Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cbascan

Rengi cok guzel, hayirli olsun da evde zaten 2 adet e ve e+ segmenti arac varken niye tekrar 1.7 tonluk hantal bir e segmenti arac aldiniz onu anlamadim :) yasinizin cok fazla olmadigini dusunuyorum. O yuzden butceyi yukseltip bir 428i, hadi pahali geldi bir 420d alip surusu yol tutusu cok daha keyifli ve kivrak, her kose basinda olmayan nadide bir araca sahip olabilirdiniz bence.

4 serisi mi nadide:) hiç bakmadım bile sınıf düşürmüş olacağım için.

Bu araçtan sonra Volvo yu satıyorum bu arada yakıt falan hiç söylenenler gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6 ya laf atıp 1.6 lık 5 e methiyeler dizmiş? Komedi filmi.

• Dostum renk şahane gerçekten,tekrardan hayırlı olsun.bu E segment arabaları klasik siyahla beyazla almayacaksın kardeşim,Şu güzelliğe bak hele:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mazzini-kis-kampanyasi.inanilmaz-faiz-ve-hediyeler-icin-tiklayin-313536923/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircandan

Liste fiyatı 257.000TL olan aracı indirim, 0 faiz kampanyası ve sabit kur ile kaça mal ettiğimi (edeceğimi) söylemeyeyim ortalık karışır :D

Siz yukarıda ki ifadeyi kullandığınızda insanlarda merak duygusu uyandırdığınız için insanlar ısrarcı oluyorlar.

Fiyatı söyleseniz gidip satış temsilcisinin yakasına mı yapışacaklar neden bu fiyata sattınız diye.

Siz normal hayatınızda da çevrenizdekilere bir saat aldım efsane fiyata aldım diye mi konuşuyorsunuz.Bunu diyene kaça aldın derler.

Gelmiş burada afra tafra yapıyorsunuz.

Ben sana açıklayayım.
    Görgüsüzlük bunun adı.
    Sanarsın ki Bentley almış.
    Altı üstü m paket eski kasa 5 serisi almış, gelmiş it ürür kervan yürür gibi laflar söylüyor.
    İşte ahlak parayla değil.

• Bu bebenin f10 520 forumunda yazdiklarini gorseni imtina edersiniz karsilikli iletisim kurmaya. Cok ciddi problemleri var insaata kacan topuyla ilgili. Burda size kendini pazarliyor, diger forumda kici kirik 520 diye bahsediyor. Dikkat edin fake bile olabilir...

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saolasın...W212 nin bu renginide ilk defa gördüm bu arada

• Yav adam almis artik, yok sunu alaydin yok bunu alaydin. Demek ona karar kilmis onu almis. Diger araclari onermek bosuna artik. Bana kalsa bende 5 serisi yerine 4 alirdim ama alan kisi memnunsa hayirli olsun diyecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Rengi cok guzel, hayirli olsun da evde zaten 2 adet e ve e+ segmenti arac varken niye tekrar 1.7 tonluk hantal bir e segmenti arac aldiniz onu anlamadim :) yasinizin cok fazla olmadigini dusunuyorum. O yuzden butceyi yukseltip bir 428i, hadi pahali geldi bir 420d alip surusu yol tutusu cok daha keyifli ve kivrak, her kose basinda olmayan nadide bir araca sahip olabilirdiniz bence.

4 serisi mi nadide:) hiç bakmadım bile sınıf düşürmüş olacağım için.

Bu araçtan sonra Volvo yu satıyorum bu arada yakıt falan hiç söylenenler gibi değil.

Nadide: kelime anlami, az rastlanilan anlaminda hocam. Evet 5 serisine gore daha az rastlaniyor ve daha ilgi cekici, hele ki coupeyse tartisilmaz bile.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    c180 coupe'ye bakmıştım bu renkte. Bayide direk göze çarpıyordu araç. Sümbül kırmızısı diye geçiyor, c coupe'de bir ayrı duruyor bence:) Şu an Mercedes'in en güzel rengi diyebilirim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Ekim 2016; 17:33:20 >
  • Yalniz 5 serisi musterisi 4e bakmaz,segment konfor kalite vs farki var arada

• İyi günlerde kullanın. S80'den sonra sürüşü nasıl, süspansiyonu özellikle? Belki ben de s60 dan geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Maşallah Allah nazardan saklasın. Yağ kibin.

Teşekkürler, mermi gibi mermiii teslimden bir kare daha :

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

Renk o kadar değişik ve derin ki her ışıkta ve ortamda farklı gözüküyor. Bazen mavi, bazen lacivert, bazen de siyah:

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

A6 ya laf atıp 1.6 lık 5 e methiyeler dizmiş? Komedi filmi.

Bir de 520i'yi parçalayacak arabayı skoda'yla bir tutmuş
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Biri bir mal satın aldığında hayırlı olsun kazasız belasız kullan denir. Seni ilgilendiren bir şey yok
    İyi günlerde kullanın maşallah

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    F10 ilk çıktığında m paket bu renk kuzenim 5.20d almıştı zamanında. Fotoğraflarda o kadar belirgin değil renk. Gerçekten daha derin daha gösterişli. İlkten bakıyorsun, sonra dönüp bir daha bakıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

F10 ilk çıktığında m paket bu renk kuzenim 5.20d almıştı zamanında. Fotoğraflarda o kadar belirgin değil renk. Gerçekten daha derin daha gösterişli. İlkten bakıyorsun, sonra dönüp bir daha bakıyosun.

Bu renk (mediterranean blue) 2015 de F10 da çıktı. 2016 dan sonra M paket ile birlikte alınabilmeye başlandı. İlk çıktığında yoktu belki sizin dediğiniz imperial blue dur. O çok koyu bir lacivert hatta neredeyse siyah gibi. Ama oda çok güzel bir renk en azından ticari araç beyazından güzeldir.
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen odur. Böyle ilkten siyah gibi sonra dönüp bir daha bakıyorsun o zaman anlıyorsun.

• Allah kaza bela vermesin. Aklıma amcamın yıllar önce aldığı mauritius mavisi e 36 geldi bu maviyi görünce. Bu kadar güzel açık olmayan bir mavi görmedim henüz.

Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 27 Ekim 2016; 21:42:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cou_

quote:

Arkadaşlar bu ilk 10 saat içerisinde kodlayınca hız sınırını - yolda dvd oynatmayı falan açabiliyormuşuz. Peki şimdi benim araçta adaptif far ve uzun far asistanı olduğuna göre ön cam kamera da mevcut. Bu kameraya Tabela tanıma asistanı kodlayabilir miyiz? CLS de var ve çok işe yarıyor. Veya amerikan forumlarında gördüm onlar adaptif farların extra özelliklerini de açıyorlar euro spec hale getiriyorlar böyle birşey yapabilir miyiz?

Selamlar dvd hız limiti kolayda,dediğinizi bir araştırayım hocam :)

Selam size daha önce bir f20 kodlatmıştım çok memnun kaldım oyüzden size sordum. Anca siz yaparsınız tr de bu işi diye. Ama shawn ile iletişime geçtim, kameraya başka bir özellik kodlanamayacığını söyledi. Sadece anti dazzle ı açabiliriz dedi oda zaten bende açık euro spec olduğu için.

Peki şu özelliği kodlayabilir miyiz?

2 active bluetooth devices at the same time

Option code 6nk

Araçta hem nbt var hemde bluetooth audio streaming 6NH

Ama iki telefon aynı anda bağlamak istiyorum.

Şu konuda açıklamışlar:

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=649057

Yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkürler yorumunuz için, 2 telefonu aynı anda bağlama olayına gelecek olursak çift telefon kullandığım dönemde nbt varken tüm kodları kurcalamıştım fakat olmamıştı,Daha sonrasında başka bir nbt takmıştım aracıma onda olmuştu.Fakat Salapa'dan 6NKyı denememiştim,Müsait zamanınızda ararsanız beni,6NK yıda deneriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cou_ -- 1 Kasım 2016; 0:57:04 >

• Şu son ötv zam haberleriyle son anda ne kadar doğru bir iş yaptığımı tekrar anladım. Zaten artık mercedes e ve bmw 5 kasanın 1.6 gelmesi neredeyse imkansız birde bu zam haberleri vs artık türkiyede bu rakamlara sıfır premuim lüks araç hikaye...

Bu arada araç 600km oldu almayı düşünen arkadaşlara: SÜPER SÜPER SÜPER...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.