Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yakıt günceli çekeyim : 1000KM ortalaması 8.4/100KM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bu arada yakıt günceli çekeyim : 1000KM ortalaması 8.4/100KM...

adaptive led mi var araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokeryt

quote:

adaptive led mi var araçta

Ne alaka anlamadım?

Adaptif bi-xenon ve uzun far asistanı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaç km/h hocam?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Çok dikkat etmedim ama 28-29 gibi bir hızdı sanırım. En son haline bakar yazarım, hatta inanmayanlar için resimde çekeyim
  • Vayy bee bundan 1 ay 10 gün önce bu konuyu açmışım, bu zamanda sıfır f10 alınır mı diye? Hızlı davranıp on gün içerisinde arabayı almışım yani tam bir ay önce. Hemde TR'ye giren en dolu M EXECUTIVE'i. Ve bugün aynı araç 50.000TL zam yedi

O kadar yazdık çizdik zam gelecek diye umarım birilerine faydamız olmuştur. Herkese ÖTV zammı geçmiş olsun...

Konu başlığını değiştireceğim BU ZAMANDA 2016 MODEL SIFIR BMW F10 ALINIR MI? ARTIK ALINMAZ
  • araç efsane. Allah kaza bela vermesin.

ateş ediyor
  • Araç harika gerçekten,aldığınız zaman da gayet iyi.Hem yılbaşı öncesi,hem de 50-60 bin lira boru gibi zammı yemeden.Allah kaza bela göstermesin,güle güle kullanın.Batuhan abim de gerçekten çok güzel bir iş çıkartmış her zamanki gibi.
  • nitroture N kullanıcısına yanıt
    ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, sizler daha iyilerine binin inşallah.

Şimdi bir hesap yaptım benimle aynı donanımda bir aracın fiyatı son ötv zammı ve mevcut kur ile 300.000 TL yi geçti. Satış temsilcisi doğru söylemiş yani :)

Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Araç harika gerçekten,aldığınız zaman da gayet iyi.Hem yılbaşı öncesi,hem de 50-60 bin lira boru gibi zammı yemeden.Allah kaza bela göstermesin,güle güle kullanın.Batuhan abim de gerçekten çok güzel bir iş çıkartmış her zamanki gibi.

Eyvallah, Batuhan gerçekten çok güzel bir iş çıkardı, arkadan hiç resim eklememişim ordan daha belli oluyor renk tonu...

Orjinal fabrika çıkışı gelen M Spoiler:

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    İnstagram hesabindan da inceledim fotolari,lacivert rengi hic sevmem ama bu lacivert cok farkli duruyor.Normalde siyaha benzer kimse ayirt edemez lacivert araclari ama bu bagiriyor farkliyim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İnstagram hesabindan da inceledim fotolari,lacivert rengi hic sevmem ama bu lacivert cok farkli duruyor.Normalde siyaha benzer kimse ayirt edemez lacivert araclari ama bu bagiriyor farkliyim diye

Aynen öyle kardeşim hatta bak bu fotoyu aracı ilk gördüğümde çektim Batuya dedim sen aracı M5 mi yaptın diye :)

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

Çünkü araba sanki sadece M5 lere özel gelen Monte Carlo Blue rengine benzemişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Allah razı olsun, sizler daha iyilerine binin inşallah.

Şimdi bir hesap yaptım benimle aynı donanımda bir aracın fiyatı son ötv zammı ve mevcut kur ile 300.000 TL yi geçti. Satış temsilcisi doğru söylemiş yani :)

Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz

hocam neden gülücükle bahsediyorsunuz ki bu durumdan siz bu aracı ömür boyu mu kullanacaksınız yeni araç alırken 2-3 sene sonra gene zamlı fiyattan aracınızı alacaksınız ? Belki kısa süreli bir avantaj elde ettiniz ama uzun vadede herkes zararlı bu zamdan.

Orda ince bir mesaj yatıyor anlaman gerekliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Şu kadar karlıyım bu kadar karlıyım diye yazıyorsunuz ya ondan dedim. Bence bu durum geçici bir durum zammı geri alacaklardır eğer piyasalarda durulma olursa ya da borusan araç satışlarında yüksek düşüşler olursa. Ha eğer devam ederse aynı orandan devam ederiz bu fiyatları da kanıksarız diye düşünüyorum.

Aynen doğru söylüyorsun fakat ben ÖTV nin bir daha geri geleceğini veya Euro nun düşeceğini imkansız görüyorum. Hepimize geçmiş olsun ben artık bu araçlarıma 2-3 yıl değil 10 yıl binerim sonra kim öle kim kala

• Sonra insalar her şeye zam geldi pahalı diye ağlıyor. Çarkı döndüren kişiler hiç bitmeyeceğinden anca insanlari kriz durdurur. Bu gidişle yakında gelceğe benziyor zaten. O zaman böyle konulardan kaç tane açılıyor hep berabar gorücez

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Sonra insalar her şeye zam geldi pahalı diye ağlıyor. Çarkı döndüren kişiler hiç bitmeyeceğinden anca insanlari kriz durdurur. Bu gidişle yakında gelceğe benziyor zaten. O zaman böyle konulardan kaç tane açılıyor hep berabar gorücez

Peki ben sıfır alamayacaksam ne yapacağım? ya ikinci el alacağım yada sıfır alt markalara yükleneceğim değil mi? Yani ford vw pejo reno citro gibi....

EE ozaman ne olacak onların fiyatı artacak artan talepten dolayı azcık at gözlüğünüzü çıkarıp geniş bakın şu dünyaya. ABD de böyle birşey var mı? Durumu olan iyi araba alıyor durumu olmayan ortalama araba alıyor kimse kimseye laf söylemiyor.
  • Ötv yi kasım sonuna kadar yAnsıtmama kararı Almış borusan mail geldi . Nasıl yapacaklar merak ettim

• Amerika da arac almak o kadar kolayken eski araba orani bizdekinden cok fazla. Ben bir suru eski araba goruyordum gittigim zaman, sasirtici geliyordu. Bence bunun en buyuk sebebi doygunluk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokeryt

Ötv yi kasım sonuna kadar yAnsıtmama kararı Almış borusan mail geldi . Nasıl yapacaklar merak ettim

Şu maili burdan da paylaşında görelim, eğer öyle birşey varsa orayı yıkarlar ben bile bi tane daha alırım sonra sıfır olarak satarım. Gerçi bugunu sayma 3 gün kaldı kasımın bitmesine...

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Amerika da arac almak o kadar kolayken eski araba orani bizdekinden cok fazla. Ben bir suru eski araba goruyordum gittigim zaman, sasirtici geliyordu. Bence bunun en buyuk sebebi doygunluk.

İşte benim verdiğim örnekte 3. Grubuda sen yazmışsın. Yani durumu olmayanda gidiyor eski araba alıyor.

Doygunluk? Ahahah ABD dünyada en fazla adet sıfır araba satılan , dünyanın en büyük otomobil pazarı...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.