heuksal ile kasmıcamki 60 lwl heuksal skilleri işime yaramaz doğrusu sadece hp amaçlı heuksal düşündüm..bide spearın çok vurması beni heuksala itti..
force~fire~light
heuksalda cold görevinde olur hani
Fena Olmaz Hatta İyi Bir Set çekincede Çok Canlar Yakar,Kasması zor olmaz diye düşünüyorum Normal İnt Chardan Farkı Yokki Lıght ve Fire Olması yeter kasması için
90 fire 90light 90force 60heuksal Toplamda 330 Ayrıca heuksal cold görevi görmez
quote:
Orijinalden alıntı: Fëanor
90 fire 90light 90force 60heuksal Toplamda 330 Ayrıca heuksal cold görevi görmez
EVET 330 ksro oldugundan bi mahsuru yok
neden gormesin ki tamam snowun yerini tutmaz ama..hic yoktan zirt pirt olmessin..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fëanor
EVET 330 ksro oldugundan bi mahsuru yok
neden gormesin ki tamam snowun yerini tutmaz ama..hic yoktan zirt pirt olmessin..
Ksro ysa tamam ama heuksal genede coldun yerini tutmaz heuksaldan gelcek olan hp 1k colddan %40lık snow iyi düşün derim
60heuksalın verdiği hp muazzam derecede değil. Onun yerine cold açarsan daha iyi olur
aslinda bu chari taxi amacli kasmak istiyorum onun icin heuksaldan yanayim alan skilli oldugundan 63 de 3. alan skilli aciliyor 80 lwl e kadar heu 63 da kalir..90 lwle dogru onu 60 a cekerim..
%40 snow da az degil tabi..
ikisinin arasinda kaldigim icin size soruyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme