Şimdi Ara

Bu yaz dövme yaptırıcam .Bazı sorular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cevap vereceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.DH forumu sürekli takip ederim fakat, demin çeşitli dövme konularını gördüm,bende üye olup aklımdaki soruları sormak istedim.Çünkü konular genelde 2-3 sene öncesine ait.
    İlk sorum 2-3 seneden bu yana fiyatlar değiştimi? Fiyatlar arttıysa ne kadar arttı merak ediyorum.
    Bazıları sormuş ama ben gene sorayim.
    Şu an kiloluyum , zayıfladığımda dövmeden herhangi bir bozulma felan olurmu ? Forumda ve diğer internet sitelerinde bozulma olmaz denilmiş.Bende buna inandım ama genede sorayim dedim.
    Ve yazın istanbul'a gideceğiz.O zaman yaptırmayı düşünüyorum.Dream Tattoo diye bir yer varmış sitesinede girdim 4-5 tane şubesi var istanbul'da. Profesyonel diyor herkes.
    Siz başka bir yer önerirmisiniz ? Yoksa oraya mı gideyim?
    Şimdiden teşekkürler.

• sakızı dene
  • Hocam kilo verirsen bozulcağını sanmıyorum. Tabi kaç kilo vereceğine ve hangi hızda vereceğine bağlı. Ayda 15 kilo verirsen derin bile bozulur dövmeyi geçtim. Neyse onun dışında hijyene önem ver. 50-100 lira daha ucuz diye saçma sapan yerde yaptırıp da pişman olma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hocam kilo verirsen bozulcağını sanmıyorum. Tabi kaç kilo vereceğine ve hangi hızda vereceğine bağlı. Ayda 15 kilo verirsen derin bile bozulur dövmeyi geçtim. Neyse onun dışında hijyene önem ver. 50-100 lira daha ucuz diye saçma sapan yerde yaptırıp da pişman olma yani.

Teşekkürler. Tam aradığım cevap olmuş :) O zamana kadar en iyisi verdiğim kiloyu vereyim fazlalıkları atayım.
    Bazen 100 liraya yapan adamlar profesyonelce yapiyorlarmiş gibi konuşuyorlar..Tabiki iyi yapanlarıda vardır içlerinde.Ama güvenmemekte fayda var.Önerin için teşekkürler.
  • Bir dövmeci olarak sorularını cevaplayayım.
    Kilo verdiğinde hayır dövmede bir deformasyon olmaz . Çok ani 30-40 kilo verirsen ki bu imkansız anca deri üzerinde çatlaklar oluşur . Dövme uygulaması deriye değil derinin 3 alt tabakası epidermise yapılır .
    Ayrıca fiyatlar her geçen sene artar . Sonuçta bu el işciliği isteyen bir sanat . Dreamtattoonun işciliği tartışılmaz iyi olsada fiyatları türkiyedeki en pahallı stüdyoların neredeyse başında geliyor . Ama dediğim gibi işciliği tartışılmaz derecede iyi .
  • Diagon da yaptır sonat'ın çizgileri çok iyi ki zatn bütün ünlüler oraya gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Diagon da yaptır sonat'ın çizgileri çok iyi ki zatn bütün ünlüler oraya gidiyor :)

Yorumun için teşekkürler.Sen söyledikten sonra sitelerine girdim.Sonatın çalışmalarına göz attım.Gerçektende inanılmaz.Work 1 Çalışmalarında bir çalışması varki tam bir sanat eseri.Tarantulamı örümcekmi tam bilmiyorum ama sanki kolunun üstünde canlıymış gibi duruyor.
    Ünlüler orada yaptırıyorsa baya bir pahalıdır ama hayatın boyunca taşıcaksın sevdiğin birşeyi.Kaliteli olsun.Bence buna değer.
    Para biriktirmeye başlayayım :)
    Tekrardan teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.