Bildirim
Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam sizinle tanismak isterim.
Ben de cekiniyorum bu sebeplerden. Ne biliyim duraga gidiyorum gunaydin ya da merhaba demek istiyorum ama boyle bir tepki alirim diye bir sey demiyorum. Erkekler oyle degil ama. Selamun aleykum,merhaba falan bu tarz selam veriyorum hemen karsiligini aliyorum. Birde el sikmayan kizlar var. Ne biliyim bir mekanda kizla tanistim sonra o mekandsn ayrilacsgim zaman elimi uzatiyorum kiza kiz elini arkasina bagliyip gorusuruz diyip kestirip atiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sembroni
Hocam sizinle tanismak isterim.
Ben de cekiniyorum bu sebeplerden. Ne biliyim duraga gidiyorum gunaydin ya da merhaba demek istiyorum ama boyle bir tepki alirim diye bir sey demiyorum. Erkekler oyle degil ama. Selamun aleykum,merhaba falan bu tarz selam veriyorum hemen karsiligini aliyorum. Birde el sikmayan kizlar var. Ne biliyim bir mekanda kizla tanistim sonra o mekandsn ayrilacsgim zaman elimi uzatiyorum kiza kiz elini arkasina bagliyip gorusuruz diyip kestirip atiyor.
Ben de tanışmak isterim, teşekkürler.
İnsanlıktan, medeniyetten, anlayıştan, kültür ve bilgiden bu kadar uzak olunca mağara dönemine dönmesi kaçınılmaz oluyor işte...
Cennet gibi doğası, iklimi, imkanları olan bir ülkede böyle insanlar yüzünden herkesin suratı asık... Mahkeme suratlı, sürekli bir vahşet durumu içinde insanlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yen'i nesil bozuk malesef büyük , küçük bilmiyorlar ayrıca kızlarımız malesef egolu oğlanlar ise oyun konuşmaktan başka bir şey bilmiyor ( çoğu böyle hepsine demiyorum )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu kültürüyle ne alaka kurdun anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: dumaniztq
Doğu kültürüyle ne alaka kurdun anlamadım
Irak, İran, Afganistan vb. ülkeler demek istedim doğu olarak. Doğu'ya gittikçe yaklaşıyor derken ,kızların her kendine bakış atanı evlilik teklifi etmiş gibi karşılaması problemi.
Acayip bir toplum olduk çıktık.
Salla gitsin hocam.Bunları kim insan yerine koyuyor ki.Anca kendileri gibi eziklerle takılır dururlar.Bebeklikten beri "ay prensesim" "ay yüzlüm" diye yetiştirirsen olacağı bu.Yurtdışında kadınlar meta olarak görülmediği için onların iletişimi daha sağlıklı.Biz de ise 250 grama sahip olduğu için dünyaları ben yarattım modunda geze duruyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Overkahan
Salla gitsin hocam.Bunları kim insan yerine koyuyor ki.Anca kendileri gibi eziklerle takılır dururlar.Bebeklikten beri "ay prensesim" "ay yüzlüm" diye yetiştirirsen olacağı bu.Yurtdışında kadınlar meta olarak görülmediği için onların iletişimi daha sağlıklı.Biz de ise 250 grama sahip olduğu için dünyaları ben yarattım modunda geze duruyorlar.
Nokta atış tespitli bu yorum ile kesinlikle haklısınız. Umursadığımdan değil sadece insanca yaşama isteğimden Günaydın dedim, pişman ettiler.
Selamını alan kadının buna şahit olan sevgilisi/akrabası/babası vs. erkekler tarafından ne kadar hoş karşılanacağını bir düşün, kadının o şekilde yetiştirildiğini hesapla ve yine erkek cinsine kes faturayı. Bir taraftan kuyruk sallayan kezban tribi dahil değildir. -
Haklısınız ama Türkiyede bir kadına selam vermek merhaba demek o kadına yürümek,iş atmak anlamına geliyor.
Burada kimse tanımadığı biriyle iletişime girmez.Her erkeğe cevap veren kadına da bu sefer "Yollu" tabiri yapıştırılır.
Son zamanlarda konu dışında gördüğüm en iyi konu.
quote:
Orijinalden alıntı: lordplanett
Selamını alan kadının buna şahit olan sevgilisi/akrabası/babası vs. erkekler tarafından ne kadar hoş karşılanacağını bir düşün, kadının o şekilde yetiştirildiğini hesapla ve yine erkek cinsine kes faturayı. Bir taraftan kuyruk sallayan kezban tribi dahil değildir.
Bir günaydın cevabına karşılık vermek kimseyi yollu, kimseyi hamile bırakmaz... Bu kadar dar düşünceye sahip erkek veya kadın fark etmez ciddi anlamda sorunludur. Bunun nerede yetiştiği, kim tarafından yetiştirildiği ile ilgisi yoktur... Bu direk kişinin kendi düşüncelerine haps olmasıyla ilgilidir. Sosyal bir ortama girmekten bahsetmiyoruz, birisine gidip günaydın denmesi de gerekmiyor... Karşıdan güler yüzlü bir günaydın sözüne karşılık vermemek karşıdakini insan yerine koymamaktır... Bunu düşünemiyorsa bir insan ciddi anlamda psikolojik tedavi görmeli bence.
Sohbet yok, durup konuşma yok, günaydın deyip geçecek hepsi bu... Tanıyor muyum diye soru soruyorsa eğer zaten, laf dalaşına giriyorsa demek ki senin dediğin hassasiyetlere (!) sahip bile değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vega
Haklısınız ama Türkiyede bir kadına selam vermek merhaba demek o kadına yürümek,iş atmak anlamına geliyor.
Burada kimse tanımadığı biriyle iletişime girmez.Her erkeğe cevap veren kadına da bu sefer "Yollu" tabiri yapıştırılır.
Ya bu kamp ortamı, dağdasın... Tek değilsin etrafta binlerce insan var, birine yürümek diye bir şey yok ki... o ortamda sabaha kadar alkol, dans vs. oldu... Dediğin durumla ilgisi yok, kimsenin kimseye yürüdüğü bir ortam kesinlikle değildi.
Olay doğrudan kızın egosu, kibri, kendini bir şey sanması, hayvanlığı ile ilgili...
Not: Benzerleri ile dolu ortalık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Ekim 2017; 14:36:10 >
Turk kizlari turk erkegine gonderilmis bir musibet, bir cesit cezadir !!!!!
Bosuna millet rus kizina gitmiyor ! Ben sahsen dunyanin parasini rus kizlarini verdim 1 kere bile pismanlik duymadim ! Keske bizim kizlari rus kizlarinin yanina hizmetci olarak gondersek en azindan bayan olmayi ogrenirler
iyide manzaranın konuyla ne alakası var? -
quote:
Orijinalden alıntı: su_şişesi
iyide manzaranın konuyla ne alakası var?
Ülkeyi hak etmiyoruz diyorum... Afrika çöllerinde çürüyüp gitse bu zihniyet daha güzel...
Theologist ilk kez saçma konu açmış. Ben açıkçası ablamın durduk yere günaydın diyen birine sıcak bir günaydın ile cevap vermesini istemem.
Avrupa görmüş olabilirsin ama olaya kendi bakış açından bakıyorsun. İnsanlar çok tacize uğruyor gün içinde. Normal Türkiye için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adnansetek
Theologist ilk kez saçma konu açmış. Ben açıkçası ablamın durduk yere günaydın diyen birine sıcak bir günaydın ile cevap vermesini istemem.
Avrupa görmüş olabilirsin ama olaya kendi bakış açından bakıyorsun. İnsanlar çok tacize uğruyor gün içinde. Normal Türkiye için
Sen olayı baştan yanlış anlamışsın... Kız bana Tanıyor muyum diye karşılık veriyor, laf dalaşına giriyor... Olayın senin dediğin hassasiyetle ilgisi yok.
Kimse kimseyle zorla konuşmak zorunda değil, ama dik dik bakmak zorunda da değil.
O kızdan bir beş dakika önce geçen bir kız daha vardı, seni bir yerden tanıyor muyum diye sordu, yine Günaydın demeden... Kafaya bakar mısın?
Öküz gibi lafa dalmak nedir?
Son zamanlarda fenomen olan bir tip var, Manuş Baba mı ne... Ona benzettiklerinden bakıyorlar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Ekim 2017; 15:06:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Nasıl bir tipin varsa artık millet günaydın bile dememiş. Ayrıca her bakana günaydın niye diyorsun?
Tipimi merak ediyorsun bu, ortalama veya altı... tipin ne önemi var?
Hala tip diyorlar bu forumdaki asosyalleri kaale alıp tipini atman bile hata
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X