Bildirim
bu usb kablo ucunu tanıyan varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Usb b serisine benziyor resimler net olmadığı için bir şey söylemek zor.ama neden bu soketten Yaptırmak istiyorsunuz.
Universal bir dişi /erkek usb girişi işinizi görmez mi?Soketlerini değiştirseniz. -
Şans eseri az önce karşıma Çıktı.Sanırım pek kullanılmıyor ama
soket adı:Firewire 400 1394a
http://320volt.com/bilgisayar-donanim-tablosu/
Edit eklenti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 13 Mart 2013; 13:45:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: atakan123123
Usb b serisine benziyor resimler net olmadığı için bir şey söylemek zor.ama neden bu soketten Yaptırmak istiyorsunuz.
Universal bir dişi /erkek usb girişi işinizi görmez mi?Soketlerini değiştirseniz.
teşekkür ederim, şimdi olayı şöyle özetleyim,
bir ucu bu firewire girişine uygun erkek giriş ve bir ucu da usbye uygun dişi giriş olacak şekilde 5-10 cm'lik bir kabloya ihtiyacım var,
niye derseniz, hondalarda müzik için usb girişine takılan kablo bu, teknik servis 200 lira gibi uçuk fiyat istiyormuş galiba,
hani burada elektronikten anlayan arkadaşlara sorayım dedim, eğer universal bilinen birşeyse ucuza da imal edilebilir diye.
yardımınız için çok sağolun
****EK****
aşağıdaki linkte yeni yakın çekim fotolar mevcut
http://forum.donanimhaber.com/m_72740793/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72771697
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1980 -- 13 Mart 2013; 18:56:58 >
-
Öncelikle sunu soralım imal edilmekten kastımız kendi isinize yarayacak mı yoksa adeti olarak üretip aynı zamanda ticari mı olacak.
Teybin icine müdahale edip dısı bir USB a girişi takabilirseniz neden olmasın.kendin yap sitesi.comda bir arkadasın teybine benzer bir modul ekledigini gormuştum.
USB a girişi takılacak yer yoksa.icine mudahale etmekten se piyasadan bir bu soket erkek birde dısı USB a ile sıralaması doğru olduğu takdirde problem siz kullanırsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atakan123123
Öncelikle sunu soralım imal edilmekten kastımız kendi isinize yarayacak mı yoksa adeti olarak üretip aynı zamanda ticari mı olacak.
Teybin icine müdahale edip dısı bir USB a girişi takabilirseniz neden olmasın.kendin yap sitesi.comda bir arkadasın teybine benzer bir modul ekledigini gormuştum.
USB a girişi takılacak yer yoksa.icine mudahale etmekten se piyasadan bir bu soket erkek birde dısı USB a ile sıralaması doğru olduğu takdirde problem siz kullanırsınız.
şahsi kullanımım için, normalde honda böyle bir ürünü satıyor ama fiyatı birkaç yüz lira. altı üstü bir kablo, buna bu kadar para vermeyi pek içime sindiremem.
araçta usb portu var ama işte resimdeki kısım uyuyor sadece, standart usb'ler olmuyor
bu arada firewire portlarını inceledim, firewire değilmiş ne yazıkki
şekli farklı olmasına karşın sanki bu uç da dişi usb, ama dış kaplama aksan biraz farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1980 -- 13 Mart 2013; 23:17:51 >
-
O soket çok büyük bir ihtimalle özel olarak üretilmiş bir porttur. Şunu söyleyebilirim ki o soketi muhtemelen sadece Honda kullanıyor bile olabilir. Yedek parça ve servisten para kazanmak amaçlı bu tip uygulamalar yapılıyor. -
Verdiğim resimde Tüm Portlar vardı belkide Honda özel uç kullandı ama ben buna benzettim en yakın.
Eğer içine müdahele etmekten çekinmiyorsanız Zor olacağını sanmam Bir usb a portu takın.
Teybin resimleri var mı değiştirirseniz bizde resimleri görelimde varsa diğer bu durumdan muzdarip arkadaşlar Faydalansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 14 Mart 2013; 0:31:29 > -
anlaşılan özel üretilmiş bir port çeşidi (usbnin dişi ucundaki metal kısmı çıkartıp denedim falan olmuyor). araştırmayı kestim, artık umudumu kabloyu ikinci el satan birisinden almaya bağladım. yardımlar için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X