Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 ları kaça verirler sizce yeni kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son ÖTV zammı ile 200 bin eşiğinin üzerine çıkarak alınabilir olmaktan iyice çıkan ama parasının hakkını veren bir model haline geldi malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Haaa oyle mi bizim renoda alismisiz lpg li karaduzen binmeye,oyle teferruat yok.

Peki bu twinturbo olayi nedir ? Eski f30 larda gercek cift turbo varmis,yeni motorlarda vonos gibi agiz varmis,gercek cift turbo sistemi yokmus...demislerdi.Bu senin aldigin 5 serisinde cift turbo var mi ? Dedigin psa nin yaptigi motor 1 ve 3 serisi lpg uyumlu mu ? Mercedes cla ya prins taktiran gormustum bmw ye olmuyor galiba.

Arkadaşım yazdıklarının çoğu yanlış, hatalı...
    Biraz netten araştırırsan göreceksin, TwinTurbo değil TwinPower Scroll o motor,
    fiziki olarak çift turbo değil o motorlar.

Lpg şuanda direkt enjeksiyonlar dahil tam uyumlu kit görmedim ben. Mercedes Cgi, Vag Tsi, Tfsi için tam uyumlu Direkt enjeksiyonlar mevcut prins ve Vialle'de ama henüz Bmw ve Peugeot ortaklığı olan motora ait bir kit yok.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şu an sıfırını 206 civarına veriyolar, aynı araç
    İkinci elde 180-190 civarına alınabiliyor. 0 mım ikinci el m kararsız kaldım??

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

1.6 ları kaça verirler sizce yeni kasa

Yeni kasada 1.6 olmayacak ki! Belki 3-4 sene sonra falan getirirler. Sen hala alamadın mı bir f10?

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Yeni kasada 1.6 olacak !

https://youtu.be/WsvAwRiQSS4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt

Bu mu yani referansın? Kaynağa gel çay demle

Bu mesajı attığına göre kaskın içinde bir şey yok galiba... 1.6 motor geliyor, referansmı dedin kardeş?? Al sana referans ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 mı 2. El mi ne dersiniz

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Anladım,teşekkür ederim.Peki dediğiniz direkt enjeksiyonlu lpg sistemleri tüketim açısından verimli mi ? Yani %100 lpg de çalışabiliyorlar mı ?

Twinpower olayı eskiden aklımda kalmış çift turbo diye.Twinpower olayı meğer mevcut tek turbonun geliştirilip,yapısal çift kanal yapılmasıymış.

Ayrıca şuan düşük hacimli,ekonomik reel tek çift turbolu motor energy 1.6 DCİ talisman da kullanılıyormuş.Yeni Megane daki 1.6 dci galiba tek turbo,kaynak bulamadım.
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sizin düşünceniz ne olurdu? 206 ya 0 520i mi? Aynın aracın 10 binde olan 185 e verileni mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Arkadaşım sizin düşünceniz ne olurdu? 206 ya 0 520i mi? Aynın aracın 10 binde olan 185 e verileni mi?

İkinci el dediğiniz? Executive mi bunlar kardeşim?
    Ben aracı vergim çok çıktığı için aldım, garajda yatıyor, 1-2 aya ben de satacağım da, piyasayı bileyim :D

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Executive paketler

• G30 Yeni bir küçük hacim motorla satılacak Temmuz'dan sonra. Önce Mart'ta 520d gelecek.

Eğer şu an 225xe de kullanılan 1,5 litre plug hybrid 224 hp ( 35-40 km full elektrik menzilli) motoru koyarlarsa efsane olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

G30 Yeni bir küçük hacim motorla satılacak Temmuz'dan sonra. Önce Mart'ta 520d gelecek.

Eğer şu an 225xe de kullanılan 1,5 litre plug hybrid 224 hp ( 35-40 km full elektrik menzilli) motoru koyarlarsa efsane olur.

O motor gelirse çok iyi olur ama zannetmiyorum BMW nin sadece Türkiye pazarı için o şekilde bir kombinasyon geliştireceğini. Neticede 2.0 benzinli artı elektrikli motor hybrid kombinasyonu şu anda var 740e ve x5 4.0e de aynısını 5 e de koyar geçerler...

Türkiyede hybrid hayal...
  • Hayırlı olsun s80 ci arkadasim. Güle güle binesin.
    Hayırlı olsun.

Bir sorum var led farlar ekstra donanım sanırım ? Led far mı xenon far olup olmadığını nasıl anlayabılırım ?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Led olanların angelları biraz daha kare gibi xenonların yuvarlak. Ama önemli olan led veya xenon olması değil, o sadece aydınlatma tipi gibi.

Önemli olan adaptif far olması yani Bmw intelligent light sistemi olması lazım. O olursa ha led olmuş, ha bi-xenon fark etmez.

Belki ledin menzili daha iyidir bilemem ama bi xenonların flaş gibi çakma efekti çok daha iyi... Birde üzerine uzun far asistanı olursa tadından yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 22 Aralık 2016; 16:36:34 >
    Çok teşekkür ederim. Peki adaptif far olup olmadığını gözle anlayabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Aralık 2016; 17:22:18 >
  • İşte onu bilmiyorum ama araç durduğu yerde bile direksiyonu çevirince farların dönmesi lazım en kolay ordan anlaşılır, yada vin check yapılıp data cardına bakılır...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.