Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
52.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aracın showroom dışındaki fotograflarını da görseydik iyiydi. Ama googleden bulunma olmasın...
  • Kendisine yazdım cevap verme gibi bir saygısı olmadığı için belirtmedi ancak 257k lık aracı 190 gibi bir rakama alamaz İMKANSIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Kendisine yazdım cevap verme gibi bir saygısı olmadığı için belirtmedi ancak 257k lık aracı 190 gibi bir rakama alamaz İMKANSIZ

Ben de sormuştum söylemek istemediğini bile söylememişti
    Siz de gidip almayın diye yazmamıştır insanlar merak etsin daha çok ilgi duysunlar doğuş oto taktiği "araç yok" , "çok özel fiyata aldım"
    Saygı çerçevesinde sorulan soruya yanıt verilir
    2 sene önce sattığım arabayı öve öve bitiremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.. Bu mesajın altına imzamı atıyorum.

Sanırım arkadaş kendisini 'BORU'san oto ceosunun çocukluk arkadaşı sanıyor. Baksanıza cevap dahi vermediğine göre sanırım aracı alırken birde üstüne para almış sanki

Ortalama olarak adı özel müşteri olarak geçmeyen kişilerin zorlayarak alacağı indirim

şu anda mevcut %5+ filo indirimi+ müşteri temsilcisinin kendi özel indirimi+ 1000 tl+ seçilen opsiyonlara göre indirim+ bakım ve garanti paketi+plaka ruhsat vs işlemlerini alabilir.

Ayrıca bir arkadaş sormuş sanırım ne kadar yakıyor diye.. Bizdeyken 10lt yakıyordu ortalama ama sürüşe göre değişiyor.

edit: Ekleme yapıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 3 Kasım 2016; 19:2:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Allah kaza bela vermesin. Aklıma amcamın yıllar önce aldığı mauritius mavisi e 36 geldi bu maviyi görünce. Bu kadar güzel açık olmayan bir mavi görmedim henüz.

Örnek

Teşekkürler, bugün tüm araçlarımı herzaman gönül rahatlığı ile teslim ettiğim DetailingPoint Batuhan kardeşimin emekleri ile aracın boya koruma işlemi tamamlandı. Tam 2 gün süren işlem sonunda aracımıza Gtechniq Crystal Serum üzerine Gtechniq EXO uygulandı. En az 3 yıl garantili, ayrıca tüm deriler ve iç mekan koruma altına alındı. Kalan malzeme ile jantlarıda yapmış.

Aracın boyası şuanda cayır cayır yanıyor. Showroomda teslim ettiklerinden çok daha parlak ve derin oldu, resmen ayna, bak traş ol :) Resim ekleyip eklememe konusunda kararsızım burda 1-2 çekemiyenin nazarı değer mi onu bilemiyorum...

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    konunun başlarda takip ediyordum . şimdi de aracı aldığınızı gördüm. rengi çok güzel . Güle güle binin. Bu arada yeni ÖTV yasasında önce de almış olmanız isabet olmuş

• Hocam size 2 sorum var. Birincisi;
    CLS350CDI AMG BRABUS D6S bu araçtan daha çok yakmıyor mu?
    Diğeri ise CLS350CDI AMG BRABUS D6S gibi bir araca bindikten sonra, fındık motorlu 5.20i'den nasıl bu kadar etkilendiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 3 Kasım 2016; 22:32:37 >
  • "audi a6 süslü vwdir" den sonrasını okumadım. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Hocam size 2 sorum var. Birincisi;
    CLS350CDI AMG BRABUS D6S bu araçtan daha çok yakmıyor mu?
    Diğeri ise CLS350CDI AMG BRABUS D6S gibi bir araca bindikten sonra, fındık motorlu 5.20i'den nasıl bu kadar etkilendiniz?

Ben şuana kadar aracın performansı ile ilgili en ufak bir yorum yapmadım, uçuyor kaçıyor vs diye. Zaten bu aracı alan adamın motor performans kriteri ilk sırada gelmez diye düşünüyorum.
    Benim için 1- KONFOR, 2 - GÜVENLİK, 3 -PRESTİJ, 4 - TASARIM 5- DONANIM ve 6 - FİYAT olarak cazip olması idi aracı alırken yaptığım sıralama. Performans ve yakıt en son sırada geliyordu hala da öyle. Ama nasıl CLS de nasıl bir süre sonra Brabus Kit taktırdıysam bunda da eğer ileride sıkılırsam güvenilir bir firmanın ürününü kullanıp çok rahat 240HP ler alabilirim. Buda 0-100 ü 6-7 saniyelere indirir ki Türkiyede çok tatmin eder...

Diğer bahsettiğim ve bu aracı tercih etmeme sebep olan (iyiki) 5 maddeyi detaylı yazacağım zaman bulunca...

• Hayırlı olsun.

• Maşallah, çok güzel bir araç.

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah
  • hayırlı uğurlu olsun dm attım ama cevap yazarsanız sevinirim
  • iyi dilekler için herkese teşekkürler, bu arada euro 3.52 oldu bir daha bu rakamlara sıfır premium 5 serisi bmw hayal olur... Düşünen barsa kaçırmasın batan geminin malları bunlarrr:)

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Allah kaza bela vermesin. Aklıma amcamın yıllar önce aldığı mauritius mavisi e 36 geldi bu maviyi görünce. Bu kadar güzel açık olmayan bir mavi görmedim henüz.

Örnek

Teşekkürler Bmw mavi tonlarında gerçekten çok başarılı zaten her zaman benim için;

Kırmızı denince ferrari
    Turuncu denince lamborghini
    Beyaz denince porsche
    Siyah denince mercedes
    Mavi-lacivert denince de bmw geliyor aklıma...

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    kuru şabitledirler diye biliyorum tabiki artıcaktır , bugun tekrar fiyat aldım ama luxury ye yönelicem heralde bir dm atmıştım cevap yazmanız mümkün mü
  • brokeryt B kullanıcısına yanıt
    Baktım bence güzel fiyat hayırlısı olsun donanımda çok iyi

• Arkadaşlarım aldığınız fiyatları paylaşabilir misiniz lütfen, artık almışsınız etmişsiniz zaten, ne sıkıntı olacak.

• Son yapılan ötv zammı ve uçuşa geçen euro kuru ile artık bu araçlar hayal. Ben bu araca en 3-5 sene binerim...İyiki en dolusunu almışım, hayalet ekran vakum adaptif far harman kardon metalik boya hakiki deri hafıza ısıtma vs... heralde artık bunları bile almak mümkün olmayacak e segmentinde

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Son yapılan ötv zammı ve uçuşa geçen euro kuru ile artık bu araçlar hayal. Ben bu araca en 3-5 sene binerim...İyiki en dolusunu almışım, hayalet ekran vakum adaptif far harman kardon metalik boya hakiki deri hafıza ısıtma vs... heralde artık bunları bile almak mümkün olmayacak e segmentinde

Şimdi yeni sisteme göre acaba bu 1.6 ların fiyatı artıcak mı azalacak mı çok anlıyamadım , çünkü fiyat bazlı olacaksa herkes 2.0 ve üstü motorlara yönelecek ve 1.6 lar gözden düşecek kaldı ki bi yerde okudum heralde bmw 2017 itibari ile 5 lerde 1.6 motoru kaldırıyormuş buda şuan ki 1.6 ların degerini düşürür mü bilemedm

• Bence hem 1.6 lar hemde 2.0 lar zamlanacak. Artık eskisi gibi bu kadar 0 bu kadar fazla lüks araç satılmayacak. Ee lüks araca binmek isteyende 2. Ele yönelecek bu sayede bu tarz araçların 2. Eli yükselecek. Arz talep olayı. Talep her zamanki sabit lüks araca bizim millet sever ister bmw mercedes ama arz azalacağı için şu son kampanya ve indirimler ile son 1.6 lüks araçları alanlar zarar etmez...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.