Bildirim
Bu USB Bellekler Arasında Kararsız Kaldım; Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
SANDISK 16GB U3 Cruzer Back UP Sandisk USB Bellek -
SanDisk'den şaşma derim. 3-5 lira fazladır belki ama hakkını verir. Bende Cruzer Titantium 2 gbvar. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Gayet iyi. Yeni çıkan modellerde çok güzel. -
SanDisk -
Toshiba ve Kingston'un modellerinde yazma hızları çok düşük(4-5 mb arasında gidiyor)
Ben geçenlerde Ultra Backup 8 GB modelini aldım oldukça güzel 24 mb okuma ve 15 mb yazma hızına sahip(HD Tune 3.5)ama kasası çok kötü.Hem plastik hem de cebinde taşıdığında bile her yeri çiziliyor
Bunların arasında bence Cruzer Contour oldukça öne çıkar.Hem sağlamlık hem hız hem de kutu içeriği -
SANDISK 16GB Contour Premium ReadyBoost USB Bellek
http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-sdcz8-016g-e76-16gb-contour-premium-readyboost-usb-bellek/productDetails.aspx?I_ID=33055
Bu ürünü aldım, en mantıklısı bu geldi bilginize... -
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
SANDISK 16GB U3 Cruzer Back UP Sandisk USB Bellek
Ben verbatım 16gb kullanıyorum.ready boost destegıde var memnunum.Fıyat olarak uygun dıye aldım.Ama lıstedekı en ıyı usb Sandısk cruzer. -
-
SANDISK 16GB U3 Cruzer Back UP Sandisk USB Bellek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X