alıp, dışarıda takılmışlığım var. Ama nanfet latte alıp poposu yukarıda Türk kızlarıyla gram sohbet kuramıyorsun. Ben bakıyorum, eğer çok güzel bir hatun gelip Türkçe konuşuyorsa direk boşveriyorum. Ondan on kat daha iyi göğüslü, daha iyi kalçalı ve daha güzel yabancılarla zaten direk iletişim kurabiliyorum. Ama bunların poposunu kaldıran sizin gibi abazan erkekler. 24 yaşındayım, hiçbir kız için kendimi düşürmedim.

ha işte böyle mert olun o zaman sözümüz olmaz
    demek ki neymiş bizdeki erkekler selam veriyorsa mutlaka bir sebebi vardır

peki bu sebepler neymiş ,arkadaştan alıntı yapınca ortaya çıkıyor ;

Dünyanın en güzel kadınlarından sayılabilecek güzellikte hatunlarla direk iki sohbette numara alıp, dışarıda takılmışlığım var.

iletişim kuramadığı Türk kızlarında ne yokmuş ?

Ondan on kat daha iyi göğüslü, daha iyi kalçalı ve daha güzel yabancılarla zaten direk iletişim kurabiliyorum.

yani namuslu Türk kadınları ,kızları neden selama karşılık vermiyor ,anladınız umarım
    zaten konuyu açan arkadaşın fikirleri de aynen böyle ama içinde olan gerçekleri direk söyleyemiyor ,cesareti olmadığı için mırın kırın edip duruyor

böylece Türk erkeklerinin nasıl olduğunu öğrenmiş oldunuz ,öyle medeniyet falan numaraları yapmayı bırakın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Atatürk Havalimanı Starbucks'ta çalışıyorum. Dünyanın en güzel kadınlarından sayılabilecek güzellikte hatunlarla direk iki sohbette numara alıp, dışarıda takılmışlığım var. Ama nanfet latte alıp poposu yukarıda Türk kızlarıyla gram sohbet kuramıyorsun. Ben bakıyorum, eğer çok güzel bir hatun gelip Türkçe konuşuyorsa direk boşveriyorum. Ondan on kat daha iyi göğüslü, daha iyi kalçalı ve daha güzel yabancılarla zaten direk iletişim kurabiliyorum. Ama bunların poposunu kaldıran sizin gibi abazan erkekler. 24 yaşındayım, hiçbir kız için kendimi düşürmedim.

ha işte böyle mert olun o zaman sözümüz olmaz
    demek ki neymiş bizdeki erkekler selam veriyorsa mutlaka bir sebebi vardır

peki bu sebepler neymiş ,arkadaştan alıntı yapınca ortaya çıkıyor ;

Dünyanın en güzel kadınlarından sayılabilecek güzellikte hatunlarla direk iki sohbette numara alıp, dışarıda takılmışlığım var.

iletişim kuramadığı Türk kızlarında ne yokmuş ?

Ondan on kat daha iyi göğüslü, daha iyi kalçalı ve daha güzel yabancılarla zaten direk iletişim kurabiliyorum.

yani namuslu Türk kadınları ,kızları neden selama karşılık vermiyor ,anladınız umarım
    zaten konuyu açan arkadaşın fikirleri de aynen böyle ama içinde olan gerçekleri direk söyleyemiyor ,cesareti olmadığı için mırın kırın edip duruyor

böylece Türk erkeklerinin nasıl olduğunu öğrenmiş oldunuz ,öyle medeniyet falan numaraları yapmayı bırakın artık

Dostum bizim erkeklerimiz zaten genel olarak cinsellikle çok geç tanışıyor. Evlenene kadar düzgün bir cinsel hayatı olmuyor. Maslow'un ihtiyaçlar hiyarerşisinde ne var? Yemek, içmek, cinsellik. Artık cinsellik Avrupa'da çok normal. Ama burda öyle mi? Eğer iyi bir araban, kariyerin, giyimin, tipin yoksa mümkün değil bir Türk kızıyla sevişemezsin. Sen namuslu dediğin kızların ne haltlar yediğini görsen şaşarsın. :) Kız kendini yamamak için efendi bir erkeği yedekte tutup, cinsel ihtiyacını gidermek için zengin bir adamla tatile giden kızlar çıktı karşıma. Kızın ailesini falan herşeyini tanıyorum. Türk kızları dünyanın en sinsi, aşağılık varlıklarıdır. İyileri vardır, ama çok nadir.

• Çeşitlendireyim. Misal kız arkadaşına tanımadığınız herifin biri günaydın dese ; bu da kim la,kimsin la sen , la sen kimsin diye yükselmeyecek kadar çağdaşız kibarız o halde

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    tamam işte bende farklı bir şey söylemiyorum , lakin sizin namuslu dediğiniz ile benim dediğim uyuşmuyor
    siz hepsini namussuz ilan ediyorsunuz ,ben böyle bir şeyi düşünemem ,kabul edemem
    ne yani bu ülkedeki kızların hepsi namussuz mu ?

aksine çok namuslu kızlarımız var ama siz onlara ulaşamazsınız ve zaten kızgınlığınız da ondan kaynaklanıyor
    mesajları incelediğimizde asıl yakınmalar ,kızların erkeklerin kollarına kendilerini atmamaları olduğu görülüyor
    lakin atanlarda namussuz olarak fişleniyor

yani bu durumda genç erkeklere mi üzülelim ,yoksa namuslu kalmaya çalışan kızlara mı ?

şunu unutmayın ileride sizde mutlaka evleneceksiniz ve belkide kızınız olacak
    kızınız olduğunda nazlanmadan erkeklerin kollarına atlaması hoşunuza gider miydi ?

bu medeniyet ise yazıklar olsun böyle medeniyete ,bir insanı insan yapan ,hayvanlardan ayıran özellikler vardır ,bu özelliklerinden feragat etmek isteyenlere ne diyelim biz şimdi ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.