Şimdi Ara

Bu zamanda bioshock, cod modern warfare, gta 4, halo 3, assassins creed 2 gibi oyunlar alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar şuan almanya'dayım ve 10 gün içinde ülkeye dönücem hayırlısıyla. burdan xbox ve yanında birkaç oyun alıcam. daha önce hiç xbox oyunu oynamadığım için eski ama güzel oyunları almayı planlıyorum fakat acaba bu oyunları xbox live'da oynayabilir miyim yani oynayacak kullanıcı bulabilir miyim malum oyunlar eski biraz. başlıkta yazdığım oyunlara forza 3 ü de ekleyebilirsiniz.

• Öncelikle Xbox Slim+Kinect al konsol olarak

oyunlara gelirsek..
    CoD Black Ops
    Red Dead Redemption
    Halo Reach
    Assasins Creed Brotherhood

al :)
  • Call Of Duty: Black Ops
    Red Dead Redemption
    Alan Wake
    Assasins Creed Brotherhood
    Mafia 2
    Gears Of War 2
    Need For Speed Hot Pursuit
    Metro 2033
    Call Of Duty Modern Warfare 2
    Gta 4
    Gta:EFLC
    Medal Of Honnor
    Blur
    Battefield Bad Company 2
    Army OF Two: 40 day
    Forza 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasili Zaytsev -- 12 Aralık 2010; 9:49:32 >
  • Hocam tek başına oynucaksan bu tavsiye edilen oyunlar iyi ama parti oyunları istersen bunların hepsi elinde patlar zaten kinect alacaksan bu oyunlarla işin olmaz bunlard hardcore oyunlar çünkü
    Hocam şu live da oyuncu bulabilir myimi sorusuna gelirsek xbox a çıkan ilk oyunu da oynasan oynucak adam bulursun
  • Abi su dedigimi fact, yani dogru olarak algilama, sadece kullanici deneyimi. Oyunlarim games on demand oldugu icin mi bilmiyorum (en son retail ile god'larin birbirinin oyununa girememesini okumustum) elimdeki hicbir multiplayer oyunda oyuncu bulamadim, street fighter iv haric. Gears of war 2, avrupaya en dusuk 50 en yuksek 80 ping atmama ragmen bir Allah'in kulu denk gelmedi kapisacak. Co-op oynarken bir kisi geldi, onla da oturup bitirdik zaten. Call of Duty 5 keza ayni, bir kisiyi bile bulamadim coop oynayacak. Halo 3 yine ayni. XBLA oyunlari bile az download ediliyor herhalde. Castle Crashers, Splosion Man falan oynayabildim ama King of Fighters ve Ninja Kaplumbagalar oynayamadim, Lara Croft'ta da bir saat bekledim. Region da UK secili bir de.

Onerecegim oyunlar: Mirror's Edge, Fable 2, Limbo ve Braid (XBLA) ve oynamadiysan Elder Scrolls Oblivion.
  • arkadaşlar cevaplarınız için çok teşeşkkür ederim tavsiye ettiğiniz oyunlar hepsinin çok güzel olduğundan şüphem yok; ancak öğreni olduğum için bütçem kısıtlı. yani ben de halo reach, cod black ops, brotherhood, red dead redemption'ı almak isterim tabi ki ama bunları almaya kalkarsam halim fena :) öncelikle xbox 360s ve kinect bundle paketini alacağımı belirtmek isterim. onun dışında eski, ucuz ve aynı zamanda güzel oyunlar olduklarından dolayı başlıkta yazdığım oyunları almayı planlıyorum fakat orjinal oyun kullancağım için bu oyunları aldığım takdirde online'da oyuncu bulamamak endişesi taşıdığımı ifade ettim. ucuz oyun konusuna gelince mesela burda şuan cod modern warfare 25 euro iken cod black ops 70 euro keza halo reach de aynı şekilde ne var ki halo 3 30 euro. mesela rdr 60 fifa 70 euro. açıkcası yurtdışında oyunların ucuz olduğu söyleniyordu fakat bence yeni oyunlar için bu fiyatlar ucuz değil. o yuzden burdan eski ama kaliteli oyun almak istiyorum, istanbul'a dönünce de shopto'dan fifa, rdr gibi oyunları almayı planlıyorum shopto'dan almak burdan almaktan kesinlikle daha ucuza geliyor. okuyup zamanlarını ayırıp ilgilenenlere teşekkür ederim.

iyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.