Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amerikada eski aracin nedeni doygunluk degil orda araba ihtiyac,yani en fakiride aliyor en zenginide en zengini kendine gore aliyor en fakiri kendine gore,ayrica amerikada ustalar araba servisleri arabadan iyi anliyor ve araclar eskide olsa zamaninda kaliteli yapildiklari icin millet klasik arabaya biner gibi biniyor bozulup catlarsa kendi garajinda kendi yapiyor,peki simdi bize gelelim.Bizde arac isi=zengin isi, suan ogretmen maasi 3000 tl civari bir sey en ucuz en alt segment araba 55 bin 60 bin tl bu 20 maas demek yani bir ogretmen gitse 5 sene sonra paramparca olacak symbolu ancak 20 maasi ile inanilmaz yuksek kredi faizi ile zar zor alabilir,eski araba baksa desen amerikadaki saablar nerde bizdeki doblo sahin doganlar nerde, e boyle oluncada burda sokaga ciktiginda nerdeyse herkesin altinda yeni bir arac mevcut cunku o butcede eskisi dayanmiyor,eskiside dayanmadigi icin millet gidiyor yenisini aliyor ama o yeniside dayanmicak iste bu yuzden insanlar surekli tuketiyor,amerikada peki ogretmen maasi ne kadar 3000 dolar, peki araba ne kadar tas catlasin 10 bin dolardir, ee ne oluyor haliyle bir ogretmen dusuk faizli kredisini 5 sene cekiyor arabaya pesin saysa 10 bin dolar sayacakken 5 senede 13 bin dolar sayiyor,yani kolaylikla arac sahibi oluyor peki bindigi arac ne burdaki gibi symbol degil dayanikli araclar toyotanin orda urettigi ve dayanikli yapiya sahip araclari,saablar,opeller,vwler,sonuc senin ogretmenin burda araba parcalandigi icin 6 senede arac degisiyor ordaki ogretmen 30 senelik saaba gul gibi biniyor.Ondan sonra turk insani cok tuketiyor,misal bizim ailede 2004 volvo xc90 vardi araba 30 binden fazla masraf cikardi ve maalsef 11.senesinde sattik,2004 s80 vardi 11.senesinde yandi,2000 model landcruiser var Allah lazim etmesin o araci ben sattirmam cunku arac o kadar dayanikli ki anlatilmaz yasanir bir arac,suan mesela 2004 s80 yerine insignia aldik sanmiyorum Allah lazim etmesin o araci biz en az 15 sene satmaz degistirmeyiz ayni zamanda e 180 aldik oda ayni sekilde dayanikli bir arac parcalanana kadar devam eder,oda en az 15 20 sene surer,e hal boyle oluncada 1 kere al kaliteli al uzun sure bin yapiyoruz bizde tipki amerikalilar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam mesleğinizi öğrenebilirmiyim merak ettim
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Doygunluk ile bahsettigim rakamlardan ziyade insanlarin otomobillere bakis acisi, cok satilmasi aracin ucuz, gelirin yuksek olmasi ailedeki neredeyse her bireyin aracinin olmasi vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    bmw.com.tr y girersen görürsün ya da bayii ararsan onlarda söylüyorlar zaten
  • Hocam arabaya deyim yerindeyse dibim düştü Maşallah çok güzel.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokeryt

bmw.com.tr y girersen görürsün ya da bayii ararsan onlarda söylüyorlar zaten

Sen maili paylaşsana, boş konuşcağına...

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Doygunluk ile bahsettigim rakamlardan ziyade insanlarin otomobillere bakis acisi, cok satilmasi aracin ucuz, gelirin yuksek olmasi ailedeki neredeyse her bireyin aracinin olmasi vs.

Yav he he...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

hocam mesleğinizi öğrenebilirmiyim merak ettim

Bağkur emeklisiyim

• Görünüşe göre kredi kampanyaları nakavt olmuş, bir de Gel gel yapıp indirim oranını düşük söyleyerek Ötv almıyoruz diyecekler heralde, bayileri aramak lazım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Görünüşe göre kredi kampanyaları nakavt olmuş, bir de Gel gel yapıp indirim oranını düşük söyleyerek Ötv almıyoruz diyecekler heralde, bayileri aramak lazım bakalım.

Sıfır faiz kampanyası bitmiş, Euro kurunu arttırmışlar ve yeni ötv ile donanımsız baz M executive fiyatı 268.000 TL olmuş, oyşhhh

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST

• 1 ay oncesine gore deli kar ettiniz hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

1 ay oncesine gore deli kar ettiniz hayirli olsun

Aynen ama keşke şu ötv artmasaydı da bende kar etmeseydim... Artık zaten ne bmw ne de mercedes E sınıfına 1.6 motor koydurmakla uğraşmaz diye düşünüyorum bu ÖTV oranı ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

kardeşim ölüm var ....neyin peşindesiniz...para varsa otoparkın varsa ve kasko yu ödeyebiliyorsan alırsın ...kaza yaptıgın an o araç 10 bin dolar kademeli fiyatı düşer yapmassan 5 bin dolar her yıl düşer...yinede eski kasa alınmaz bana göre...

Kasko 1400 çıktı nasıl fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

kardeşim ölüm var ....neyin peşindesiniz...para varsa otoparkın varsa ve kasko yu ödeyebiliyorsan alırsın ...kaza yaptıgın an o araç 10 bin dolar kademeli fiyatı düşer yapmassan 5 bin dolar her yıl düşer...yinede eski kasa alınmaz bana göre...

selam bende kampanyadan 5.20 i aldım kasko en ucuz 3500 civarı çıkıyor 1400 teklif veren hangi firma =) bir de araç indiğimizde otomatik kapıları kilitleme ayarlayabiliyor muyuz megane cliolardaki gibi bulamadım varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

quote:

quote:

selam bende kampanyadan 5.20 i aldım kasko en ucuz 3500 civarı çıkıyor 1400 teklif veren hangi firma =) bir de araç indiğimizde otomatik kapıları kilitleme ayarlayabiliyor muyuz megane cliolardaki gibi bulamadım varsa

Dubai Star sigorta... Araçta konfor erişim yoksa olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

quote:

quote:

Koru sigorta full kasko 2900 e yaptırdım ben bi.fiyat alın.

Servis olarak kosiflerle anlaşmalı.

Dubai Starı duymadım bakmak lazım

Edit: Dubai de de Kosifler varmış, o 1400 muhtemelen Hasarsızlık falan içeriyor.
    Doğru mu @Autotestpilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 1 Aralık 2016; 15:19:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle benimki de full kasko limitsiz mali mesuliyet...

Buarada ülke yangın yeri valla euro 3.72 oldu daha geçen ay 3.20 den aldım arabayı...
  • uğraşamadım o kadar okumaya durumum yoktu.

kaça almış açıklandı mı?
  • Aracim su an 1900 km de 8 kasimda teslim aldim .Henuz 13,5 litrenin altina dusmedim full trafik birde yunanistan yaptim rodaj ertesi. Bugun kosiflerde kislik jant lastik taktirdim 6000 kusur lira. Bilgilendirmedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 1 Aralık 2016; 22:52:31 >
  • Oy oy oy KASIM AYI satış rakamları açıklandı burdaki bir kaç çok bilmişin aksine yine çoğunluk benim gibi düşünmüş ve 5 serisini tercih etmiş.

Kasım ayında toplam 1400 adet BMW 5 serisi satılmış. Yani bu şu demek kasım ayında x5, x3 ,x4 ,x6, 2, 4, 6, 7 serilerinin hepsinin toplamından bile daha fazla satmış.

En yakın rakibi olan Mercedes E serisini 3 e katlamış.

E sınıfı olan Luxury Sedan sınıfının toplam 3000 adetlik satışın yarısını tek başına yapmış.

Toplam
    A (Mini) 335
    B (Entry) 26,185
    C (Compact) 49,898
    D (Medium) 15,515
    E (Luxury) 3,094
    F (Upper Luxury) 756
    95,783

Maşallah...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.