Şimdi Ara

Bu Virüsü Nasıl Kaldırırım(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben yeniyim bu sorunuma cevap alabilmek için kaydoldum bir hatam varsa affola.

Bilgisayarıma bir program indirdim ve onu çalıştırdıktan sonra birden tarayıcı kapanıp açılmaya başladı. Rastgele sekmeler açıldı. Tarayıcı'da uygunsuz reklamlar çıktı. Tarayıcıyı açtığımda Rusça sekmeler falan açıldı vs...
    Ayrıca bilgisayar ve internet yavaşladı.
    Son olarak hoparlör, internet, pil simgelerinin olduğu yerde (ekranın sağ alt kısmı) gizli sekmeleri göster bölümünde (yukarı doğru çatı gibi bir şekil var) oraya tıkladığımda fare tuşları diye bir şey vardı (önceden yoktu).

Windows'un kendisi taradığında hata bulamadı. Avast'a tarattım bir şey bulamadı. Advanced System Care'a tarattım. Casus yazılım ve Gizlilikte, kayıt defterinde hata buldu. Temizledim fakat temizledikten hemen sonra yeniden ortaya çıktılar. Ne kadar temizlersem temizliyim olmadı.

Kaspersky'la bilgisayarımda win32.sality virüsünü tarattım. Hiçbir şey bulamadı.

Sistemi geri yüklemeyi denedim. Hata verdi. Geri yükleme başarıyla tamamlanamadı dedi.

Şimdi de AVG antivirüs'e taratıyorum.

Sorun böyle işte lütfen biri baksın. Bilgisayarı daha bu hafta aldım. Çöpe gitmesin. LÜTFEN biri bunun hangi virüs olduğunu ya da nasıl kaldırıldığını biliyorsa söylesin.
    Şimdiden teşekkürler.

• Adware cleaner programını kullan. Çıkan herşeyi sil. Tarama bitince tarayıcıları iobit Uninstaller programıyla kaldır, derin taramayı seçip kalıntıları da sil. Daha sonra CCleaner programını bilgisayarına indir ve kur. Detaylı temizlik yap. Sonra tarayıcıları tekrar kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 9 Haziran 2017; 18:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +Malwarebytes faydalı olabilir

• +Zemana Anti-Malwarehttps://www.zemana.com/tr-TR/Download
    NOT:Portable sürümü de var.
  • EfeYakupKarahanlı çok teşekkürler reklamları zaten halletmiştim fakat verdiğin programla virüsleri de kaldırmıştım oldum çok teşekkürler. Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: manga12345

EfeYakupKarahanlı çok teşekkürler reklamları zaten halletmiştim fakat verdiğin programla virüsleri de kaldırmıştım oldum çok teşekkürler. Allah razı olsun

Önemli değil. Cümlemizden Allah razı olsun..

• Bir sürü zararlı yazılım var. Her saniye de bunlara bir yenisi ekleniyor.

RKill ile zararlıların işlemlerini, Norton gibi bir antivirüsle ana zararlılıları, Malwarebytes Anti-Malware ile PUP'ları ve reklam yazılımlarını, Malwarebytes AdwCleaner ve Malwarebytes Junkware Removal Tool ile de tarayıcı ve reklam virüslerini kaldırabilirdin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hack yemis format at

• görev yöneticisini açıp hizmetlere ve işlemlere baktın mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.