Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine söylüyorum hala sıfır 520i alan kar edefr 1 ay sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    90 bin sıfır faiz kampanyasını kaçırdım yönlendirebileceğniiz birisi var mı? Pure paketin executive plus tan farkı nedir şu an pure satılıyor? vakum geniş ekran vs var mı bunlarda acaba?

ÖTV kampanyası filan şu an araç kaldı mı maks 185-190 ile bu araç alınabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 3 Aralık 2016; 13:39:21 >
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bu saatten sonra

• Araç çok güzel hatta içi benimkiyle aynı ama alınmaz neden?

Çünkü harman kardon ses sistemi yok. Bu araç (f10) harman kardonsuz alınmaz eğer azıcık bile müzik dinlemekten keyif alıyorsan...

• Biraz agresif kullanımda 15 litre yaktığı doğru mu? Şehit içi kaç yakıyor şu an

• beyler bu yeni 5 serisi 2017 sonuna yetiscekmis tr icin diyorlar bilgisi olan var mi

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    2017 nin sonunu bulur da önemli olan fiyatı. Bana söylenen benimkinin doluluğunda bir araç hem yeni kasa olması etkisiyle hem 2.0 motor hem yeni ötv hemde artan kur ile 450.000 tl yi bulacak...

olsun yapacak bir sey yok

iyi ne güzel para var huzur var yani...kafan rahat

Yeni 5 2017 martta satışta olacak deniyor.

Allah herkese cok versin hocam.

• bakalım kısmetine şahinmi cıkacak yoksa doblomu...cok dikkat et kardeş deli mayın gibi geziniyorlar...)) sanki kaza yapmak için yoldalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

bakalım kısmetine şahinmi cıkacak yoksa doblomu...cok dikkat et kardeş deli mayın gibi geziniyorlar...)) sanki kaza yapmak için yoldalar..

Hafif bir ima sezdim, ama Allah benim hakkında ne düşünüyorsan 100 katını sana versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Biraz agresif kullanımda 15 litre yaktığı doğru mu? Şehit içi kaç yakıyor şu an

Şu anda ortalama havaların da soğumasıyla 9 a yükseldi ama rodaj dan sonra düşeceğinden eminim... Eğer basarsan tabi yakar 15 litre neticede benzinli turbo BMW motoru bu. 245 HP lik motorun downsize edilmiş hali.

Ama şunuda unutmamak gerek eski e200 komp veya 525i 530i lerden vs çok daha az yakıyor ve daha iyi gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

1 ay oncesine gore deli kar ettiniz hayirli olsun

Aynen ama keşke şu ötv artmasaydı da bende kar etmeseydim... Artık zaten ne bmw ne de mercedes E sınıfına 1.6 motor koydurmakla uğraşmaz diye düşünüyorum bu ÖTV oranı ile...

Hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ben asıl bu ötv oranı ile 1.6 motoru getirirler diye düşünüyorum. 1.6'larda 60 ötv varken, 2.0 lar 110 ötv. Fark kapanmış değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

1 ay oncesine gore deli kar ettiniz hayirli olsun

Aynen ama keşke şu ötv artmasaydı da bende kar etmeseydim... Artık zaten ne bmw ne de mercedes E sınıfına 1.6 motor koydurmakla uğraşmaz diye düşünüyorum bu ÖTV oranı ile...

Hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ben asıl bu ötv oranı ile 1.6 motoru getirirler diye düşünüyorum. 1.6'larda 60 ötv varken, 2.0 lar 110 ötv. Fark kapanmış değil.

O 1.6 motoru özel üretmenin çok yüksek bir maliyeti var ve artık kesinlikle ne bmw ne mercedes bunun altına girer.

Bu arada dün akşam malum klasik Türkiye yolları karanlık ve ıssız bir yolda aracıma tekrar aşık oldum. Adaptif farlar ve uzun far asistanı harika. Tam bir görsel şölen. Araçtaki herkes fark etti. Gerçekten alınması gereken bir donanım aynı bu videodaki gibi çalışıyor ve insanı kendine hayran bırakıyor:

• 5 serisi nasil bmw motoru.3 serisinde 1.6 twinpower psa tabanli motor var,ayni motor 5 seriside kullaniyor.Nasil ayni motor degiller ?

5 serisi kasa agir ve yakit tuketimi fazla.En az 1.8-2.0 t veya guncellenmis,daha guclu yeni jenerasyon 1.6 twinpower turbolu motor gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

5 serisi nasil bmw motoru.3 serisinde 1.6 twinpower psa tabanli motor var,ayni motor 5 seriside kullaniyor.Nasil ayni motor degiller ?

5 serisi kasa agir ve yakit tuketimi fazla.En az 1.8-2.0 t veya guncellenmis,daha guclu yeni jenerasyon 1.6 twinpower turbolu motor gerekir.

Kardeş azıcık araştır cahil cahil yazma...

1 ve 3 serisinde kullanılan motor n13 yani PEJO motoru

5 serisinde kullanılan motor ise N20 orjinal BMW motoru... 528i motorunun sadece downsize edilmiş hali, bire bir aynı direk yazılım ile 245 HP alınıyor sorunsuz... Motor kodu N20B16 aç google a bak yazmadan önce...
    Haaa oyle mi bizim renoda alismisiz lpg li karaduzen binmeye,oyle teferruat yok.

Peki bu twinturbo olayi nedir ? Eski f30 larda gercek cift turbo varmis,yeni motorlarda vonos gibi agiz varmis,gercek cift turbo sistemi yokmus...demislerdi.Bu senin aldigin 5 serisinde cift turbo var mi ? Dedigin psa nin yaptigi motor 1 ve 3 serisi lpg uyumlu mu ? Mercedes cla ya prins taktiran gormustum bmw ye olmuyor galiba.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.