Şimdi Ara

Bu video'ları izlemeyen wow'u bıraksın!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu combat rouge dediklerinin talentleri nasıl oluyo bilne var mı acaba yardımcı olursanız sevi,nirim
  • hahahaha adam 2 priesti aynı anda alıo koptum orda ^^ adamlar 2 şer 2 şer fear atıo adam banamısın demiyo yaw
  • ben rogue oynayamayalı uzun süre oldu combat talentinin en aşşasınında Adrenalin Rush açılarak 15 sn boyunca full rage ile savaşıyorsun. 6 dk cd si oluyor bunun. Onun dışında Assassination-Subtlety ağacı daha çok tercih edilir. Adı üstünde Rogue :) gizli olup arkadan büyük darbeyi koyar....
  • full rage ? energy olmasın o ?
  • full energy savaşmıyorsun, 1.5 saniye'de 20 energy geliyor, yani sürekli sinister falan yapabiliosun =) ki elindeki'ler iise bile 900'e kadar çıkan critic'ler vuruosun
  • shaman manyağı olan ben size 1-2 video linki vermeyi kendime bi borç bilirim

Enchament Shaman :http://video.google.com/videoplay?docid=-2378850695329737917&q=shaman

*Unbreakable adlı bu shaman rank 14 sanırım fakat Hand Of Ragnaros kullanıyo ... izleyin pişman olmazsınız

[bu arada şu bilgiyide veriyim : Dungeonlardan düşen itemlar ve setler Elemental Talent Buildi için idealdir , Honor kasılarak rank ile alınan set + itemlar ise Enchament Shaman içindir .... çünkü dungeon itemlerinde Int. Honor itemlerinde (shaman için) Strength ön plandadır ]

Elemental Shaman :http://files.filefront.com/Naitsabes_shaman_pvp_moviewmv/;5078239;;/fileinfo.html .. bunuda izlemeden geçmeyin .. bu arada bu adam Movie'nin içinde enchament halinide göstermiş ...

bu elemenın adıda Naitsabes ..

şimdilik bu kadar .. Shaman Rulazz

• Shaman Rulaz!! rofl

melee alıyor hunter'lar shamanı

şimdi video'ya bakın demeyin, hangi class olursanız olun rank14'te coşarsınız bu bir, movie'de aldığı hunter'da aspect of cheetah açıkmış, darbe yiyince daze olmuş, ayrıca sürekli wing clip yapmaya çalışmış immobilize yakalamak için, akıllı hunter shaman'ı kendisinden uzak tutar zaten, scatter shot'la falan ne bileyim onu bile kullanmamış eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 30 Haziran 2006; 20:47:56 >
  • rank 14 ü geç elemental'e bak o zaman ... /rofl nedir yani ?

hunter alırmış falan filan .. geçelim bu ayakları .. akıllı hunter elemental shamanı kendinden uzak tutsun hiç bişey farketmez..

yani /rofl falan noluyo yani kızdırma başar beni

hunter melee'yle shaman alıyosa o shaman oyunu bıraksın ...

yani başar başkada bişey diyesim gelmedi ... hunter hunter diye başımın etini yedin bitirdin ben.. ahh bi 60 shamanım olsaydı kapışsaydık ...

ama şu konuda haklısın rank 14 olanın hepsi coşar ...
  • abi bırak kendin dedin daha totemleri bilmiyorum diye, totem bilmeyen biriyle mi kapışıcam bırak allah aşkına
    abicim, deterance aç bakayım stormstrike'la ne halt edebiliyor shaman :) 10 kere vursa parry miss dodge parry parry ayrıca scatter shot, feign death + freeze yaptığın an iş biter! o da olmadı viper sting atıp koş yani :D (shaman'lar poison'u görebilior mu bilmiyorum)

şunu da unutmayın, hunter'da olan range, hiçkimse de yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 30 Haziran 2006; 22:23:22 >
  • arkadaşım .. dedim .. yani eskiden di ?

eskide olan eskide kalır ...

şu an biliyorum ...
  • az once 1 warrior ve bi rogue yi aynı anda zorlanmadan alan bi druid videosu izledim gam yemem artık

rogue yazık stealth olamıyo garibim fearie fire var üstünde garip garip snisher atmaya calısıo :) warrior rootla bağlanmış ölumunu bekliyo tabi rogueden sonra
  • 2 side noob onların
  • onlar nub değil :) druid imba
  • ya video lar aslında pek de ölçücü değil char ne kadar iyi olursa olsun iş oynayanda biter kardeşim
  • evet mesela indigo benim canımı götüremiyo
  • 60 lock full tier 2 li birisi olarak sunu belirtiyim...
    wof seduce u gecirir üstünede 5 sn de immune yapar...
    ayrica undead lockla allies locklarinin arasinda fark yok diyen arakadaşada sunu söyleyeyim 2 mizde seduce cakariz ben wof yaparim ustune banish yaparim üstüne sf atarim sen hala bakarsin işte horde locku ile ally lockunun farki budur...
  • undead warlock açan adamdan korkulur bence:-) Video izleyecekseniz size Hector öneririm ayrıca Bg videolarına video olarak kabul etmiyorum bi tane video daha izledim 1dru 1 warr 5 kişi laıyolar harbi süper olay oyunda hiç bi kesme olayı yok warrior itemları ii olsa onlar 6 kişide alır. Son olarak warrior videoları bence tırt oluyo 1 mage rahatlıkla warr kestiği için en ii videolar bence mage rogue oluyo.
  • konuyla alakası yok belki ama ben bir video da druid in 4000 den fazla vurduunu gördüm istek olursa üşenmem arar koyarım link
  • su ana kadar gordugum en yuksek dmg i vuran class shamy. 25k crit vurdu delibişidi bulbilirsem vidyoyu veririm linki...ama pat de ii dmg vuruyo ama soledi bi olay var genelde arkasında healerla geziyo..
  • http://video.google.com/videoplay?docid=1508566038324340096&q=druid+balance ahanda 4 k (kalbi olanlar izlemesin) tamamını izleyin 'pew'^^
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.