Şimdi Ara

Bu yılın 5k sınırı ilk 5kcılar toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralama tahmini yapanlarin gecen seneye gore netleri baya 5k gibi duruyo ama insanlar niye bu kadar dusuk bekliyor siralamasini ben anlamadim asiri stres oldum ya netleriniz ne durumda ilk 3k isteyenler yazarsaniz cok memnun olurum cunku stresten ölüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Değişecek çok bir şey yok en güzel en kaliteli denemeye 15-16 haziranda girilecek.Geçen senelerde çıkan sorular değiştirilip değiştirilip sorulduğu için çoğu kişi 100 net tyt 70 net ayt yapıyor farklı soru karşısına çıkınca 4 dk kaybedip zaman sıkıntısı yaşayan olacak.Yaz olduğu için terleyen olacak.Eli terleyince kurşun kalem kayacak onu açmaya zaman harcayacak.(umarım kimse yaşamaz ama yaşanacak).O anlık stresini iyi yöneten olayı mantığıyla kavrayan ve biraz da şans yanında olan iyi yapacak.Kimse kendini kandırmasın.
  • 2.5k istiyorum ayt 67++ tyt 100++.

• Ayt 74 bandında dolanıyorum
    Tyt 103-105 ilk 2k istiyorum

• Yok mu arttıran

• Tm cilerde de aynı durumu fark ettim. Yök atlas verilerine göre ilk 5k ya kolaylıkla girebilecekken 15k olur mu falan yazıyorlar.

Edit:tm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam senin hedef ve netler ney?
  • Mezkur Kimse M kullanıcısına yanıt
    Bu durum beni cok ürkütüyor hocam insanlar neden boyle asiri stres yaratıyor girdigim denemeler iyi mi gecti kotu mu gecti anlayamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yıl EA'cı sayısı fazla mı sanki?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 65-70 ayt 110 tyt

• Değişecek çok bir şey yok en güzel en kaliteli denemeye 15-16 haziranda girilecek.Geçen senelerde çıkan sorular değiştirilip değiştirilip sorulduğu için çoğu kişi 100 net tyt 70 net ayt yapıyor farklı soru karşısına çıkınca 4 dk kaybedip zaman sıkıntısı yaşayan olacak.Yaz olduğu için terleyen olacak.Eli terleyince kurşun kalem kayacak onu açmaya zaman harcayacak.(umarım kimse yaşamaz ama yaşanacak).O anlık stresini iyi yöneten olayı mantığıyla kavrayan ve biraz da şans yanında olan iyi yapacak.Kimse kendini kandırmasın.

• 70-75 ayt
    100-110 tyt
    3k hedefliyorum ama 5k'ya da razıyım

• hocam 5k istiyorum.70-75 bandındayım ben de. içten içe eminim yapcağıma ama mezunluğın verdiği acıyla sölenmiyor bu kelimeler. siz söyleyin ama öz güven önemli bir şey korkulcak bişi yok :D
  • boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de mezunum ben de inaniyorum ama iste bazen insanin icine bi karamsarlik çöküyor bu arada cok iyisiniz hocam 345 acildeki netleriniz falan :D

• kaptanyaziyor kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt 100 diyebilirim ne eksik ne fazla oluyor bu aralar ayt 68 -75 gibi genis bi aralikta hedefim ilk 3k

• sayısalda 506-507 puan 5k olur benden söylemesi

• mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam gönlümden gecen 3k ama 5k da olur zırlamam yani

• Tyt 100 105 arası. Ayt 65 civarı. Hedef 106-107 tyt 73-75 ayt ve ilk 2k üstü. Bu netlere gelir mi acaba

• 0athena kullanıcısına yanıt
    Inşallah herkes emeğinin karşılığını alır hocam..Her şey gönlümüzce olsun.

• Daha güzel özetlenemezdi👏👏

• Hedef 5k degil ama 15k yapmak istiyorum. Tytden 90-95 Ayt 65-70.umarim yapabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.