quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşureyasuo falan da değil beyler galiba yeni şampuanTek kılıç + ciks saçlar yasuonun biraz daha çizgi hali bence
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C0D049777Tek kılıç + ciks saçlar yasuonun biraz daha çizgi hali benceAlıntıları Göster Mecha malphite görselindekiler heimerle ziggs.Gnar yok
quote:Orijinalden alıntı: murderx06Mecha malphite görselindekiler heimerle ziggs.Gnar yokAlıntıları Göster yok bu yasuo galiba bir daha baktım yasuo galiba
quote:Orijinalden alıntı: murderx06Mecha malphite görselindekiler heimerle ziggs.Gnar yokAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Mrt32Yasuo. Sağ kolundan belli Yasuo da sağ kolunun üstünde bi parça var.O yasuo dasol alttaki kim? Viktor mu?
quote:Orijinalden alıntı: IraArelO yasuo dasol alttaki kim? Viktor mu?Alıntıları Göster 2010-2011 şampiyonu bu
quote:Orijinalden alıntı: TheAlucardyasuo oldugu çok belli.bazı insanlar körmü anlamadım bildiğin yasuo en soldaki nasus ortadaki ashe beyin yokmu
quote:Orijinalden alıntı: Pantherus IVKesinlikle Yasuo.Alıntıları Göster yasuo cs skin hayirli olsun dicektim tam yasuo ya yeni skin geldi :( why rito.