< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Ekim 2017; 11:55:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Ekim 2017; 11:55:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sabah okula giderken evin kapısını süpüren bir belediye işçisi vardı. '' Günaydın kolay gelsin dayı'' dedim. Ters bir biçimde aleykümselam dedi. Bazen düşünüyorum da üzülmüyorum bu millete
|
Eger bu ulke Danimarka veya Hollanda gibi bir ulkenin olsaydi, tum insanlar iltica etmek icin canini feda ederdi soyleyeyim. Cografi olarak, tarihi olarak, iklim olarak Anadolu topraklarindan daha guzel bir toprak yeryuzunde bulunmamaktadir. Bunu Patagonya dahil Kuzey buz denizinden Antartikaya gezmis biri olarak soyluyorum. Mehmet yanlis anlama isim geregi bulundugum yasadigim yerler olarak senin en az on katin yer gormusumdur. Hak vermek adina soyledim.
|
Selam almayı bile unuttu bu millet. Adama selamun aleyküm diyorum buyur kardeş diyor buyur ne lan önce bi aleyküm selam de. Tabi o selamı almayınca bende havada kalmasın diye kendime aleyküm selam diyerek karşılık veriyorum
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Ekim 2017; 8:14:27 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|