Şimdi Ara

Bu zamanda 2016 model sıfır BMW F10 5 serisi alınır mı? 520i M EXECUTIVE TESLİM ALINDI RESİM TEST (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
10
Favori
51.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Neredeyse tam 1 yıl oldu bir güncel çekeyim, aracım 13.500 de ilk bakımına girdi ve yetkili servis 695 TL tuttu. Normalde 15.000 de veya 1. senede girmesi gerekiyordu ama heralde kullanım tarzımdan dolayı araç biraz öne çekti. (sabah-akşam iş trafiği uzun yol yok)

Son güncel yakıt tüketimi tabi yazdan çıkmamızın da etkisiyle full klima açık ve full şehir içi 9.1 litre daha hiç sıfırlamadım ortalama tüketimi. Bakım sonrası biraz daha düşmesini bekliyorum...

Allah kaza bela vermesin araçı kaça almıştınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw uyguna aldım

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Hangi serviste 695 tuttu bir de yapılan işlemler nelerdir neler yapıldı?

• dr_onyx23 D kullanıcısına yanıt
    Standart ilk servis kapsamı özgörkey joy card indirimli...

joy card ı nasıl aldınız benim aracım 2016 model 2017 çıkışlı joy card ım yok
  • dr_onyx23 D kullanıcısına yanıt
    Araç kaç KM'de ve şase no son yedi hane nedir?
  • Borusan ilk bakımı hediye etti bize 216 model araç bakımı oldu ama hava filtresi değişmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Borusan ilk bakımı hediye etti bize 216 model araç bakımı oldu ama hava filtresi değişmedi

Benim arkadaşımda 2015 modeli var araç 3 yaşına kadar borusandan full paket bakım hediyeli... Aracın alındığı tarih, kampanya ve müşteriye göre değişkenlik göstermekte...
    doğrudur, bu arada bir şey sorayım üstad, bakım sonrası arabayı ilk çalıştırmada 15000 km diye servis zamanı göstergesi kadranın orda çıkıyor sonra kayboluyor. Bu normal mi? Eskiden sanki 1000 km kala bu çıkıyordu. Notmal değilse kendim kapatabilir miyim nasıl yaparım?

• quote:

doğrudur, bu arada bir şey sorayım üstad, bakım sonrası arabayı ilk çalıştırmada 15000 km diye servis zamanı göstergesi kadranın orda çıkıyor sonra kayboluyor. Bu normal mi? Eskiden sanki 1000 km kala bu çıkıyordu. Notmal değilse kendim kapatabilir miyim nasıl yaparım?

Size yemin ederim bende aynı şeyi fark ettim ve hatta sinir olmuştum. Daha önceden servis yaklaşınca çıkan uyarı artık her seferinde mi çıkacak diye. Bilmiyorum yapılabilecek birşey var mı? Ben aracı kendim kodlama yapıyorum bir oradan bakacağım servis uyarısı kapanıyor mu diye ama bu sefer de servis yaklaşınca çıkan uyarı kapanacak...
    Bmw ustası sensin kardeşim çöz bu işi biz de nasiplenelim bunun için servise gitmek istemiyorum

• Bakalım akşam bir deneyeyim, şu ana kadar, aynı anda çift telefon bluetooth bağlantısını, e-mail ve sms(office) okumayı, lastik sıcaklık derecelerini, video in motion ve m-sport göstergeleri açtım. Start stop ve klimayıda Default OFF yaptım.

Bunların hepsini kendim yaptım ama servis ayarlarını kurcalasam mı bilemedim :) garanti vs olayları açısından...
    Email sms okuma nasıl oldu benim gmail icloud kabul etmiyor bir türlü beceremedim

• quote:

Email sms okuma nasıl oldu benim gmail icloud kabul etmiyor bir türlü beceremedim

Kodlama ile açılması gerekli, ana menüde office sekmesi var mı?
  • 1650 tl ödedim var

• demircandan D kullanıcısına yanıt
    kaca alinmistir sizce ? 3 serisinin diesel motorlusunu almak daha mantikli degil mi ?

• Pure olan M direksiyon koltuk ısıtma hayalet ekranı olanı 2 sene önce 168 e almıştım ev ile araba arasında kalmıştım iyiki almışım şimdi ki ekonomi ile hiç bir şey alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

Pure olan M direksiyon koltuk ısıtma hayalet ekranı olanı 2 sene önce 168 e almıştım ev ile araba arasında kalmıştım iyiki almışım şimdi ki ekonomi ile hiç bir şey alamıyorum
    Şimdi o paraya en boş paket 116i veriyorlar en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Şimdi o paraya en boş paket 116i veriyorlar en fazla.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle 90.000TL sıfır faiz, çok güzel donanım ve iskontolarla bu furyayı yakalayanlar iyi kar etti...
  • sizden sonra yenı kasa cıktı sanırım zararınız oldumu yenı kasa sızın aracan kac tl fazla fıyata satıldı
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.