Şimdi Ara

Bu video'ları izlemeyen wow'u bıraksın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pat icin hala iyi diyorsunuz cok garip.. adamda blasted lands buff'i bile var.. hangi adam o buffla BG ye girer.. sırf sov
  • quote:

Orjinalden alıntı: founder

Pat icin hala iyi diyorsunuz cok garip.. adamda blasted lands buff'i bile var.. hangi adam o buffla BG ye girer.. sırf sov

ewt ya adam 1000 tane buff dizmiş bide kesmesin mi onları

maydie çok daha ii oynuyor öle pek bi buff olayı yoktu en fazla 4 tane gördüm arada bir işte blessing of might türü şeyler alıyordu o kadar
    videosunuda harika hazırlamış ayakta alkışlamak lazım

• farkı bir sınıf olarak warlocktan drakedog un videolarını seyredin. Buff mu yok Arkasında healer! yok adam 5 kişi arasına girip 3 ü nü alıyo ve tek. Healersiz.
    Mutlaka seyredin. Ha sadece 5.videosunda epic itemleri var ilk 4 videoda epic itemi yok. Öle pek fazla critte vurmuyo (2k+1,5) :)
    En iyi engineer odur heralde onun kadar iyi bomba kullananı görmedim.
    http://www.warcraftmovies.com/search.php drakedog diye aratırsanız videolara ulaşabilirsiniz.
  • Ehm ehm :) gene bilgi küpüşü geldi ...

Pat: Kim Oynuyosa kendisi Şişirme , 52 talent li , Her Videosunda o kadar potion içip Tauren den 3 kafa yüksek olan , Ve Bana sorarsanız git WoW u bırak Hollywood Yönetmeni olsun diyeceğim biri , Çok daha iyi warrior lar var , 2 kere 5200 Execute crit lemiş warrior lar var ... Pat ın tek özelliği , Arkasına 2 Healer , 20 de buffer alıp Dalması ... ve buna rağmen Damage i düşük bana sorarsanız , Ama Videolarına laf edemem sırf videosundaki sesi çıkarıp Mp3 halinde dinliyorum , Yalan söyleyemem...

DrakeDog ... Tartışmasız ! En iyi wow oyuncusu ! 2 ay önce ağladığım bi Video ile en az 5 milyar edebilecek bir Ün+Karakter+İtem i 2 Dk da sildi ...
    Hiçbir Hilesini , Ekstrasını , Ownage ını göremessiniz , Tamamen Yetenek dolu , Zevk dolu , Mütiş bir Oyuncudur ... Sayısız Övgülerimle ...

Ayrıca Yeterli Bufflar + 40 Dereden Getirilmiş Spell Damage ler + Berserk olmuş Çıplak bir warrior (ve tüm dmg ALDIRICI buff ları çekmiş bir warrior a)
    Tüm Crit + Spell damageler dizilmiş Bir Warlock Tarafından Atılan bi Büyü Gözümün Önünde Önce 10k , sonra 11k dmg yaptı ...

ama bu 1 kere olur ;) yapmak için de saatler verilir yani ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Macros

Ehm ehm :) gene bilgi küpüşü geldi ...

Pat: Kim Oynuyosa kendisi Şişirme , 52 talent li , Her Videosunda o kadar potion içip Tauren den 3 kafa yüksek olan , Ve Bana sorarsanız git WoW u bırak Hollywood Yönetmeni olsun diyeceğim biri , Çok daha iyi warrior lar var , 2 kere 5200 Execute crit lemiş warrior lar var ... Pat ın tek özelliği , Arkasına 2 Healer , 20 de buffer alıp Dalması ... ve buna rağmen Damage i düşük bana sorarsanız , Ama Videolarına laf edemem sırf videosundaki sesi çıkarıp Mp3 halinde dinliyorum , Yalan söyleyemem...

DrakeDog ... Tartışmasız ! En iyi wow oyuncusu ! 2 ay önce ağladığım bi Video ile en az 5 milyar edebilecek bir Ün+Karakter+İtem i 2 Dk da sildi ...
    Hiçbir Hilesini , Ekstrasını , Ownage ını göremessiniz , Tamamen Yetenek dolu , Zevk dolu , Mütiş bir Oyuncudur ... Sayısız Övgülerimle ...

Ayrıca Yeterli Bufflar + 40 Dereden Getirilmiş Spell Damage ler + Berserk olmuş Çıplak bir warrior (ve tüm dmg ALDIRICI buff ları çekmiş bir warrior a)
    Tüm Crit + Spell damageler dizilmiş Bir Warlock Tarafından Atılan bi Büyü Gözümün Önünde Önce 10k , sonra 11k dmg yaptı ...

sevgili bilgi küpü tamam güzel anlatmışsında DrakeDog'un videosunun linkini versende bizde faydalansak diyorum

Aslında herkes böyle yapsa çok beğendiği kişilerin video link'ini versede millette izlese iyi olmaz mı?
    Kolay gelsin...

edit: warcraftmovie'de 5 tane drakedog ile ilgili video çıktı. Adamın maşallahı var ikisi 150 mb diğer ikisi 250 mb civarı.
    macros'un dediği silme olayıda 8mb ayrıca drakedog bu silme işi için şunu demiş;

Admin note:
    This movie is the real thing, I have spoken to Drakedog personally. When I asked him; "Why did you delete you character? Why didn't you try to sell it? It could be worth a thousand dollars or more", he replied; "That's not ee style.. I played evil drakedog". True greatness...

Lesson learned: You can't put a price on pride. Rest in peace..

Alkışlamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BaD -- 1 Mart 2006; 6:38:54 >

• Size Lona'nın videosunu tavsiye ederim. Rank 13-14 adamlarla savaşıyor. Buff yok, eng. yok heal eden yok.
    Lona
    350mb ama bence değer.
  • ii de Bunu zaten herkes Yapıyo ... Sorun , Pat Bunların Partisini Kesiyo ...

DrakeDog ise Ters Class ları bile kesiyo ... Bkz : Warlock - Paladin , Warlock - Druid , Warlock v 2 , 3 ,4 :P
  • sonrada gidiyor felwood gibi bi yerde quest kasan garipleri kesiyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_BaD

sevgili bilgi küpü tamam güzel anlatmışsında DrakeDog'un videosunun linkini versende bizde faydalansak diyorum

Aslında herkes böyle yapsa çok beğendiği kişilerin video link'ini versede millette izlese iyi olmaz mı?
    Kolay gelsin...

edit: warcraftmovie'de 5 tane drakedog ile ilgili video çıktı. Adamın maşallahı var ikisi 150 mb diğer ikisi 250 mb civarı.
    macros'un dediği silme olayıda 8mb ayrıca drakedog bu silme işi için şunu demiş;

Admin note:
    This movie is the real thing, I have spoken to Drakedog personally. When I asked him; "Why did you delete you character? Why didn't you try to sell it? It could be worth a thousand dollars or more", he replied; "That's not ee style.. I played evil drakedog". True greatness...

Lesson learned: You can't put a price on pride. Rest in peace..

Alkışlamak lazım

admin notunu acıklayabilirmisiniz tam olarak anlayamadım ve charı neden siliyor bu adam

• ben o video yu daha evvelden izledim bence o warrioru övmekten daha çok arkadaki healer ları övmeniz lazım en critik yerlerde healleriyle warrioru ayakta tutuolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macros

Ehm ehm :) gene bilgi küpüşü geldi ...

abi o kadar şeyden sonra o criti atmasa ayıp olurdu
    demekki hala en ii dmg paladinde 13k with Reckoning Bomb (sadece bufflarla hedefe hiçbirşey yapmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuquaiLon -- 4 Nisan 2006; 21:48:38 >

• bi videoda benden GRAUTH adlı bi shmanın 2. videosu .. tauren shaman

görüp görebileceğiniz en iyi shaman olduğunu düşünüyorum [isterseniz başar arkadaşımıza da sorabilirsiniz ]

adam warrior gibi takır takır damage vuruyo

http://files.filefront.com/Grauth2wmv/;4647200;;/fileinfo.html

http://wow.allakhazam.com/profile.html?771708 ---> burdan profiline bakabilirsiniz itemlara falan

bu da DrakeDog un en son videosu "DrakeDog Final Destiny !"

http://files.filefront.com/Drakedog_4/;3963771;;/fileinfo.html

iki videonunda boyutu biraz büyük ama emin olun indirdiğinize değecek

bu arada şunu da belirtmek isterim .. drakedog tartışmasız bi wow efsanesidir drakedog 2 videosunda hep kullandığı succubusun işareti dikkatimi çekti .. eski simgesiydi succubusun yani bu adam çoook uzun bi zamandan beri wow oynuyor ... macrosun yazdığı admin note'ta da dedindiği gibi bu karakterini açık artırmayla satsaydın bu işten çok büyük paralar kazanabilirsin deniliyo drakedog a .. o da ben evil drake dog oyandım diyo .. yani anladığım kadarıyla ben en manyak şeklini oynadım bunu satamam diyo .. bunu ancak ben oynarım diyo .... You can't put a price on pride=bir gururun,onura paha biçemezsin ! rest in place ne bilmiyorum sonuç olarak ben drakedogu izledim ve çok sevdiğim shmana class ını bırakıp tam bir warlock aşığı oldum .. ben drakedog sayesinde warlock class ını tanıdım ... ona sonsuz saygı duyuyorum

!!!!!!!!!!!!!!!!!FOR THE HORDE!!!!!!!!!!!!!!

• drakedog dünyaya gelmiş geçmiş en iyi wow oyuncusudur......
  • Benim gibi filefrontdan indiremeyenler varsa (Download esnasında yavaş yavaş 0kb/s e kdr düşüyor hızı ve indiremiyorum dolasıyla) DrakeDog un bir kaç videosunu videosunu FileShack den indirebilirler (47kb/s ile iniyor genelde 512k bağlantınız varsa) :

DrakeDog 2 (191mb) =http://www.fileshack.com/file.x?fid=6796
    DrakeDog 4 (177mb) =http://www.fileshack.com/file.x?fid=7424
    DrakeDog 5 (413mb) =http://www.fileshack.com/file.x?fid=8053

Diğer videolarını izleyemiyorum filefront harici mirror bulamadığım için

• bu arada drakedog 5 =drakedog final destiny ..

aynı şeyler yani ikisini birden indirmeyin
  • werin arkama prileri abi druidimle bile deniye deniye wuruum ben 3k cirit:D
    su anda salak bi hunterim war itemlari harbiii noob item onunla bile 2500 cirit koydugum oluyo arada buffsuz cok bi olay deigl zaten epicli pufflu wursam bi anlami kalmas
  • Drakedog u izledikten sonra Warlock açmaya karar verdim
    Fakat ben Human Warlock açcam ve Drakedog un succubusunun secudusemi neydi o büyüsünü hordelere yapamıycam mı humanoidlere yapılıyor yazıyordu bir yerde
    Human mı Gnome mi açsam acıba Warlock umu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLEXY123

Drakedog u izledikten sonra Warlock açmaya karar verdim
    Fakat ben Human Warlock açcam ve Drakedog un succubusunun secudusemi neydi o büyüsünü hordelere yapamıycam mı humanoidlere yapılıyor yazıyordu bir yerde
    Human mı Gnome mi açsam acıba Warlock umu

Tüm ırklara yapabilirsin fakat undeath açmanı tavsiye ederim yada en azından horde.

Nedenine gelince Succubusunu çıkartırsın karşına bir undeath çıkar. Sen içinden bende seduce var nasıl olsa diyip dalarsın sonra undeathda recial olan özelliği will of forsakeni çalıştırır ve bir güzel seni oracıkta keser :D

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK
    Tüm ırklara yapabilirsin fakat undeath açmanı tavsiye ederim yada en azından horde.

Nedenine gelince Succubusunu çıkartırsın karşına bir undeath çıkar. Sen içinden bende seduce var nasıl olsa diyip dalarsın sonra undeathda recial olan özelliği will of forsakeni çalıştırır ve bir güzel seni oracıkta keser :D

Will of the forsaken : 5 saniye boyunca Fear – Sleep – Charm etkilerine karışı korunma. Not bu yetenek o anda aktif olan etkileri siler.

Seduce etkisini siler yazmıyor burda ?
    Bende en iyi Warlock racenin Undead olduğunu biliyorum ama önemli olan oyundan zevk alabilmek ve hordelerin mekanlarından hoşlanmıyorum Hem o kdr çok fark olmuyor aslında önemli olan nasıl oynadığın ( tabi daha orjinalde oynamıyorum duyduklarıma göre konuşuyorum )
    Yeni başlayanlar ve Warlock olacaklar içinhttp://www.wowturk.com/wownew/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=42 çok güzel bir rehber burası yane Warlock büyülerini ve talentlerini öğrenebilmek için

• oooz'un Videoları nerede var?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.