Bildirim
Bu vücut ne kadar sürede yapılır?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Streoid yada Yağ Yakıcı kullanmıyor ise 2-3 yıl. Streoid ve Yağ Yakıcı ilaçlar ile 6-12 ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chris beyin bile 2-3 yılda o hale geldiğini sanmıyorum. Ona sorsan cevap verir mi acaba diyecekken aynı fotoğraf için 2012-2018 yazan transformation videosu gördüm. Onun 6 yılda geldiği yere biz 10 yılda gelemeyebiliriz. Adam planche yapıyor, kaldırdığı ağırlıkları düşünemiyorum. Beslenme filan da zaten on numaradır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam 6 yıllık olduğunu biliyordum ama chris bir zamandan sonra bunu iş edindiği için tek odaklandığı konu bu olmuş, normal biri olarak ne kadar sürede bu vücudu elde edebiliriz diye yorumları merak etmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soldaki vücut kollardaki güneş yanıklarından anlayacağınız üzere amele vücudu.
sağdaki ise zaten doğal değil birkaç sene düzenli antremanla o hacmi yakalarsın fakat az yağlı çizgisel görüntüyü elde edemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 12 Nisan 2019; 16:57:29 > -
çok iğrenç lan, onu beğenen kızların olmayan beynini... bu ne lan.. bu fiziği kilona göre ve vücudunun bünyesine göre 6 ay ile 1 yıl arası geliştirebilirsin. tabi sürekli bi çalışma halindeysen 3 ay da bulabilir en fazla. hiç spor yapmamışsan ve kiloluysan 1-2 yılı bulur, ama zayıfsan 3 ay da filan yaparsın. tabi tempolu bi fitness çalışmasıyla. genel itibariyle zayıflar için 3-6 ay arası, kilolular için 6 ay -2 yıl arası. tabi fitness ile kardiyo kombinasyonlu çalışman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 10 Nisan 2019; 9:11:0 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X