Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonu Bolu’da kamptayız, böyle bir manzaraya uyandık bu resimleri çektim çadıra döndüm..., 2-3 bin kişi katılıyor ve neredeyse tamamı üniversiteli sözde kültürlü medeni insanlar.

Hazırlandık tüpümüzde menemen yapıyoruz, bir kız geçti yanımdan, yüzüme dik dik bakıyor on metre mesafe boyunca bizim tarafa gelerek (Kampın kuralıdır selamlaşmak, tanışmak), gülerek günaydın dedim sert sert tanıyor muyum dedi! Az önce de üniversite bahçesinde yürüyorum bu sabah, spora gidiyorum karşıdan aynı ayarda bir kız geliyor, yine bakıyor suratıma insanlık olsun diye günaydın dedim ifadesiz bir şekilde geçip gitti bunu yine anlarım bir nebze, saygı duyarım ama diğer türlü saldırı kabul edilemez.

Sorun kesinlikle bende değil çünkü Avrupa’da ben demeden herkes günaydın diyordu, gülerek, yaşlısından gencine...

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) ö

Değişik bir milletiz, sakız alırken teşekkür eden Batı insanı, bizde sakız alırken küfür eden Doğu esnafı... niye uğraştırıyorsun bir sakız için der gibi bakıyor.

Türkiye Doğu kültürü içinde yaşıyor, acınası bir şekilde insanlıktan uzağız...

Herkes üstüne alınmasın, sözüm bu tür insanlara.

Cennet gibi ülkemiz var ama insan olarak cehennemde yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Ekim 2017; 11:55:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eger bu ulke Danimarka veya Hollanda gibi bir ulkenin olsaydi, tum insanlar iltica etmek icin canini feda ederdi soyleyeyim. Cografi olarak, tarihi olarak, iklim olarak Anadolu topraklarindan daha guzel bir toprak yeryuzunde bulunmamaktadir. Bunu Patagonya dahil Kuzey buz denizinden Antartikaya gezmis biri olarak soyluyorum. Mehmet yanlis anlama isim geregi bulundugum yasadigim yerler olarak senin en az on katin yer gormusumdur. Hak vermek adina soyledim.
  • Günaydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇorapDeliği

Günaydın

Günaydın size de, her ne kadar keyif bırakmasalar da keyifli bir günümüz olur umarım.

Kızların daha medeni anlayışlı olması gerekirken daha odun daha öküz olup çıkmışlar.

• Günaydın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sonuna kadar hakli dagda mi yetistiniz anlamiyorum ki birisi sana gunaydin dicek sen ona TONOYOR MOYOM diye karsilik vericeksin. Ailesinden egitim almamis magara adamlarina bak ya universiteye gitmekle egitimli olunmuyor goruldugu uzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkedeki kadınlar değilde genç kızlar genelde böyle. 30 üstü böyle bir kadın görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Günaydın

Günaydın size de, her ne kadar keyif bırakmasalar da keyifli bir günümüz olur umarım.

Kızların daha medeni anlayışlı olması gerekirken daha odun daha öküz olup çıkmışlar.

Günaydın hocam.

Bu arada hocam neden bu kezbanları takıyorsunuzki. Sizin gibi görmüş geçirmiş kültürlü birisi yani. Hiçbir şekilde umrunuzda olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke olarak bunu haketmedik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

Günaydın

Günaydın hocam.

Bu arada hocam neden bu kezbanları takıyorsunuzki. Sizin gibi görmüş geçirmiş kültürlü birisi yani. Hiçbir şekilde umrunuzda olmasın

Günaydınlar

Estağfirullah, ama insan olarak yaşamaya çabalarken bu odunumsu kezbanları görmek ve karşılaşmak insanın moralini bozuyor, insan acaba ne yaptım diye kendine soruyor istemeden de olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Ekim 2017; 8:14:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

Günaydın

Günaydın hocam.

Günaydınlar

Estağfirullah, ama insan olarak yaşamaya çabalarken bu odunumsu kezbanları görmek ve karşılaşmak insanın moralini bozuyor, insan acaba ne yaptım diye kendine soruyor istemeden de olsa...

Aman boşverin hocam cehenneme kadar yolları var

• ben esnafım nice insanlar görüyorum kardeşim sen de çıkmışın kız bana günaydın demedi diyorsun para atanımı istersin selamsız girenimi ayağıyla malzeme gösterenimi daha neler neler bazen bu halk bu hizmeti hak etmiyor diyorum yeminle
  • Nasıl bir tipin varsa artık millet günaydın bile dememiş. Ayrıca her bakana günaydın niye diyorsun?

• Olayı erkek perspektifinden görüyorsunuz sadece. Kızlara sokakta her gün daha beteri oluyor, ciddi ciddi gündüz saati eski sevgilimin kulağına yaklaşıp "ağzına almak ister miydin" diyip hiçbir şey olmamış gibi giden 30+ yaşta adam vardı. Bu sıralar lisedeydik bir de, düşün sapıklığı. Ne kadar güzel olduğundan ve giyiminden vs bağımsız olarak tüm kızlara oluyor bunlar devamlı sokaklarda.

O yüzden argümanını "Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (insanlar!)" olarak genişletiyorum.
  • Günaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Nasıl bir tipin varsa artık millet günaydın bile dememiş. Ayrıca her bakana günaydın niye diyorsun?

Tipimi merak ediyorsun bu, ortalama veya altı... tipin ne önemi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

Günaydın

Günaydın size de, günaydın merhaba bunlardan bile mahrum olan insana insan denir mi şüpheliyim... evlilik teklif etmedim altı üstü günaydın dedim... bir de yalnız da değiliz... yan çadırdakiler bile şaşırdı.

• üniversiteye gelenler malesef medeniyeti hemen yaşamıyor . yüksek eğitimli bir ortama girdiğinizde tanımadığınız insanlara günaydın ve ya merhaba diyipte hiç karşılıklık kaldığı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luppiter

Beyler deli konusuyor susun. Konus deli.

Herkes sustuğuna göre sahne senin.

• Adam hakli.
  • Haklısınız teo bey

• +1

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.