Daha önce hayat hikayemi anlatmistim. Yaşım 33e dayandı, yıllarca uğraşıp güya memur oldum. Devlette calisilabilecek belki de en kötü kurum ve kadroda çalışıyorum. Yirmili yaşlarım hep hayattan kopuk ve bunalımda geçtiği için hayata çok geç atıldım. Hayattaki tek hedefim sadece hayatta kalmak üzerine. Son bir yıldır da uykuya dalamiyorum sarhoş gibi uyaniyorum. Daha önce hiç sevgilim ya da kız arkadaşım olmadı. Genel manada her şeyin kabak gibi farkındayım ama hiçbir şeyi de değiştirecek gücüm yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yaştan sonra neyi değiştirebilirim?
-
-
- kendini geliştir
- kitap oku
- protein ye
- yazılım öğren
- gece çok uyu
- hiç stres yapma
- pozitif enerji yay
- hep gül
- meditasyon yap
- uzaya çık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç mi kız elini tutmadın? Hiç mi flört etmedin? Hiç mi sevgililik yaşamadın? 33 yaşına kadar ev sahibi olabildin mi bari? Devlet memuruyum diyorsun 27.000 maaş alıyorsun asosyal mi takılıyorsun? Sevmediğin kurumda mı çalışıyorsun tapu dairesi mi orası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ota b..a yazılım öğren yazmayın artık. Zaten hayatımı mahveden şeylerden biri de o. Öyle herkesin yapabileceği bir iş değil. Ben yapabildiysem herkes yapabilir kafasından çıkın artık. Biraz empati yapın.
Ufak ufak bi yerden basla. Gencligi heba olan tek insan sen degilsin. Herkes Kazanova gibi 500 kadinla da yatamaz. Sal biraz. Ne guzel duygularin hala saf ve temiz ama beklentilerini dusurerek bir kadinla arkadaslik da olsa bir seyler yasa. Ufak ufak en temel sikintilarindan baslayarak coz. Bir psikologa git, kendin de gunluk tut, kafani dolduran ne varsa guzelce bosalt.
Fiziksel eksigin varsa egzersiz yap, sagligina, dislerine baktir. Hayatina anlam kat, akraban olan bir cocugun egitimine katkida bulun, onla zaman gecir. Gec bir sahipsiz kopek sahiplen, boylesine duygusal bir hayvanin minnetini tat. Yapabilecegin cok is var. Ama acele etmeden, kendini fazla zorlamadan ise koyul.
zaten ironi mesajı benimki.
Hoşunuza giden bir aktivite bulun ve onun sosyal topluluklarına katılın. El iş olabilir, bisiklet dağcılık vs gibi bir spor olabilir. Bu sayede asosyallik ve negatifliğinizi aşarsınız. Bir yerden değişime başlamış olursunuz, gerisi daha rahat gelir diye düşünüyorum.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 14 Ağustos 2023; 22:22:22 > -
18 yaşından sonra genel anlamda hayattan kopuk ve psikolojik çöküntüde yaşadığım için hiç öyle şeylerle uğraşamadim hep kendi derdime düştüm. Babamın bir evi var ama benim yok. Aldığım maaş 22 bin. Genelde asosyal biriyim. Çünkü konuşacak konu bulamıyorum o yüzden fazla muhattap olmak istemiyorum kimseyle. Çalıştığım kurum da göç idaresi.
Ülkedeki erkeklerin yüzde 70inden şanslısın ekonomik olarak
şükret haline memur olmadığını düşün
Hayatı fazla ciddiye alma hafta sonu gönüllü olarak sosyal yardım işleri varsa onlara katıl insanlara destek ol
The Founder'ı izledin mi? Adam kac yasından sonra degistirmis tum dunyayı. Ve bak ne diyorsun 20 li yaslarım silik gecti. 30ların da boyle gecmesini istemiyoran kendini toparla. Hersey kafada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X