Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geç oldu ama güç olmasın :) Hayırlı olsun.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    siz bu arabayı kullandınızmı? yol sesi varmış? arabada gram ses içeri gelmez kütük gibi süspansiyon? araç pamuk gibi run flat olmasına rağmen ? 1.6 benzinli araç luks sedan araç ne yakabilir harikalar yaratıcak hali yok 7-11 arası gerçek normal kullanım değerleri. yıllardır en çok satan araç e dende a6 danda bu kadar insanmı keriz yapmayın etmeyin by araç bmw. e200 2.0 motor elmayı elmayla kıyaslayın . bu koca kasaya rağmen bu araba 1.6 oldupu halde o kasayı it gibi götürüyor emin olun çoğu 2.0 motordanda daha iyi. 1.6 klasmanında bu fiyatlarda daha mantıklı performanslı ust sınıf yüksek yeni model başka araç varsa gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbeyt

siz bu arabayı kullandınızmı? yol sesi varmış? arabada gram ses içeri gelmez kütük gibi süspansiyon? araç pamuk gibi run flat olmasına rağmen ? 1.6 benzinli araç luks sedan araç ne yakabilir harikalar yaratıcak hali yok 7-11 arası gerçek normal kullanım değerleri. yıllardır en çok satan araç e dende a6 danda bu kadar insanmı keriz yapmayın etmeyin by araç bmw. e200 2.0 motor elmayı elmayla kıyaslayın . bu koca kasaya rağmen bu araba 1.6 oldupu halde o kasayı it gibi götürüyor emin olun çoğu 2.0 motordanda daha iyi. 1.6 klasmanında bu fiyatlarda daha mantıklı performanslı ust sınıf yüksek yeni model başka araç varsa gösterin

Performans vs her konuda size katılıyorum ama bendeki araç 17" olmasına rağmen süspansiyon arkadaşın dediği gibi E sınıfına asla yakışmayacak bir süspansiyon. Bu kalibrede bir araç için aşırı gergin ve ham hissettiriyor.F30 da süspansiyonu hiç yadırgamazdım ama malesef F10 makyajla sanırım çok eleştirilen tol tutuşu ve kafadan kayma şikayetlerimi değerlendirip olması gerekenden daha geniş gergin bir süspansiyon kullanılmış, çok yakışıksız olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 20 Mayıs 2017; 3:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Yakıt tüketimi önemli olmayan insanlar için bence güzel araç. Kazık falanda değil 2.0 fiyatları malum, bu araçlar uygun fiyatla lüks sunuyor.

olay sadece yakit tuketimi degil,araba her 8 binde bir utanmasa bakim istiyor,normalde olmasi gereken rakam

12 bin 18 bin arasidir,ayrica ben bu arabayi 60 bin euro ya aldim 8 ay daha beklesem ayni paraya e200 cikmisdi onu alirdim.

• Ayrıca bu aracın bu değerleri yakalaması imkansız.10 LT aşağısı hayal azıcık gaza dikkat etmeyeyim derseniz yakıt deposunda delik olduğu hissine kapılırsınız. 10-11 Lt çok normal.

• 1800 kg 1.6 benzin 9.5-10 dan aşağı inemez

2012-14 arası 520d kullandım 8-9 dan aşağı inemedim arkadaş uydurmuş

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Şehiriçi+Sport mod?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

1800 kg 1.6 benzin 9.5-10 dan aşağı inemez

2012-14 arası 520d kullandım 8-9 dan aşağı inemedim arkadaş uydurmuş

2011 5.20d 2 kez aldık sattık 1 yıldan fazla durmuştur toplamda.Karma 7 litreydi,uzun yolda 5.5 civarı yakıyordu.Babam sakin kullandığı için normaldir belki ama 9 dan inememek için sanırım agresif kullanmak gerekiyor.

Edit:2011 ve 2012 araçların bakım aralıkları falan farklılaşmıştı.Motorda her hangi bir değişiklik söz konusu mu acaba?Ondan da olabilir bu farklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 20 Mayıs 2017; 17:33:56 >
  • Araç şu an 5000 km yi devirdi. Yakıt tüketimi şehir içi 10 litre, şehir dışı sakin gidilirse 7,8 falan basarsanız 9,9 litre.

Araç çok sessiz yalıtım 10 numara süspansiyona gelince e180 nin bir tık altı ama kesinlikle kötü değil tam kıvamında. Bunun nedeni de runflat teknolojisi. Kazık diyenler gitsin 2.0 motorlusuna 80bin fazla versin

• benim oğlan var ben yanında yokken insan gibi gitmiyor ondan ortalama yüksekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 20 Mayıs 2017; 19:58:55 >
    Aynen oğlan olmasa ben de basacam acayip gidiyor

Anladım hocam.. Bizdeki 7 en fazla 9 yakıyordu.. G30 530i aklımı çeliyor.. Ama fiyat ederine göre çok fazla.. Yani bi x.drive +m Sport + adaptif Led derken rakam ederinden fazla fiyata tekabül ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Anladım hocam.. Bizdeki 7 en fazla 9 yakıyordu.. G30 530i aklımı çeliyor.. Ama fiyat ederine göre çok fazla.. Yani bi x.drive +m Sport + adaptif Led derken rakam ederinden fazla fiyata tekabül ediyor..

şu an lüks segmentte alınabilecek en mantıklı araç 530i 360bin m sport paket
    aracı test ettim ivmelenmesi çok iyi kesintisiz kafanızı geriye ittiriyor modernize edilmiş içi, 520i ler gelince bu fiyatlar kalmayacakmış
    siparişle temmuz ağustosa teslim ediliyormuş 2 litre 252 bg gerçekten eğlenceli şu an aracımdan memnun olmasam kesinlikle tercih edeceğim araç, biraz daha eskitelim kısmetse alırız g30
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

şu an lüks segmentte alınabilecek en mantıklı araç 530i 360bin m sport paket
    aracı test ettim ivmelenmesi çok iyi kesintisiz kafanızı geriye ittiriyor modernize edilmiş içi, 520i ler gelince bu fiyatlar kalmayacakmış
    siparişle temmuz ağustosa teslim ediliyormuş 2 litre 252 bg gerçekten eğlenceli şu an aracımdan memnun olmasam kesinlikle tercih edeceğim araç, biraz daha eskitelim kısmetse alırız g30

Zaten yine kuşkusuz satış rekoru kıracaktır.. Gönül 530d x.drive ister ama bu aracın şu andaki TR fiyatı 604 bin.. 5.40i ise 601 bin..

• 8-9 yakıyorum diyen arada taş devri misali ayakları ile bu arabayı itiyordur. Yaklaşık 2 aydır 3.20i kullanıyorum bu arabadan yaklasık 250 kg felan daha hafif ve ben 11 altını göremedim şuana kadar.

Zaten şu 8-9 u kasmanıza gerek yok, benzin üzerinden ayda 50-100 tl farkı kasacak adamın 200-300 bin tl lik araba ile işi olmaz, gereksiz yere ziyalık yapmanın alemi yok.

Bu arabayı alıyorsanız sürerken hoşunuza gidiyorsa kafidir diye düşünüyorum, bu aracın amacı az yakıyor olması değil, az yaksın istiyorsanız gidin megane yada citroen c3 felan alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacibabaefendi

8-9 yakıyorum diyen arada taş devri misali ayakları ile bu arabayı itiyordur. Yaklaşık 2 aydır 3.20i kullanıyorum bu arabadan yaklasık 250 kg felan daha hafif ve ben 11 altını göremedim şuana kadar.

Zaten şu 8-9 u kasmanıza gerek yok, benzin üzerinden ayda 50-100 tl farkı kasacak adamın 200-300 bin tl lik araba ile işi olmaz, gereksiz yere ziyalık yapmanın alemi yok.

Bu arabayı alıyorsanız sürerken hoşunuza gidiyorsa kafidir diye düşünüyorum, bu aracın amacı az yakıyor olması değil, az yaksın istiyorsanız gidin megane yada citroen c3 felan alın :)

250nm tork ile 520i den az yakmasini beklemek yanlis, ikibin tidiay passat daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: hacibabaefendi

8-9 yakıyorum diyen arada taş devri misali ayakları ile bu arabayı itiyordur. Yaklaşık 2 aydır 3.20i kullanıyorum bu arabadan yaklasık 250 kg felan daha hafif ve ben 11 altını göremedim şuana kadar.

250nm tork ile 520i den az yakmasini beklemek yanlis, ikibin tidiay passat daha iyi olur.

Pardon 5.20 i kac tork var sanıyorsunuz? O da 250 tork ikisi de 250 tork olan arabalardan bahsediyoruz biri diğerinden 250 kg ağır daha az yakmasını beklemek hata derken?

Passat:) belediye baskanları alsın onları saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacibabaefendi -- 21 Mayıs 2017; 3:19:33 >

• hacibabaefendi H kullanıcısına yanıt
    passat 340nm ama sınıf farkı var tabi
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Motor: 1.6 LT TDI 120 PS 250 Nm (Turbo Dizel)
    Şanzıman: 6 ileri manuel – 7 ileri DSG
    Performans: 0-100 km/s: 10.8 saniye – Maksimum hız: 206 km/s
    Yakıt Tüketimi: Şehir içi / Şehir Dışı / Ortalama / Co2: 4.7-4.5 / 3.6-3.7 / 4.0-4.0 / 105-103 g/km
    Boyut: Uzunluk / Yükseklik / Genişlik: 4767 mm / 1456 mm / 1832 mm
    Bagaj Hacmi: 586 lt
    Boş Ağırlık: 1444 kg

Şimdi passat x tork demek doğru bir cevap olmuyor, piyasa da gördüğünüz passatların % 90 ı bu değeri taşımıyor, bir modelin en topının torkunu yazıyorsak bmw de bu değer 500 üstünde bildiğim xdrivela 5 serisi için mantıksız bir karşılaştırma.

1.6 hacimle karsılastırdığımızda tork değerinin 250 olduğunu goruyoruz, ama ne hikmetse aynı tork değerinde 3.20 i 7.4 sn de 100 km ye ulasırken , passatımız 10.8 sn de ulasıyor.
  • hacibabaefendi H kullanıcısına yanıt
    Ben ikibin tidiay icin konustum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.