Bildirim
Bu ürünü istanbulda nerede bulurum ? (deniz şortu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adidas kartal outlet -
-
abi ne var o ayakkabıyı bulmakda(doğukann) güngören'de dolu yav çakmasıda var orjinide var :) kaynıyo hemde :D şuan çakmalar daha fazla rabet görüyo:) illada orjinal dersen (ki diyceğinden eminim) güngören kale center a.v.m 2.kat flo'da var çemberlitaşa yakın deil ama idare et :) -
Abi bu Kaikoy-Besiktas civarinda yok mudur, ben de çok begendim. -
bunun çok benzeri reebok ta var -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Stif
abi ne var o ayakkabıyı bulmakda(doğukann) güngören'de dolu yav çakmasıda var orjinide var :) kaynıyo hemde :D şuan çakmalar daha fazla rabet görüyo:) illada orjinal dersen (ki diyceğinden eminim) güngören kale center a.v.m 2.kat flo'da var çemberlitaşa yakın deil ama idare et :)
Çakma da alırım marka takıntım yok ama, ben İstanbul'da değilim.Ordan gelecek bir yakınıma aldıracağım.Yani işi şansa bırakamam. -
Yeni ürün şu :
Nerede bulurum ? Ayrıca fiyatı nasıldır ? Resimleri bulduğum yerde fiyat hakkında bir bilgi yoktu da.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Doğukann
Yeni ürün şu :
Nerede bulurum ? Ayrıca fiyatı nasıldır ? Resimleri bulduğum yerde fiyat hakkında bir bilgi yoktu da.
carrefour da bunun mavisi vardı
-
carrefour a gıt daha guzel denız sortu var sıyah ustunde yazılar var grafıtı tarzı cok daha guzel 20 tl -
Quiksilver mağazalarında bulursun,fiyatı 40-100 TL arasıdır. -
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
Quiksilver mağazalarında bulursun,fiyatı 40-100 TL arasıdır.
1-2 mağazaya bakmış da bulamamış. -
Carrefour'un üst katında Quiksilver var mutlaka bulursun muhtemelen 80-120 arası birşeydir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X