Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kızların neden daha medeni anlayışlı olması gerekiyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam memleketin anası ağlamış sen hala kezban derdindesin

• Kesinlikle hakli insanlarin cogu bu sekilde yuzu asik bende bu yuzden yere bakarak yuruyorum kimseyle muhattap olmamak icin.

• onlarla dolu bir sınıfta 8. senem

• Yakışıklı erkeklere karşı öyle değiller.
  • Ufak🏗

• Sadece teorik bilgilerin verildiği örgün eğitimden çıkan birisinin medeni olmasını bekleyemezsin.
    Köylerde yaşayan ve hiç okula gitmemiş insanlar bu ülkedeki sözde proflardan daha medeni.

Kültür meselesi, kendini yetiştirme meselesi, insan olma meselesi.
  • başlik hatali. SS'li kezban demişsin ama ağaçlara baktim gidiyyorum. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selowan -- 9 Ekim 2017; 19:40:26 >
  • al işte bir tane daha kafasında halledemediği bir problem için ülkeye söven zatı muhterem Allah akıl fikir versin ne diyelim

kaldı ki arkadaşlar batıda bu merhaba - merhaba mevzusu iyice kalıplaşmış bizdeki selamun aleykum - aleykum selam gibi arkasında samimiyet yok öyle merhaba demekle samimiyet olaydı veeheeeeeeey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 9 Ekim 2017; 19:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

al işte bir tane daha kafasında halledemediği bir problem için ülkeye söven zatı muhterem Allah akıl fikir versin ne diyelim

kaldı ki arkadaşlar batıda bu merhaba - merhaba mevzusu iyice kalıplaşmış bizdeki selamun aleykum - aleykum selam gibi arkasında samimiyet yok öyle merhaba demekle samimiyet olaydı veeheeeeeeey

Gözlerinin içine bakıp gülerek diyorlar merhaba, yıllarca öyle gördüm istisnasız!

Burayla karıştırıyorsun...

Hele bir tanışma olsun yıllar geçse bile arayıp soruyorlar... burada akraba bile çok uzak, dayımları tanımıyorum o derece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    o senin akrabalarınla olan sorunun dostum avusturyada türklerin halini gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

o senin akrabalarınla olan sorunun dostum avusturyada türklerin halini gör

Türkiye de insanlar komşularına selam veriyor haberim mi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size sonuna kadar katılıyorum,bizim insanlar artık soğuk,selam verme yok,Amerika'da bile insanlar birbirlerini tanımasa bile sohbet ederlermiş.Ama bizim Türkiye'de böyle bir sohbet etmek yok,milli birlik zaten yok.Kızların bir çoğu tipe önem veren,çirkin,tipsiz erkekle alay eden,ama yakışıklı cool erkek görünce onları elde etmek için her şeyi yaparlar,çirkin,tipsiz kızların bile havasından geçilmez,yakışıklı erkeklerde de hata çirkin tipsiz kızla sevgili olunca,sonra yakışıklı ondan ayrılsa veya o ayrıldığı zaman kendine denk tipsiz erkeği red ediyor.Sonra iyice havalanıyor,rus kızları ise tipe önem vermeyen,insanın karakterlerine önem veren kızlar,üstelik bizim kızlardan hem daha çok güzel olmasına rağmen karaktere önem verirler,bir de insanın tipi fiziksel özellikleri kendi elinde değil,buna rağmen erkek veya kızın tipi ile dalga geçilmez,fakat şu da bir gerçektir ki tiple alay edenler en çok bizim ülkemizde kızlardır.Aslında bizim Türk erkeği bunlara yüz vermeyip,yabancı turistlerin peşinden gitse daha iyi olur,belki o zaman anlarlar,ben 20 yaşıma geldim hiç sevgilim bile olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 9 Ekim 2017; 20:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _devilpotion_

ben esnafım nice insanlar görüyorum kardeşim sen de çıkmışın kız bana günaydın demedi diyorsun para atanımı istersin selamsız girenimi ayağıyla malzeme gösterenimi daha neler neler bazen bu halk bu hizmeti hak etmiyor diyorum yeminle

Hangi esnafa gitsem (tanıdıklar hariç) hiçbirisi selamıma karşılık vermeden bön bön suratıma bakıyor hocam. Sizden alışveriş yapmak isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye doğu kültürü içinde yaşıyor demek ile neyi kastediyorsun anlamış değilim. Ben Dersim/Pertek ilçesinde yaşıyorum. Burası yeterince kalabalık bir ilçe, ve yolda yürüdüğün zaman erkeğinden tut, kadınına, çocuğuna kadar merhabalaştığın doğu insanı dediğin insanlar sana aynı nezaket ile karşılık veriyor. Batının görgüsüzlüğü daha meşhurdur doğu krolarından. Hatta al birini vur ötekine, burası Türkiye işte...Ben de İstanbulda buna benzer şeylerle karşılaşıyordum, ama şimdi oturduğum yer çok naif insanlarla dolu...Batının şımarıklığıdır bu, duyarsızlığıdır. Doğuya laf etmeyin lütfen kelimelerinize dikkat ederek kullanın. Yani herkes üstüne alınmasın derken, aynı zamanda Türkiye doğu kültürü içinde yaşıyor diyerek hakir görmek nedir ? Adana falan desen neyse, ankaranın göbeğinde bile kroların daniskası var, ve bu insanlar batılı. Türkiyedeki doğu insanından daha cahiller ve daha görgüsüzler. Öyle ki imkanları olduğu halde hala sığ beyin olarak kalabiliyorlar, ama doğu insanı yokluktan var olan şeyler yaratmasını bilir.

• Ben cok medeniyim cok zekiyim cok kulturluyum Allah beni esirgesin

• Türkiye gibi bir yerde kibarlık arıyorsan arkadaşım sen çok yanlış yerdesin Batı'yı tavsiye ederim yobazlık ve salakliktan kurtulmak istiyorsan.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    siz nerde yaşıyorsunuz anasını satayım
  • az kaldi bu ülkede yaşanmaz demene. Bir kaç yil daha kal tr de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demiş atalarımız "eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır" elbet birgün o aradığın insana denk geleceksin güleryüzlü olmaya insanlara hal hatır sormaya devam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.