hocam çok çok iyi ve rahat gelişirsiniz vücut tipiniz mezomorf çünkü |
bu vücutla spora başlasam bi cacık olur mu SS li (3. sayfa)
-
-
mezomorf falan değil ektomorfun kısa boylu versiyonu gibi bir sey omuzlar cok dar cünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır hocam mezomorfsunuz fitnessa başlasanız 6 ayda baya iyi olursunuz
-
Yani bulk demek yukleme donemi demek. Sporcularin en cok beslenip en agir girip tabiri caizse sisdikleri ve kas kutlesi yaptiklari donemdir. Yag oranini dert etmezler. Sen de ne bulursan (tabii olabildiğince protein ağırlıklı) yiyerek agir gireceksin. 6 aya cok yol alırsın. Çalışırken posture dikkat et. Yani kasa odaklan, duruşun düzgün olsun. Eklemlerine yüklenme. Ufak nüanslar var. Onun dışında beslenmeyi cok ayirt ermeyecegin icin 6 aya guzel sisersin
Ekleme: agir gir derken baslar baslamaz 20 kilo dambil alma eline. Oyle bi cahillik yapma. Zaten 2 hafta hamligin olacak. Sonra ufak ufak başlayacaksın. 3. aydan sonra ağır girmeye başlarsın ufak ufak. Zaten alışmış olacaksın. Salona girer girmez 20 kilo dambil alip yuvarlanan tiplerden olma lütfen. Yavas yavas...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Nisan 2022; 2:41:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onların yediği yemeği bende yiyebilsem bende ayı gibi kas yapardım, her şey ekonomiye bağlı.Dolar olmuş 14 spor mpor yapılmaz bu zamanda.
-
5-7 kilo arası başlarım hocam zaten yıllar önce tecrübem olmustu 2-3 ay öyle böyle
Benim vücut genetiğime çok benziyor, 20 günde (düzenli spor, beslenme, uyku şart tabi) en az 6 ay daha bu sporu yapacak motivasyonu bulursun çok samimi söylüyorum. Sen kendini önden gördüğün için çok dikkat etmiyorsun ancak sırtın geniş + üst vücut geliştikçe o omuzlar kalkacak zaten v şekline evrilecek vücut 20 gün sonra uplarsın bak 1 ay bile demiyorum.
-
sırt geniş duruyor da omuzlar cok düsük ve dar hocam yine de deneyeceğim mecbur başka bir şeyim yok yapacak zaten boş boş oturuyorum sabah aksam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 4 Nisan 2022; 3:4:52 >
Fotoğraf kazı kazan gibi
Yüz kısmını kazısanız sanki altından kayra tombalagi cikacak
Bir gun bu forumda biri popom nasil ss li diye konu acarsa sasirmayin
E ama ayirmamissin olmaz ki ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Nisan 2022; 3:11:6 >
Omuzların dar değil sadece geri kalan vücudun hiç gelişmediği için postürün kötü duruyor. Sen 2 ay barla haşır neşir ol, o kollarını kapatamayacaksın zaten. 2 ay salona git diğer elemanlar mız mızlanmaya başlar güzel genetiğin varmış diye. Tek tavsiyem hızlı gelişmek için seri ağırlık arttırma sakatlanmadığın sürece çok memnun kalırsın.
-
tamamdır hocam tesekkürler kol , omuz , sırt , göğüs dışı bir sey çalışmam gerekiyor mu karın kası falan istemiyorum bulk dönemi gibi şişmiş görünmek istiyorum sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 4 Nisan 2022; 3:16:23 >
Sen benim ilk halimi gorsen aklin gider 😂 ben 190 uzun ince bir adamdim. Omuzlarim da daracıkti gomlek giydigimde cubuk gibi duruyordum. 6 ay sonraki omzumu söylemiyorum bile. Basket topu gibiydi. Gömlek gecmiyordu 😂😂
Kayranın zayıf hali
full body başla dostum çünkü karın dediğin kas grubu core olarak geçiyor ve güçlü bir core olmadan bazı egzersizlerde ağırlık arttırman zor olur. Tüm vücudu çalış hoca yazar zaten.
-
hocam ayıp ettin beni kaybettin
Knk bi kayra atar böyle fotolar şimdi sende başlamışsın
hocam göbek var bende onun erimesi için kilo vermem gerek ki kilo vermek istemiyorum kardiyo falan yapmam lazım sanırsam o göbeğin erimesi için karın için en fazla mekik çekerim valla hiç sevmiyorum karın çalışmayı eskiden de hiç sevmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 4 Nisan 2022; 3:36:13 >
Kızlara mı çektirdin fotoyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X