Şimdi Ara

bu vücutla spora başlasam bi cacık olur mu SS li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkar abi, 6 ay da taş 1 yılda süperman olur çalışırsan birader. Genetik vs hikaye, düzgün antrenman yapıpda şekli bozuk vücudu olan görmedim. Her türlü garanti veririm :)

• Omuz genişliği kaç cm

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    ne bilim knk en son attığım foto var işte orda belli oluyo baya dar

• burrack obama kullanıcısına yanıt
    6 ayda olur mu dersin knk şu silik kimliğimden kurtulmak istiyorum ya bunun yanında boks kursuna falan da gitmem lazım da bulmak zor onu ilçede yaşadığım için makine gibi olmak istiyorum özellikle de boksta baya geliştirsem kendimi hem vücut olursa hem de boks da geliştirirsem canavar gibi olurum bence şu an iki yumruk atacak mecalim bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 3 Nisan 2022; 22:12:22 >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Cm önemli kendimle karşılaştıracaktım aynı boyutlarda sayılırız ben de 178 69 kiloyum

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    boyun uzunmuş benden
    omzun da geniştir rahat benimkinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 3 Nisan 2022; 22:15:10 >
    6 ayda kesin olur. Fakat boks yerine benim tavsiyem ağırlık ve kardiyo beraber yapmalısın. Alkol ve sigarada uzak dur olmuyorsa azalt. Bu vücuda diyet yapmana da gerek yok şu an, sağlıklı beslenmeye çalış. Hafta da 3 gün ağırlık (göğüs+triceps - bacak+karın - sırt+biceps+omuz) 1 veya 2 gün kardiyo yap. Sonuç almama şansın yok. Fakat başlarda çok zorlanacaksın hamlık ağrısından vs. İlk 3 haftayı aşarsan gerisi gelir. Başarılar şimdiden!

Bi arkadaş vardı omuzları orantısız düşüktü, kırık gibi sanki yani bakınca normal gelmiyordu. Birisi kürek takımı tavsiye etmiş, adam başka bir adam oldu 6 ayda.

Mümkünse kürek takımına yazıl. Yoksa bazı salonlarda kürek çekme aleti oluyor onu bul kullan. Mucize gibi gelmişti arkadaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    aynen hocam haklısınız mantıklı kürek çekmek omuz icin

knka kardiyo kilo verdirmez mi ya ben kilo vermek istemiyorum

Başkan deli gibi kardiyodan bahsetmiyorum. Ağırlık antrenmanı öncesi ve sonrası 10 dakika, harici bir günde de 45dk kardiyo yapmak, kas kütlesi kazanmanda büyük rol oynar. Vücudun da gezinen kanın dolaşımını arttırıp dokuların beslenmesini sağlar. Ağırlık çalışırken kilo vermezsin, eğer sağlıklı beslenirsen yağ yakarsın antrenman sayesinde de hacim kazanırsın. Bol su iç, ısınma hareketlerini mutlaka yap, yapacağın hareketlerin püf noktalarını mutlaka öğren, nasıl durmalısın nereyi sıkmalısın vs hepsi internette youtube da var. Haraketleri yavaş ve konsantre yap. Yüksek ağırlık asla değildir olay, olay sağlıklı ve başarılı tekrar ve set sayısıdır. O yüzden en küçük ağırlıktan başla abi sakın utanma.

• Nie olmasın spor her vücudu değiştirir

tamamdır hocam teşekkür ederim , önerdiğiniz bi kanal var mı hareketlerin nasıl yapılacağını en doğru şekilde gösteren

• 6 ayda kendini taniyamazsin. Ama tabii ozverili olup adam akilli spor yapip beslenmene dikkat etmen lazım. Herkes şöyle yap böyle yap demis ama beslenme ve uykuya dikkat etmessen bir cacik olmaz. Bu is mutfakta bitiyor. Ki su ekonomide cok zor spor yapmak. Tavuk 50 lira yumurta 40 lira... Ha ben bulk yapacam ne bulursam yerim sonra basarim dersen biraz sisersin, define, cut olmayi bekleme. Ama o da is görür. Yine simdiden iyi olursun. Omuzun genislese bile tişörtte fark yaratır. 1 ayda sıkılıp birakmazsan tabii.

Ha bu arada silik kisiligimden kurtulmak istiyorum demissin. Sporun buna faydası olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ozguven isi karakterle ilgili. Ve eger kari kiz duser vs diye yapacaksan hic yapma. Hamurunda yoksa yine dusuremezsin. (Amacin buysa eger)

Ekleme: Türk kizlari vücutlu erkek sevmiyor. Cüzdandan haber ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt
    karı kız icin falan yapmıyorum tamamen kendim için yapıyor bu fizikle küçücük görünüyorum veya herhangi bir kavgada hedef haline cok kolay geliyorum duruşumu değiştirmem lazım tamamen sert bir erkek profili icin uğraşacağım sağlık falan icin değil boks kursu bulursam oraya da gideceğim dibine kadar boks tekniği öğrenmem lazım hem sürekli kafam bunlarla meşgul olursa iyi olur aslında benim amacım tamamen bir değişim yaşamak

hocam ben ne bulursam yerim karın kası falan istemiyorum zaten sadece omuz genişlesin kollar şişsin baya ve göğüs şişsin özellikle göğüs yapım da cok kötü sarkık gibi duruyor jinokamasti mi ne ondan var gibi

bulk ile bu dediklerimi yapabilir miyim ? ayı gibi görünmek istiyorum tabiri caizse

Çok önemli değil kanal bence, 2 3 videoda çözersin zaten. Her harekete ayrı bak, mesela squad nasıl yapılır? Yada, deadlift nasıl yapılır? Yazdığın zaman çıkan videolardan bir ikisini izle hallolur.

• son kez up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.