Şimdi Ara

Bu yeni mapin modunu kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkadaş verdi sitesini. İndirdim ama yüklemekte tereddüt ettim. Ona göre herhangi bir sorun yokmuş, hatta daha iyi oldu çok memnunum diyor. Sizce yüklemeye değer mi?
    Virüsden korkuyorum aslında

• Hiçbirşey olmuyor bayadır kullanıyorum rahatlıkla kullan qnq ama 5-10 arası fps düşmesi yaratabilir
  • Basta minyonlara alışamadım ama şimdi gayet güzel geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görsel bugları var hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

görsel bugları var hala

Rastlamamış ama bayağıdır oynuyor. Ayrıca silinebiliyor. Virüs de yok yükleyeceğim sanırım.
  • Linki banada atabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önermem bazı arkadaşlarımda oyun sırasında çökme yapmıştı,eğer sık ranked giren biriysen önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Önermem bazı arkadaşlarımda oyun sırasında çökme yapmıştı,eğer sık ranked giren biriysen önermem

Ranked giren biriyim ama kaldırılabiliniyormuş. Pek sorun olacağını sanmıyorum çünkü yapan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Önermem bazı arkadaşlarımda oyun sırasında çökme yapmıştı,eğer sık ranked giren biriysen önermem

Ranked giren biriyim ama kaldırılabiliniyormuş. Pek sorun olacağını sanmıyorum çünkü yapan var.

Gnarın wsunun pasifi gözükmüyor bazen

• herşeyi buglu 2 kere kullanıp 2 kere sildim direk boşuna kullanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

herşeyi buglu 2 kere kullanıp 2 kere sildim direk boşuna kullanmayın

Versiyon da önemli. Zaten normalde deneyeceğim. Hile hurda yoksa(Çalınma gibi) sorun yok benim için.
  • quote:

quote:

Versiyon da önemli. Zaten normalde deneyeceğim. Hile hurda yoksa(Çalınma gibi) sorun yok benim için.

İlk başlarda çıkınca denedim bugluydu son güncellenmiş halini kullanıyım belki düzelmiştir dedim yeni buglar çıktı sildim direk
  • quote:

quote:

quote:

İlk başlarda çıkınca denedim bugluydu son güncellenmiş halini kullanıyım belki düzelmiştir dedim yeni buglar çıktı sildim direk

Deneyeyim ben bi normalde. Silerim zaten sorunluysa. Maksat yeni şeyler denemek
  • değmez bence

yeni sezonla gelcek ztn

• eski versiyonu sürekli crash veriyordu diye kullanmıyordum eğer düzeldiyse sorun tekrar kurarım
  • Herkes olumsuz cevap yazmış ve resmen yüklemeyi savunmuşsun Madem kafanda haritayı denemek var neden soru soruyorsun ki ?

Sorunun cevabını vereyim bence değmez. Ama bu senin kararını değiştirmeyecek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

eski versiyonu sürekli crash veriyordu diye kullanmıyordum eğer düzeldiyse sorun tekrar kurarım

Crash vermedi bende hiç. Denedim çok güzel. Hayran kaldım resmen

@smashx
    Yani neden böyle yapıyorsunuz bilmiyorum yükleyemediğiniz veya bulamadığınız için mi? Ben yükledim baktım. Cidden yeni map çok güzel. Öyle yayınlarda göründüğü gibi de değil. Canlı canlı çok hoş gerçekten. En başta biraz garipsedim ama hemen alıştım. Bence deneyebilirsiniz. Ha silmesi de çok kolay yüklemesi de. Hal böyle olunca pek de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Öte yandan bug da buldum. Velkoz'un w'sunun bir kısmı yokuşta gözükmüyor. Midin çimlerine doğru olan yokuş. Onun dışında bir sıkıntı görmedim pek.

Ben yine de ranked'da yüklü olarak kullanmayacağım. Sadece normal için göz zevki açısından kullanıyorum ve cidden çok hoş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.