Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak edenler için yakıt ortalama günceli çekeyim:

Şu anda arac 1000 KM ye yaklaştı, yakıt ortalaması 9.1 Litre. Motor açıldıktan ve 2000Km den sonra 7.5-8 lere düşer bu gidişle... Hiç öyle abartıldığı gibi bir tüketim yok...
  • executive edition 90 bin 24 ay sıfır faiz 192.000 TL fiyat aldım bugün.215 gibi bir rakamdan düştü fiyat.Başka bir bayiye sormadım daha uygun bir fiyat alabilirmiyim bilmiyorum.Farklı fiyat alan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslubrk

executive edition 90 bin 24 ay sıfır faiz 192.000 TL fiyat aldım bugün.215 gibi bir rakamdan düştü fiyat.Başka bir bayiye sormadım daha uygun bir fiyat alabilirmiyim bilmiyorum.Farklı fiyat alan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

189.500 eskişehir teknik oto hocam biz bu aracı aldık, ertesi gün işlemler için gittik bir baktık test aracı satılığa çıkmış 900 kilometredeydi bizde 174 bine aldık executive paket aynı şekilde baya bir kârlı oldu.O diğer araç duruyor sanırım siyah renk içi bej.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cou_

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: cou_

quote:

Arkadaşlar bu ilk 10 saat içerisinde kodlayınca hız sınırını - yolda dvd oynatmayı falan açabiliyormuşuz. Peki şimdi benim araçta adaptif far ve uzun far asistanı olduğuna göre ön cam kamera da mevcut. Bu kameraya Tabela tanıma asistanı kodlayabilir miyiz? CLS de var ve çok işe yarıyor. Veya amerikan forumlarında gördüm onlar adaptif farların extra özelliklerini de açıyorlar euro spec hale getiriyorlar böyle birşey yapabilir miyiz?

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

Selamlar dvd hız limiti kolayda,dediğinizi bir araştırayım hocam :)

Selam size daha önce bir f20 kodlatmıştım çok memnun kaldım oyüzden size sordum. Anca siz yaparsınız tr de bu işi diye. Ama shawn ile iletişime geçtim, kameraya başka bir özellik kodlanamayacığını söyledi. Sadece anti dazzle ı açabiliriz dedi oda zaten bende açık euro spec olduğu için.

Peki şu özelliği kodlayabilir miyiz?

2 active bluetooth devices at the same time

Option code 6nk

Araçta hem nbt var hemde bluetooth audio streaming 6NH

Ama iki telefon aynı anda bağlamak istiyorum.

Şu konuda açıklamışlar:

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=649057

Yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkürler yorumunuz için, 2 telefonu aynı anda bağlama olayına gelecek olursak çift telefon kullandığım dönemde nbt varken tüm kodları kurcalamıştım fakat olmamıştı,Daha sonrasında başka bir nbt takmıştım aracıma onda olmuştu.Fakat Salapa'dan 6NKyı denememiştim,Müsait zamanınızda ararsanız beni,6NK yıda deneriz..

Tekrar merhaba,

Bilmiyorum hiç yaptınız mı ama yurtdışında yine çok yapılan bir işlem var. N20 motor kodlu ve Harman Kardonlu F10 larda Active Sound Design geliyor. Yani aracın içine hoparlör sisteminden fake ama çok güzel bir egzos sesi veriyor. BMW i8 m3 m6 gibi modellerde de var. Yurtdışında bu sesi istedikleri gibi ayarlıyorlar, yani isterse m5 isterse 750i sesi vs şeklinde. Siz böyle bir işlem yapabilir misiniz?

Mesela bu videodaki ses orjinal n20 motor sesi active sound design ile beraber: şu anda benimki böyle

Buda cihazın bulunduğu lokasyon ve resmi:

Bu linkte değiştiren veya kapatan kişilerin:

[link=]http://f10.m5post.com/forums/showthread.php?t=983411

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

quote:

executive edition 90 bin 24 ay sıfır faiz 192.000 TL fiyat aldım bugün.215 gibi bir rakamdan düştü fiyat.Başka bir bayiye sormadım daha uygun bir fiyat alabilirmiyim bilmiyorum.Farklı fiyat alan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

189.500 eskişehir teknik oto hocam biz bu aracı aldık, ertesi gün işlemler için gittik bir baktık test aracı satılığa çıkmış 900 kilometredeydi bizde 174 bine aldık executive paket aynı şekilde baya bir kârlı oldu.O diğer araç duruyor sanırım siyah renk içi bej.

dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.90 bin sıfır faiz cazip olduğu için sanırım biz Sıfır değerlendireceğiz.Acaba 189.500 altına düşer mi?Ya da aralık ayında farklı bir kampanya yada indirim olur mu diye düşünüyorum.sonuçta yeni kasa geliyo ve ellerindeki araçları bitirmek isteyecekler diye düşünüyorum bir yandan da ötv muhabbeti aklıma geliyo acaba stokları tüketirler mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

quote:

Hayırlı olsun, deriler hakiki nappa, dakota mı yoksa suni mi? Birde baldır destekli spor koltuk var mı, yurtdışı forumlara ve buraya bakarsanız tabure tipli düz standart koltuklar çok eleştiriliyor konforsuz olduğu için.
    Düşünen arkadaşlara önerim sırf Recaro spor koltuklar için bile 3-5 fazla verilip M paket alınmalı...

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın fiyat çok çok iyi...

• bugun iç dış m paket fakat donanım olarak boş bir araca 200.000 fiyat aldım
  • M executive dakota deri carbon siyah a 221 bin tl fiyat verdiler 10 gün önce ve son fiyat dediler. Daha evvel de aynı kişiden 3 kez araç almışlığım var.

Bende kendilerine 250 bin tl ye yeni kasa E -200 varken kim bu parayı veriri dedim.

Arkadaşlar ortada öyle çok büyük bir indirim yok. Almanyada eski kasanın satışı var mı bilmiyorum ama siteye girdiğinizde yeni kasa çıkıyor. Eski kasayı bizde bitiricekler sanırım.
    Piyasa durgun sürekli kampanyalar var, kasalar eskidi. Buna karşılık yok 3.20i ed birdaha üretilmiycek , 5 serisi 1.6 motor gelmiyecek.
    Ben artık bu dedikoduların şirket pazarlama stratejisi olduğuna inanıyorum.
    Borusanoto dan kimseden düzgün yanıt alamazsınız. Size gelecekle ilgili kaygı verir o an araç almanızın gerekliliğine inandırırlar.

Gelelim 5. Serisi 1.6 gelir mi gelmez mi ? Girin sahibinden e bakın 3 serisi 5 serisi c serisi e serisi 1.6 motoru piyasa girdikten sonra 1.6 üzeri kaç tane araç var.
    7 serisini 2 lt motorla Türkiye pazarına süren şirket 5 serisinde 1.6 motordan nasıl vazgeçecek, birde üstüne üstlük yeni kasa 100kg daha hafifi ve 9 ileri şanzıman iken.
    Saçma sapan bir ötv çıkmadığı sürece Kaçan giden birşey yok.

Niye fiyat sormakta ısrar ediyorsunuz diyen arkadaş, dalga geçer gibi koşun gidin alın diyorsun. Fiyata gelince sormak ayıp diyorsun.
    donanımı sayıp öyle bir indirim yaptılar ki inanmazsınız yazmışın 221 fiyat verdiklerinde şok oldum dalga geçiyorlar sandım.
    Bana bu iş biraz pazarlama gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sorgüven S kullanıcısına yanıt
    Hele şükür objektif gözle, kendini Ötv furyasına kaptırmamış birinden birşeyler duymak güzel.
    1.6 fındık kadar Benzinli bir araca 220 bin TL vermek normal gelmemeli kimseye, artık bu kadar da hipnoz olmamalıyız.

Sadece executive paket içeren araçlar açısından da 192 bin TL yi bu araca gömmek ÖTv muhabbeti olmasa zerre mantıklı bir iş değil. Ki çok çok uygunmuş havası da olduğu gibi algı operasyonu bence, Ötv çıktı geldi diyelim siz bu araca birinin çıkarıp 220 baz donanıma göre 250 bin tl vereceğini Düşünmüyorsun umarım, 2.0 araçların baz fiyatlarında oynamalarla çok rahat bu fiyatlara getirirler, sonra bu araçlar gerçekten hakkı olan 2.0LT dizeller varken alınır mı havası olur, ayrıca sitede zilyon adet ikinciel var.

Biraz goygoy var bu işlerde, adamlar hatur hutur stokları eritiyorlar, bu iş en çok Borusan a yaradı

• hayirli ugurlu olsun, kazasi kullanin..
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    merhaba bu kadar düşük fiyatı nasıl aldınız acaba ben 98 vectranın sigortasını annemin üstüne yapmama rağmen 850 tlye yaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

merhaba bu kadar düşük fiyatı nasıl aldınız acaba ben 98 vectranın sigortasını annemin üstüne yapmama rağmen 850 tlye yaptırdım

Bugüne kadar bırakın kazayı en ufak bir araç sürtmüşlüğüm yok. CLS ninde 700 TL civarı ödüyorum. Sistem anneye dedeye bakmıyor, daha çok geçmişe bakıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

Bugüne kadar bırakın kazayı en ufak bir araç sürtmüşlüğüm yok. CLS ninde 700 TL civarı ödüyorum. Sistem anneye dedeye bakmıyor, daha çok geçmişe bakıyor...

ben yaştan dolayı böyle birşey yaptım benim yaşım 26 olduğu için bana 1300 civarı çıkacağını söylediler annemin de ehliyeti baya eski ve araç kullanmadığı için kazası hiç yok ama üstüne olan ilk araç muhtemelen ondan yüksek çıktı

• Güzel günlerde kullan dostum, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel araç.
  • Ben bu kasa değişimi muhabbetini iphone 6s-7 gibi görüyorum. Şu anda iphone 6s (bmw f10) her işime yetiyor, hala çok güzel çok şık ama tüketim çılgını olduğumuz için firma biraz değiştirip yenisini çıkarıyor iphone7 (bmw g30) olarak. Bizim millette sırf yeni görünüm(kasa) olsun diye yüzde 30-40 daha fazlasını vermeye razı oluyor. Yani neticede parası olup iphone6s üzerine extra para verip iphone 7 alana lafım yok ama hani bana yetiyor iphone 6s(f10) O yüzden efsane olacak bu kadar güzel bir kasayı bu kadar cazip kampanyalarla kaçırmadım aldım geçtim. En az 5 senede binerim.

Artı tüm sorunları çözülmüş kusursuz bir durumda....Girin bakın forumlara şu anda telefon bile (ip7) bir dünya sorunlu, koca arabada illaki ilk 2-3 senede anca sorunlar çözüme kavuşacak.

Zaten çoğunluk benim gibi düşünüyor ki sadece geçen ay 1000 Küsür f10 satılmış en yakın rakibini 2 ye katlamış trafikte sıklıkla gördüğümüz çoğu c,d sınıfı geçmiş. Bizim millette burda hala konuşuyor hala akıl karı değil vs diye :) 5 senedir Auto motor sport tarafından e sınıfında yılın otomobili seçilen (2016 dahil) ve 2milyon adetten daha fazla üretilmiş kusursuz bir aracı aldım evet hipnoz oldum

• Burda 5 kasanın bence tek büyük avantajı 0 faiz 90 bin kampanyası , diger markalar gibi mesela 40 bin e 0 faiz deyip bunu kullanmazsanız 6.000 lira indirim yapıyoruz gibi birşey dememeleri. 5 kasayı kredi ile alacak birisine araç aşagı yukarı 13 14 bin lira daha uyguna gelmiş oluyor yoksa peşin para 220 bine bu araca bu parayı vermek pek mantıklı değil ama kredi kampanyasını düşünecek olursak bu arada 205 bin gibi bir rakamdan bakmak gerekir. Üstüne üstlük ötv artışı düşünülecek 17 kasım itirbari ile de kur 3.25 den 3.31 yükselecek kaldı ki bugunkü döviz artışından sonra yeni yıldaki kur 3.50 den aşağı olmaz diye düşünüyorum
  • brokeryt B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bir kaç kişi yazmış babası oğluna vermez diye 90000 tl sıfır faiz ile.

Benim param olmasına rağmen yararlandım kampanyadan ne diye vade bozup finansmanı araca bağlayayım. Adam sıfır faiz ile veriyor zaten parayı...Hemde banka üzerinden de değil borusan kendisi veriyor parayı bu sayede kredibiliten de etkilenmiyor bankalar nezninde...

• quote:

Merak edenler için yakıt ortalama günceli çekeyim:

Şu anda arac 1000 KM ye yaklaştı, yakıt ortalaması 9.1 Litre. Motor açıldıktan ve 2000Km den sonra 7.5-8 lere düşer bu gidişle... Hiç öyle abartıldığı gibi bir tüketim yok...

yakıt tüketimim şehir içi kullanımda 10-11 lt civarında geziyor hiç bir zaman 10lt altını görmedim. şehirlerarası hızı 110 civarı sabitlediğimde 7-8 lt ortalama elde ediyorum, fakat bu hıza uzun süre tahammül edemeyip basıyorum haliyle tüketim yine artıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infectedvoice

quote:

Merak edenler için yakıt ortalama günceli çekeyim:

yakıt tüketimim şehir içi kullanımda 10-11 lt civarında geziyor hiç bir zaman 10lt altını görmedim. şehirlerarası hızı 110 civarı sabitlediğimde 7-8 lt ortalama elde ediyorum, fakat bu hıza uzun süre tahammül edemeyip basıyorum haliyle tüketim yine artıyor..

Yasca benden biraz buyuk bir arkadasim 6 ay kullandi satti. Arac sanirim 2015 modeldi. Adana sehir ici 11 litre yakiyormus ayrica 110 dan sonra motor zayif demisti. Alanlara saygim sonsuz ama bence bu motor o kasa tuketim ve melemek manasina geliyor benim icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi dilekler için sağolun.Valla araba gerçekten güzel inanın ben bu aracı aldırmamak için uğraştım 1700 kilo araba eşşek gibi 1.6 motor ne yapar bu adamı hasta eder dedim.Kesinlikle ama kesinlikle tarafsız olarak söylüyorum araç zaten gaz pedalında son iki tane tık tık olayı var o kadar bastığımızda direk arkaya yapıştırıyor.1200 kilo leon var 165 beygir valla o bile yapıştırmıyo arkaya bende anlamadım.Araba felaket gidiyor ama benim yakıtlar 11.2 altına kesinlikle düşmüyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.