Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asgari ücret 1400 lira. Organize sanayi bölgeleri sinek avlıyor, işyerleri ardarda iflas ediyor.

Kalkmış koltuk dikişi, seramik kaplama muhabbeti yapıyorsunuz. Bu kafa değişmediği sürece akp asla gitmez. İşte buna müstehak olmak diyoruz.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Mayıs 2017; 17:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Asgari ücret 1400 lira. Organize sanayi bölgeleri sinek avlıyor, işyerleri ardarda iflas ediyor.

Kalkmış koltuk dikişi, seramik kaplama muhabbeti yapıyorsunuz. Bu kafa değişmediği sürece akp asla gitmez. İşte buna müstehak olmak diyoruz.

İmla

F10 5 serisi konusunda ne konuşmamızı bekliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçırdım mı bilmiyorum ama aracın plakalı bir fotoğrafını bile göremedik..

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Asgari ücret 1400 lira. Organize sanayi bölgeleri sinek avlıyor, işyerleri ardarda iflas ediyor.

İmla

F10 5 serisi konusunda ne konuşmamızı bekliyorsunuz?

Tasarruf etmesi gereken bir ülkeyiz, buna mecburuz. Her yeni çıkan şeyi almak yerine, elimizdekileri kullanıp, idareli harcamak zorundayız. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu iflas etmiş politika patlamak üzere. O zaman seramik kaplama yerine, ekmek derdine düşülecek.

Jüpiter de yaşıyorsanız, mesele yok tabi ki.

• Biz de 2. el dusuk kilometreli 5.20i bakiyoduk. Ayni sekilde M Executive. Borusana da bakalim dedik tam istedigimiz carbon siyah istedigimiz donanimda 0'i vardi.(buyuk ekran, hayalet gosterge) Acikcasi baska secenekler de vardi ama eski kasa olmasina ragmen karsi koyamadik. Insallah sali gunu elimize gececek. Yaklasik 50 bin lira az fiyata 4.18 coupe m paket ya da 2.18i cabro da alabilirdik ki yasim itibariyle (22) bana daha uygun arac ama 5'in icine oturdugumdaki kalite hissini hicbiri vermedi. Tabiki cok goreceli ama bana gore yeni 5 serisinden cok daha oturakli ve tok bi araba gibi gozukuyor f10 kasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

Kaçırdım mı bilmiyorum ama aracın plakalı bir fotoğrafını bile göremedik..

Plakayi ne yapican genc?

• Bazı arkadaşlar gerçekçiliğini sorgulamış, onlara cevap mahiyetinde yazdım.
    Aracınız hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 22 Mayıs 2017; 14:53:49 >
  • quote:

İmla

Hadi kardeş başka kapıya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 22 Mayıs 2017; 20:30:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Biz de 2. el dusuk kilometreli 5.20i bakiyoduk. Ayni sekilde M Executive. Borusana da bakalim dedik tam istedigimiz carbon siyah istedigimiz donanimda 0'i vardi.(buyuk ekran, hayalet gosterge) Acikcasi baska secenekler de vardi ama eski kasa olmasina ragmen karsi koyamadik. Insallah sali gunu elimize gececek. Yaklasik 50 bin lira az fiyata 4.18 coupe m paket ya da 2.18i cabro da alabilirdik ki yasim itibariyle (22) bana daha uygun arac ama 5'in icine oturdugumdaki kalite hissini hicbiri vermedi. Tabiki cok goreceli ama bana gore yeni 5 serisinden cok daha oturakli ve tok bi araba gibi gozukuyor f10 kasa.

256 bin tl ye mi aldınız aracı m paket 4.18 2016 modeller 206bin tl'de ondan dedim.

Hayir biraz daha dusuk fiyata aldik, 4.18in fiyati 200 bin liraydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Biz de 2. el dusuk kilometreli 5.20i bakiyoduk. Ayni sekilde M Executive. Borusana da bakalim dedik tam istedigimiz carbon siyah istedigimiz donanimda 0'i vardi.(buyuk ekran, hayalet gosterge) Acikcasi baska secenekler de vardi ama eski kasa olmasina ragmen karsi koyamadik. Insallah sali gunu elimize gececek. Yaklasik 50 bin lira az fiyata 4.18 coupe m paket ya da 2.18i cabro da alabilirdik ki yasim itibariyle (22) bana daha uygun arac ama 5'in icine oturdugumdaki kalite hissini hicbiri vermedi. Tabiki cok goreceli ama bana gore yeni 5 serisinden cok daha oturakli ve tok bi araba gibi gozukuyor f10 kasa.

256 bin tl ye mi aldınız aracı m paket 4.18 2016 modeller 206bin tl'de ondan dedim.

Hayir biraz daha dusuk fiyata aldik, 4.18in fiyati 200 bin liraydi.

Gerçek deri, harman kardon vs ekstra donanım var mı?

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Harman kardon var koltuklar alcantara

• Avcilar borusanda, disi beyaz ici alcantara. Cok cok guzel gozukuyodu, ozellikle oturma pozisyonu muthis. Ekstra katlanabilir yan ayna vardi.

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    iyi bari kumaş koltuksa baldır destekte vardır, her türlü çakma suni deriden iyidir...

• Evet, ben de 5 serisini soyledim

• Tek sorun ileride kumaş koltuklu 5 serisi biraz zor satılır... çünkü bu sınıf araç alıcısı kesin deri koltuk bakıp istiyor...

• Yeni g30 kasa 520i alinirmi m paketi standart donanim ile 295.000tl?

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

bakalım kısmetine şahinmi cıkacak yoksa doblomu...cok dikkat et kardeş deli mayın gibi geziniyorlar...)) sanki kaza yapmak için yoldalar..

Hafif bir ima sezdim, ama Allah benim hakkında ne düşünüyorsan 100 katını sana versin...

yuuh

• Naptın araba nasıl güzel mi

• adu1905 A kullanıcısına yanıt
    o liste fiyatı + büyük ekranla 290 a verirler

• Neredeyse tam 1 yıl oldu bir güncel çekeyim, aracım 13.500 de ilk bakımına girdi ve yetkili servis 695 TL tuttu. Normalde 15.000 de veya 1. senede girmesi gerekiyordu ama heralde kullanım tarzımdan dolayı araç biraz öne çekti. (sabah-akşam iş trafiği uzun yol yok)

Son güncel yakıt tüketimi tabi yazdan çıkmamızın da etkisiyle full klima açık ve full şehir içi 9.1 litre daha hiç sıfırlamadım ortalama tüketimi. Bakım sonrası biraz daha düşmesini bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.