Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düşünsene sen ben medeni bir şekilde günaydın diyoruz hiçbir amaç gütmeden. Ama öyle erkekler var ki günaydın dedikten sonra sevişelim mi? diye sorarlar.

Kısacası ülke mok yoluna gidiyor her alanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Nasıl bir tipin varsa artık millet günaydın bile dememiş. Ayrıca her bakana günaydın niye diyorsun?

Tipimi merak ediyorsun bu, ortalama veya altı... tipin ne önemi var?

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)
     Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)

Hala tip diyorlar bu forumdaki asosyalleri kaale alıp tipini atman bile hata

Benzeri mesajların önüne geçmek için sadece. Her konuya aynı mesajla giriyorlar çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇorapDeliği

Günaydın

Taniyor muyum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de vakit çok da güzel geçirilir diyordun. Sorun imkan değilmiş gördün mü? Bu insanlarla (!) neyin vaktini geçirmeyi planlıyorsun?

• Ben bu ülkeden umudu kestim artık. Asosyal takılıyorum, haftasonları evdeyim, gerekmedikce dışarı çıkmam. Akşam friends'in bir bölümünü de seyreder yatarım

• @Theologist

İlk kez sana bir konuda katılıyorum. Geçen gün karaköydeydim, orada sokakta bir şeyler satan ensaf amcaya yaklaşıp merhaba filanca cadde neresi diye sordum. Adam benim selamımı bile almadan 1 tl ver söyliyim dedi.

Ulan varya tüm moralimi bozdu, bu ülkedeki çoğu insan böyle malesef. Hele kızlar konusunda çok haklısın, o yüzden bu yaşıma kadar hiçbir kıza teklifte bulunmadık. Yabancı kızla evlenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇorapDeliği

Günaydın

Günaydın size de, her ne kadar keyif bırakmasalar da keyifli bir günümüz olur umarım.

Kızların daha medeni anlayışlı olması gerekirken daha odun daha öküz olup çıkmışlar.

Her kizin bin tane takipcisi olursa bir yerler havalaniyor. En cirkin kiz bile kendini prenses zannediyor. Bunlari bu duruma sokan bizim milletimiz. Liseli veletler. Ergenler. Kiz gormeyen gorgusuzler. Sanki magarada yasiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Bu ülkede kızlara da hak vermek lazım.

Düşünsene sen ben medeni bir şekilde günaydın diyoruz hiçbir amaç gütmeden. Ama öyle erkekler var ki günaydın dedikten sonra sevişelim mi? diye sorarlar.

Öylelerinin olduğu ortam belli ama, enstitünün ortasında barzo ne gezer? Gelişinden bile belli olur zaten. Ha kızlar o sapıkları düşünecek olsa cesurca giyinmezler zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beğendiğin yerde yaşa kimse seni tutmuyorki.
  • Bizim milletin vizyonsuzluğu hocam,ayrıca görgüsüzlüğü.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    kızlar senin niyetini anlamış ağzının payını vermi burada vızıldıyon aksi durumda burada konu açarmıydın haberlere bir göz at bakalım kaç bayan taciz edilmiş buğün..
  • Olur böyle şeyler pek takılmamak lazım.

• Boş verin hocam takmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

kızlar senin niyetini anlamış ağzının payını vermi burada vızıldıyon aksi durumda burada konu açarmıydın haberlere bir göz at bakalım kaç bayan taciz edilmiş buğün..

Niyetim neymiş?

Bizim grup 10 kız 8 erkek 18 arkadaştık. Yanımda kızlar da vardı zaten...

Ne dediğini bilmiyorsun gerçekten, yoldan geçen birini günaydın diyerek tavlayan mı olurmuş?

Günaydın dedi diye bir erkeğe aşık olan veya aşık olmaktan korkan kız ciddi ruh hastasıdır, aynı şey kaldırımdan geçen kızları bakışları ile tavlayacağını sanan balık karakterli erkekler için geçerli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Bu ülkede kızlara da hak vermek lazım.

Öylelerinin olduğu ortam belli ama, enstitünün ortasında barzo ne gezer? Gelişinden bile belli olur zaten. Ha kızlar o sapıkları düşünecek olsa cesurca giyinmezler zaten.

Hocam düşünce yapılarımız birbirine çok benziyor. İnan absürtlükler ülkesinde yaşıyoruz Bunu değiştirmemiz de gerçekten çok zor. Rahatsızlık duyuyorsan ülkeden ayrılmalısın. Ben de aynı şekilde rahatsızlık duyuyorum ve ülkeden gitmek istiyorum.

Benim oturduğum yerde çok fazla yahudi var. Genellikle migrosa gidiyorlar alışveriş için. Oraya gidiyorum birisi rafta bir şeye bakarken kesinlikle kimse önünden geçmiyor ya da geçecekse de affedersiniz diyip geçiyor. Ama diğer türlü bime gittiğim zaman rafta bir şeye bakıyorsam adamın teki geliyor benim önümde rafa bakıyor Şuan ülkece bim'deyiz gibi düşün.

• oo reis geri gelmiş. koca forumda tek yararlı şeyler söyleyen adam bu.

• İyi Akşamlar.

Maalesef sadece çevre de değil,forumda da görüyorsunuz tip tip konuşanları.

İnsanlar düzgün konuşan birini görünce uzaylı gibi bakmaları zaten bambaşka bir şey.

Neyse,Allah her daim iyilerini çıkarsın karşınıza.

Tekrardan İyi Akşamlar.
  • Buranin kulturu boyle olagelmis iste soguk insanlariz ne yapalim. Ben de bana gunaydin deseler garipserim manyak mi la bu derim.

• Bu ülkenin tipik kızından ben nefret ediyorum. Dikkat edin, tipik dedim. İstisnaları ayrı tutuyorum. Bana göre tipik Türk kızı, en azından benim en sık karşılaştıklarım, ilgi görmeye bayılan, çıldıran, mest olan, en ufak bir eleştiride bozulup kızaran, hayvan muamelesi yapmaya ve görmeye alışmış, kendini geliştirmeye karşı olan fakat sosyal medyanın önüne getirdiği her ıvır zıvırı nimetten sayan bir tür odun çeşididir. İnsan olduğunu sanmıyorum ben bunların.
  • 100 daireli bir sitede oturuyorum daha iki gün önce binanın copunde bira şişesi bulmuşlar. Güvenlik kamerasından siyah poşetle girenleri yazıp fisliyorlardi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.