Şimdi Ara

Bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Command & Conquer 4 isimli oyunu kurmuştum ama sonradan sildim. Şimdi yeniden kuracaktım ama şöyle bir sorunla karşılaştım:
    Bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü.Bu sürümün yüklenmesine devam edilemiyor. Bu ürünün varolan sürümünü yapılandırmak veya kaldırmak için Denetim Masası içindeki Program Ekle/Kaldır'ı kullanın.
    Program ekle kaldırda program yok ayrıca tüm C'yi aradım ama bulamadım. Oyunu nasıl tekrar kurabilirim ?

• http://c0464521.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/revosetup.exe

bu linkteki programı kur, oyunu bu programla kaldırmayı dene, sildiğin için muhtemelen kaldıramıyorum gibisinden hata verebilir ancak kaldırmaya devam eder, kaldırmak için bir sihirbaz yardımıyla ilerler program, her sayfada ayrı kayıtlar gösterir, gösterdiği kayıtların hepsini seçip kaldır de sorunun ortadan kalkacaktır.
  • http://support.microsoft.com/kb/290301

Yukarıdak installer Cleanup Utility Paketi ile eski sürüme ait herşeyi silip tekrar denermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

http://c0464521.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/revosetup.exe

bu linkteki programı kur, oyunu bu programla kaldırmayı dene, sildiğin için muhtemelen kaldıramıyorum gibisinden hata verebilir ancak kaldırmaya devam eder, kaldırmak için bir sihirbaz yardımıyla ilerler program, her sayfada ayrı kayıtlar gösterir, gösterdiği kayıtların hepsini seçip kaldır de sorunun ortadan kalkacaktır.

Çok teşşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 10 Mayıs 2010; 13:14:34 >

• rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

http://c0464521.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/revosetup.exe

Aynı Sorun Bendede Var.Company Of Heroes Yüklemiştim.Sildim.Tekrar Yüklüyeceğim Aynı Hatayı Banada Veriyor.Oyun Program Ekle/Kaldır Gözkmüyor.Sizin Verdiğiniz Programida Kurdm Ordada Goremedm Yardm Edebilirmisinz ?

• çalıştıra regedit yazıp ctrl F ile oyunun ismini arattır bulduğun girdileri sil ve sonra tekrar yüklemeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Sistem Güncellemesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

çalıştıra regedit yazıp ctrl F ile oyunun ismini arattır bulduğun girdileri sil ve sonra tekrar yüklemeyi dene

Uğraştım.Buldum.FAKEMSi diye Bir Dosya Var Kalkmıyor.Windows İnstall Clean Up Yükledim Dosyayı Sıldm Dosyadan 15 Tane Oldu.Sonra Teker Teker Sılmeye Calıstm.Sılındıkce Cogalıyodu.Hepsini Secip Sıldm Sorun Cozuldu
  • kaldırman biraz sorunlu olmuş.Birde tarama yaptırt istersen :D iyi oyunlar
  • arkadaşlar company of heroes la ilgili aynı sorun bende de var regedit yazıp ordan sildim company of heroesla ilgili olan herşeyi o FAKEMSİyi de sildim aratıyorum başka bişey çıkmıyo ama ona ragmen aynı hatayı veriyor. yok mu bunun bi çaresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deshpar

arkadaşlar company of heroes la ilgili aynı sorun bende de var regedit yazıp ordan sildim company of heroesla ilgili olan herşeyi o FAKEMSİyi de sildim aratıyorum başka bişey çıkmıyo ama ona ragmen aynı hatayı veriyor. yok mu bunun bi çaresi ?

aynen yokmudur cözüm
  • alllah aşkına çıldırıcam bir türlü olmuyo crysis 2 yi origin üzerinden indiriyorum install bastım bu ürünün başka sürümü zaten yüklü çıktı bütün gün araştırdım bulamadım nasıl yapıcam
  • Speed Style kullanıcısına yanıt
    programı sil yenisini yükle
  • Yeni format attım win7 Ultimate kurdum. İlk defa Matlab i yükleyim dedim ve aynı hatayı verdi tuaf
  • ben de matlab kurarken aynı hatayı aldım . yukarıda denilenlerin hepsini yapmama rağmen hala çözüme ulaşamadım. regedit e girip tüm matlab dosyalarını sildim , yukarıda linki verilen programı kurup matlabı silmeyi denedim ama matlabı çok önceden kurmaya calışıp kuramadığım için program ekle kaldır da zaten halihazırda yüklü bir matlab yok.yani o programda bulamadı matlabı .s lütfen yardım edin vizem yaklaştı çalışmam gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.