Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

İşte onu bilmiyorum ama araç durduğu yerde bile direksiyonu çevirince farların dönmesi lazım en kolay ordan anlaşılır, yada vin check yapılıp data cardına bakılır...

Çok teşekkur ederim, bu bilgiler işime yaradı hocam.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Çok yakında extremezero ile bir video çekeceğiz orada tüm detayları paylaşacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta arabanın bayi fiyatı arttı diye neden seviniyorsun? üzülsene ülkemizdeki alım gücü düşüyor diye? milletin maaşı aynı ama araba fiyatları uçuyor.

sıfır araba alıp dolar artınca arabamın değeri düşmeyecek diye sevinen adamlardan olmayın allah aşkına. dolar veya euro seni 5-10 bin tl etkiler, ülke ekonomisini 1-2 milyar tl. Ayrıca Bmw bayisine gidip "ülkede kriz yok benim satıcı bile günde 3-4 tane 5 kasa satıyorum dedi" demişsin. Krizlerde en çok etkilenen kesimler orta ve alt sınıf olur. 2001 krizinde dahi Mercedes satışları artmıştır. Kriz elindeki yüksek miktarda nakiti olan adamı etkilemez tam tersi yüklü kar fırsatı oluşturur.

Araban hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın umarım.
  • quote:

Çok yakında extremezero ile bir video çekeceğiz orada tüm detayları paylaşacağım...

Cv film değil mi? Aboneyim o kanala , sabırsızlıkla beklıyorum.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Evet o, ama olursa önce cls yi çekeceğiz zaten bence çok fazla bmw çekmiş:)

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Bende yazcaktım ki cls yi cekin türkiye de testi yok. Sabırsızlıkla beklıyorum hocam, şimdiden videolar ıcın tesekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

usta arabanın bayi fiyatı arttı diye neden seviniyorsun? üzülsene ülkemizdeki alım gücü düşüyor diye? milletin maaşı aynı ama araba fiyatları uçuyor.

sıfır araba alıp dolar artınca arabamın değeri düşmeyecek diye sevinen adamlardan olmayın allah aşkına. dolar veya euro seni 5-10 bin tl etkiler, ülke ekonomisini 1-2 milyar tl. Ayrıca Bmw bayisine gidip "ülkede kriz yok benim satıcı bile günde 3-4 tane 5 kasa satıyorum dedi" demişsin. Krizlerde en çok etkilenen kesimler orta ve alt sınıf olur. 2001 krizinde dahi Mercedes satışları artmıştır. Kriz elindeki yüksek miktarda nakiti olan adamı etkilemez tam tersi yüklü kar fırsatı oluşturur.

Araban hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın umarım.

Nerden çıkardın sevindiğimi? Benim normalde 3.0+ araç almam lazım ama malum vergilerden alamıyorum peki napıyorum 1.6 araç sınıfına kayıyorum ee ne oluyor bu seferde araç üreticeleri o sınıfa zam yapıyor. Benim koyun milletimde ohh olsun zengine zam geldi 1.6 ya zam yok diyor ve bu şekilde devam ediyor...

• Bir güncel çekeyim bu vesile ile güncel yakıt ortalamam 8.8 lt /100km

Bence bu cüsseye ve konfora bedava...

• Merhabalar

8,8 lt/100km yakıt tüketimi gerçekten süper. 14, 15 lt yakıyor diyenler var, benim gibi 5.20i alma sürecinde olanlar için bu bilgiler önem arz ediyor.

Bu tüketime şehir içinde mi ulaştınız? Ortalama hız ve menzil verilerini de paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Bir güncel çekeyim bu vesile ile güncel yakıt ortalamam 8.8 lt /100km

Ortalama hız nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamı şehir içi araç 10.4 yakıyor ortalsma hız 40 kmde, bu arada araç 1000 km de ve bügük kısmı eco pro da kullanıldı. Ben memnunum şahsen bu kalitede bir araç için tüketimi dert etmedim. Tüketim düşünen gitsin reno talisman falan alsın ne biliyim skoda superb alsın sözde premiumlar, sonra şurasından ses geliyor şurası soyuldu bilmem ne saçma sapan işlerle yğraşırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 5 Şubat 2017; 13:5:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Tamamı şehir içi araç 10.4 yakıyor ortalsma hız 40 kmde, bu arada araç 1000 km de ve bügük kısmı eco pro da kullanıldı. Ben memnunum şahsen bu kalitede bir araç için tüketimi dert etmedim. Tüketim düşünen gitsin reno talisman falan alsın ne biliyim skoda superb alsın sözde premiumlar, sonra şurasından ses geliyor şurası soyuldu bilmem ne saçma sapan işlerle yğraşırsınız

10 lt de çok iyi bu araca göre, bence de.

Ama 15 lt psikolojik olarak rahatsız ediyor beni :)

• Devamlı sportta kullansan bile 15 i geçmez bu araç bir sonraki deposa confortta deneme yapacağım bakalım kaç litre artacak

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Ortalama hız nedir?

Full şehir içi ve sabah akşam iş trafiği klima hep autoda açık ortalama hız 32 sürekli comfort modda yakıt 8.8 daha motor tam olarak açılmadı kilometresi 1300

Yazın çok rahat 6.5-7 leri görürüm heralde

• Aracınız güzel hayırlı uğurlu olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Ortalama hız nedir?

Full şehir içi ve sabah akşam iş trafiği klima hep autoda açık ortalama hız 32 sürekli comfort modda yakıt 8.8 daha motor tam olarak açılmadı kilometresi 1300

Yazın çok rahat 6.5-7 leri görürüm heralde

Ziyaaaa kelimesinin oturduğu bir mesaj olmuş

• bmw 520i alma arafesindeydim mart sonu işlerim bitti anca ama mart kampanyalarına yetişemedim.nisanda 10 bin tl zam ve 80 bin tl 24 aya sıfır faiz olan krediyide 12 aya çektiler. bende audi a4 tfsi ye yöneldim. anlaştım sayılır..adamı soğutular resmen üstelik g30 kasa çıkmış kampanya şartlarını iyileştireceğine zorlaştırıp zam yapmak ta nedir anlamadık..canları sağolsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 17 Nisan 2017; 15:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesido

bmw 520i alma arafesindeydim mart sonu işlerim bitti anca ama mart kampanyalarına yetişemedim.nisanda 10 bin tl zam ve 80 bin tl 24 aya sıfır faiz olan krediyide 12 aya çektiler. bende audi a4 tfsi ye yöneldim. anlaştım sayılır..adamı soğutular resmen üstelik g30 kasa çıkmış kampanya şartlarını iyileştireceğine zorlaştırıp zam yapmak ta nedir anlamadık..canları sağolsun..

Sıfır gibi 2. El f10 520 ler var onlara yönelin derim.. Bende A4 sport 1.4 tfsi baya baktım,kullandımda ama f10 un tadını vermiyor tavsiye etmem o yüzden..

• mesido kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynı sebepten bizde almaktan vazgeçtik

• Yakıt günceli çekeyim bu vesile ile:

8.2 litreye düştü 100km ortalaması ilk bakımdan sonra daha da düşer diye düşünüyorum. Fakat şu kesin bu araç yokuş, rampa sevmiyor, çekiş tamam 10 numara ama benzini işte orada yakıyor. Normal yolda, trafikte, uzun yolda 8 ileri vitesin ve 170 beygirin etkisiyle tam beklediğim gibi hem performans hemde yakıt....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.