Şimdi Ara

Bu yazıyı yazarken 80 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yazıyı yazarken speedfana göre laptop ısısı:

HDD: 55
    Temp 1: 75
    Temp 2:78
    Core 0:80
    Core 1:76

ne yapmalıyım sistem imzada Not: 4 Yıldır hiç periyodik bakım temizleme falan görmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryagmurlu -- 9 Ocak 2013; 11:19:09 >

• Başka porgramlara baktınızmı ?
  • evet hardware monitor ama arada sadece 1, 2 derce fark vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryagmurlu -- 9 Ocak 2013; 13:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

bu yazıyı yazarken speedfana göre laptop ısısı:

HDD: 55
    Temp 1: 75
    Temp 2:78
    Core 0:80
    Core 1:76

ne yapmalıyım sistem imzada Not: 4 Yıldır hiç periyodik bakım temizleme falan görmedi

Laptopun fanını sökecekseniz güzelce tozlardan arındırıp sonrasında içindeki termal macun vetermal pedi yenileyeceksiniz cillop gibi olacak.başka çözümü yok.
  • kapağı açmayı düşündüm lenovo sitesine girdim baktım fana ulaşmak için ekran harddisk ram falan herbişeyy çıkarılıyormuş beni aşar dedim ve buraya konu açtım.
    kapağı açmadan temizleme yöntemi varsa söyleyebilirmisiniz
  • notebooklarda zaten adam akıllı bir soğutma bulunmaz birde mevcut soğutma tozlanmış ise ki 4 yıl temizlenmemiş bu yüksek ihtimal bu derecelerde çalışması normal eğer bu konuda teknik bilginiz yoksa bence hiç uğraşmayın işinin uzmanı bir bilgisayarcıya götürüp temizletin
  • Garantisi varsa hiç ellemeyin diyecektim tam ama 4 yıl garanti olmaz herhalde.Eğer tanıdığınız güvenilir ve gerçekten laptop açıp temizlemekten anlayan biri varsa o temizlesin.Yok derseniz verin teknik servise temizleyip versinler geri.
  • tesekkurler laptop 4 yıldır bakıma gitmiyordu ilk kez gidecek şimdi teşekurler
  • Bence sağa sola yollamanıza gerek yok youtube de 2 3 videyo mutlaka vardır.Onlardan izleyin derim eliniz biraz yatkınsa bu işe üstesinden gelebilirsiniz.Temizleme için pc mi götürdğümde 150 lira para istedi ayrıca içinden herhangi bi parça kaybolduğunda mesuliyet kabul etmeyiz dedi.Bende 2 3 videosunu izledim ve yaptım 65 den aşağı düşmeyen ısı zaman zaman 38 lere geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

Bence sağa sola yollamanıza gerek yok youtube de 2 3 videyo mutlaka vardır.Onlardan izleyin derim eliniz biraz yatkınsa bu işe üstesinden gelebilirsiniz.Temizleme için pc mi götürdğümde 150 lira para istedi ayrıca içinden herhangi bi parça kaybolduğunda mesuliyet kabul etmeyiz dedi.Bende 2 3 videosunu izledim ve yaptım 65 den aşağı düşmeyen ısı zaman zaman 38 lere geliyor..

içini açtım laptopun ama bilgisayarın fanına ulaşmak için her zımbırtıyı (ekran dahil) sökmek gerekmiş lenovoya göre sökerim geri toplayamam diye yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

Bence sağa sola yollamanıza gerek yok youtube de 2 3 videyo mutlaka vardır.Onlardan izleyin derim eliniz biraz yatkınsa bu işe üstesinden gelebilirsiniz.Temizleme için pc mi götürdğümde 150 lira para istedi ayrıca içinden herhangi bi parça kaybolduğunda mesuliyet kabul etmeyiz dedi.Bende 2 3 videosunu izledim ve yaptım 65 den aşağı düşmeyen ısı zaman zaman 38 lere geliyor..

içini açtım laptopun ama bilgisayarın fanına ulaşmak için her zımbırtıyı (ekran dahil) sökmek gerekmiş lenovoya göre sökerim geri toplayamam diye yapmadım.

markasını modelini yaz youtube ye orada açıp temizleyenlerin videoları vardır mutlaka ben onlardan cesaret alarak yaptım.Adamlar resmen gözleri kapalı yapıyolar ve çokda kolay bir işmiş.

• imzada var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.