Şimdi Ara

Bu video ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduğumuzun resmen kanıtıdır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendi toprağımızda her alanda köle olmuşuz
    Fakiri bedava yaşıyor, zengini mülk sahibi patron oluyor, üstünede vatandaşlık ohhh mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi üni hastanesinde yaşadım bağkurumu ödemedim doktor ilk muayeneyi yapıp kayıt açmamı söyledi kayıt açmaya gittiğimde röntgen çekileceğini ve kayıt için ücret istediler yaptırmak istemedim yanımda uyruğunu bilmediğim bir yabancı kayıt açtırıp işine baktı olaydan 2 ay sonra hastaneye borcumun olduğunu söyledi bende icra yolu gösterdim o gün bugün arayan yok :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EN SON SGK'SIZ MUAYENE OLDUĞUMDA BENDEN ÇATIR ÇATIR ALINAN PARAYI AÇIKLIYORUM

TAMI TAMINA

30 TL İDİ

25 TL FAZLA ALMIŞLAR. OYSA HEM ÜCRETLİ MUAYENE DİYE SIRAYA GİRMEDEN FARKLI BİR VEZNEDEN 40-50 KİŞİDEN ÖNCE SIRA NUMARASI ALMIŞTIM HEM DE BU PARAMI DEYİP GÜLÜP GELMİŞTİM EVE...

NE OLACAK ŞİMDİ?

• Kardeşlerim, 6. Çocuğunu yapmak için tüp bebek sırası bekleyen Suri kardeşlerimiz için bu fedakarlığı yapmalıyız.

Bakın şimdide dudak dolgusu seven Lübnanlı kardeşlerimiz yolda geliyor.

2023'te kişi başı milli gelir 25000 dolar olduğunda bunları unutacaksınız.

• Helal olsun kadına, aha bir mülteci nedir bilmeyen zekası kıt daha buldum hemen AKP düşmanı yapalım mantığı ile hee onlar Suriyeli demiş 🤣

• Daha yeni gündem olmuş :D 5 yıl önce ben yaşadım. 100tl sadece muayene ücreti ödedim. Yanımda suriyeli elinde bir a3 kağıdıyla geldi muayenesini oldu gitti.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Şu yorumunuz beni çok üzdü

• Bu ülkede köleyiz zaten ama henüz anlamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 25 Ekim 2024; 3:20:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enayi gibi gss ödeyin ki suriler bedava bakılsın. Ödemezseniz icra ile alacaklar. Ödeyin sonra ülkenin sahibiymiş gibi takılmaya devam. Oysa sadece diğerlerini finanse etmek için varsın.

• Uzun zamandır 2. sınıf vatandaşsınız zaten.

Bu video ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduğumuzun resmen kanıtıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.