Şimdi Ara

Bu yaştan sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar böyle kötü günlerde bu konuyu açsam mı diye düşündüm zor da olsa açtım.

Yaşım 19 boy 1.86 kilo 80 . Daha önce klüp gibi bir yerde basketbol eğitimi almadım sokak basketbolu tabiri ile oynadım. Kursa gitsem bir oluru var mıdır yoksa futbol gibi basketbol da küçük yaşlardan mı başlanmalı?

Beni bu düşünceye iten boyumun uzun olması ve basketbolu çok sevmem. Bir takım seviyesinde oynanır mı yoksa sokak basketboluna devam mı onu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sokak basketboluna devam ve yaşın altyapı sürecini aşmış o yüzden takım bulabilirsen amatör büyükler ligi , üniversitede bölüm turnuvaları vs. oynamaya çalış.Boyun uzun değil ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Sokak basketboluna devam ve yaşın altyapı sürecini aşmış o yüzden takım bulabilirsen amatör büyükler ligi , üniversitede bölüm turnuvaları vs. oynamaya çalış.Boyun uzun değil ayrıca.

Yaşıtlarıma oranladığımda uzun çıkıyor ondan yoksa bende biliyorum uzun olmadığını . Önerebileceğin basketbol okulu var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşında eğitim veren basketbol okulu olmaz kardeşim , dediğim gibi anca amatör liglerde oynayan bir takım bulup onlarla antremanlara/maçlara çıkarak ve kendin özel olarak antreman yaparak gelişebilirsin.
  • Çalış çok çalış. Çevrende basketbolu bilen birisi yani gelişmene yadım edebilecek birisi varsa sende bu işe emek verirsen başarabilirsin. Üniversite turnuvaları vs. turnuvalarla kendini göstereibilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.