Bildirim
Buda benim arabam Doodge Caliber
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kazasız belası sürüşler , gayet güzel araba.
2.0tdi mi motoru ? -
yaramı deşmeyinbende istiom 18ime gelince görceniz siz bascam parayı koycam aracı önce corrvet C6 sonra bu dodgequote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Kazasız belası sürüşler , gayet güzel araba.
2.0tdi mi motoru ?
Kazasız belasız kullan!!!
...:::MaŞaLlAh:::...
-
evet 2,0 tdi 140ps . ya ne yaparsin ucuz etin yahnisi misali biraz konforu eksik. ama herseferinde ne kadar ekmek o kadar kofte ata sozu aklima geliyor ve arabami seviyorum. buradaki fiyati yaklasik 30.000 ytl . bmw dusunmustum aslinda 45-50 civari geziyorlardi vazgectim idare icin bunu aldim. oralardaki fiyati nasil ilgi varmi bu modele. burada talep oldukca yuksekti 6 ay falan sira veriyorlardi.quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
yaramı deşmeyinbende istiom 18ime gelince görceniz siz bascam parayı koycam aracı önce corrvet C6 sonra bu dodge
Kazasız belasız kullan!!!
...:::MaŞaLlAh:::...
Alıntıları Göster
-
bu arada temennileriniz icin tesekkurler umarim herkese kazasiz belasiz araba kullanmak nasip olur.quote:
Orijinalden alıntı: ozgurulke
evet 2,0 tdi 140ps . ya ne yaparsin ucuz etin yahnisi misali biraz konforu eksik. ama herseferinde ne kadar ekmek o kadar kofte ata sozu aklima geliyor ve arabami seviyorum. buradaki fiyati yaklasik 30.000 ytl . bmw dusunmustum aslinda 45-50 civari geziyorlardi vazgectim idare icin bunu aldim. oralardaki fiyati nasil ilgi varmi bu modele. burada talep oldukca yuksekti 6 ay falan sira veriyorlardi.
Alıntıları Göster -
allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin.quote:
bu arada temennileriniz icin tesekkurler umarim herkese kazasiz belasiz araba kullanmak nasip olur.
Alıntıları Göster -
güzel araç Allah kaza bela vermesinquote:
Orijinalden alıntı: bucakli
allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin.
Alıntıları Göster -
Araanız hayırlı olsun. Bir dergide Golf plus la kıyaslama yapılmıştı. Ancak ne yazıkki Golf her alanda Caliber den üstün çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: emre3434
güzel araç Allah kaza bela vermesin
Alıntıları Göster
Kazasız belasız sürüşler dileğiyle.. -
güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Araanız hayırlı olsun. Bir dergide Golf plus la kıyaslama yapılmıştı. Ancak ne yazıkki Golf her alanda Caliber den üstün çıktı.
Kazasız belasız sürüşler dileğiyle..
Alıntıları Göster
Ankara`da satış yapan bayilerinden biri evimin dibinde hergün görüyorum bunlardan. anlamadığım şey showroom`daki araçlar hemen hemen hergün değişiyor. çok fazla satıyor desem ş.içinde çok görmedim. belkide çevre illerden gelip alıyorlardır.
-
bu sonuc gayet normal. tr fiyatini bilmiyorum ama burada cok ucuza satiliyorlar yani fiyat segmenti olarak golfle ayni katagoride degil dogal olarak bir cok noktada ondan geri kaliyor. ama buna ragmen ic konforu disinda oldukca mennun oldugumu soyleyebilirim. otobanda 5-5.5 yakiyor sehir icinde kasanin agirliginin vermis oldugu dezavantajla yakit tuketimi oldukca artiyor.quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Araanız hayırlı olsun. Bir dergide Golf plus la kıyaslama yapılmıştı. Ancak ne yazıkki Golf her alanda Caliber den üstün çıktı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
-
oy avrum o ne öle beaaquote:
bu sonuc gayet normal. tr fiyatini bilmiyorum ama burada cok ucuza satiliyorlar yani fiyat segmenti olarak golfle ayni katagoride degil dogal olarak bir cok noktada ondan geri kaliyor. ama buna ragmen ic konforu disinda oldukca mennun oldugumu soyleyebilirim. otobanda 5-5.5 yakiyor sehir icinde kasanin agirliginin vermis oldugu dezavantajla yakit tuketimi oldukca artiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
Alıntıları Göster
-
Allah kaza bela vermesin çok güzel araçquote:
Orijinalden alıntı: dogancan67
oy avrum o ne öle beaa
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
Allah kaza bela vermesin çok güzel araç
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
+1
Hayırlı olsun
-
gule gule kullan.buralarda pek rastalmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Impressorquote:
+1
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster
-
Burada tutmadı devletimizin über vergileri sayesinde.quote:
Orijinalden alıntı: dincher
gule gule kullan.buralarda pek rastalmıyorum.
Alıntıları Göster
Halbuki kaslı ve oturaklı bir otomobil, güle güle kullan. -
allah kaza bela vermeden kullandırsın hocam amaquote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Burada tutmadı devletimizin über vergileri sayesinde.
Halbuki kaslı ve oturaklı bir otomobil, güle güle kullan.
Alıntıları Göster
.quote:
ya ne yaparsin ucuz etin yahnisi misali biraz konforu eksik
demişin bizde lada vega var biz ne yapak hocam :D:D:D:d
-
quote:
evet 2,0 tdi 140ps . ya ne yaparsin ucuz etin yahnisi misali biraz konforu eksik. ama herseferinde ne kadar ekmek o kadar kofte ata sozu aklima geliyor ve arabami seviyorum. buradaki fiyati yaklasik 30.000 ytl . bmw dusunmustum aslinda 45-50 civari geziyorlardi vazgectim idare icin bunu aldim. oralardaki fiyati nasil ilgi varmi bu modele. burada talep oldukca yuksekti 6 ay falan sira veriyorlardi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
hayırlı olsun çok güzel görünüyor
33.472 euro burdaki fiyatı yani 60.000ytl
çok fazla tutmadı bu araç ama ben bursada 2-3tane gördüm şu ana kadar
-
bodrumdada var ıstanbul plaka cogunluukla genelde ıstanbulların ragbeetı var bence amerıkanlaraquote:
Orijinalden alıntı: mhca_57quote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
hayırlı olsun çok güzel görünüyor
33.472 euro burdaki fiyatı yani 60.000ytl
çok fazla tutmadı bu araç ama ben bursada 2-3tane gördüm şu ana kadar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaya589
bodrumdada var ıstanbul plaka cogunluukla genelde ıstanbulların ragbeetı var bence amerıkanlara
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: vaya589
bodrumdada var ıstanbul plaka cogunluukla genelde ıstanbulların ragbeetı var bence amerıkanlara
Bu trafikte sıkışmamak için elinden geliğince büyük bir araba alman lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
Alıntıları Gösterquote:
Benzer içerikler
- h1 h2 h3, h4, h7 h11 nedir
- sava kışlık lastik yorumları
- kısa far sönük yanıyor
- yağ çubuğunda yağ yok
- selenia yağ yorumları
- audi bisiklet
- renault logan
- 2024 mtv tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X