Şimdi Ara

Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç daha yeni, 350 km de.

Frene basınca ıslık ötme sesi geliyor önden. Ön sağ diskin resmini çektim.

Elle hissdilen bir çizik var. Sesin sebebi bumudur?

Birde sürücü tarafı pedalların ordan oldukça sıcaklık geliyor, keçe gibi bişey var, kesilmiş gibi. Altta fotoğrafları koydum. Burda bir problem varmı?

Ne önerirsiniz?

Edit: Balatayı değiştirdiler.

Keçe yırtığı normal miş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 27 Mayıs 2021; 19:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı satıp elden çıkarmaya bak . Bunlar saatli bombanın habercisi . Daha 350 km de bu tarz garip sesler geliyorsa ilerde çok başını ağrıtır bu araç senin . Volkswagen malesef kaliteyi gün geçtikçe düşürdü . Etrafımda goruyorum pek çok Volkswagen araç arıza yapmış yollarda bekliyor. Sadece üzülüyorum artık sen o kadar para ver ama araçtan daha şimdiden garip sesler gelsin .
    Bir arkadaş Klima difüzöründen sıcaklık geliyor olabilir demiş (teee 20 yıl önce bindiğimiz reno 9da gelirdi ne yapsan durmazdı) diğer arkadaşta onun demek istediğini anlamayıp aracın tabanının sonundaki difüzörden bahsettiğini sanmış. Havayı yönlendirdiği için klima üfleçlerine de difüzör denir bunda bir hata yok.
  • frenler daha alışmamış. rodaj süresince ses gelebilir.çizik olması da çok normal. keçe kısmında sorun var. servise gösterin. sıcaklık gelmemesi lazım.

• Volkswagen son zamanlarda çok kalitesiz araçlar üretmeye başladı. İd serisine ön hazırlık diye düşünüyorum.

PSA bile artık volkvagenden daha kaliteli araçlar üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 18 Mayıs 2021; 11:22:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracı satıp elden çıkarmaya bak . Bunlar saatli bombanın habercisi . Daha 350 km de bu tarz garip sesler geliyorsa ilerde çok başını ağrıtır bu araç senin . Volkswagen malesef kaliteyi gün geçtikçe düşürdü . Etrafımda goruyorum pek çok Volkswagen araç arıza yapmış yollarda bekliyor. Sadece üzülüyorum artık sen o kadar para ver ama araçtan daha şimdiden garip sesler gelsin .

• Sıcaklık normal degil. Servise mutlaka götürün. Kendinizin her ellemesi servis icin bahaneye fırsat olur.

Frenden ses gelmesi olayı tozdan dahi olabilir ancak 350 km’dir ses geliyorsa mutlaka servise götürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

frenler daha alışmamış. rodaj süresince ses gelebilir.çizik olması da çok normal. keçe kısmında sorun var. servise gösterin. sıcaklık gelmemesi lazım.

Ayaklarım yanmaya başlayınca hissetim sıcaklığı orda, böyle kesik kesik keçe gibi bişey koymuşlar oraya. Ne tür bir sorundan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Sıcaklık normal degil. Servise mutlaka götürün. Kendinizin her ellemesi servis icin bahaneye fırsat olur.

Frenden ses gelmesi olayı tozdan dahi olabilir ancak 350 km’dir ses geliyorsa mutlaka servise götürün.

Ses son 50 km dir geliyor.

Ben ellemedim sadece fotoğrafını çektim henüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane E Tech Şarj Konusu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Aracı satıp elden çıkarmaya bak . Bunlar saatli bombanın habercisi . Daha 350 km de bu tarz garip sesler geliyorsa ilerde çok başını ağrıtır bu araç senin . Volkswagen malesef kaliteyi gün geçtikçe düşürdü . Etrafımda goruyorum pek çok Volkswagen araç arıza yapmış yollarda bekliyor. Sadece üzülüyorum artık sen o kadar para ver ama araçtan daha şimdiden garip sesler gelsin .

Yapma hocam, daha yeni aldık.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş forumun trollü olduğu için çok da sallamayın derim.

Bu sorunlar için henüz 350km'deki aracı servis reddedecek değil herhalde. İllaki bir çözümünü bulurlar. Tavsiyem, sizinle aynı sorunları yaşayan başka t-roc kullanıcıları var mı diye araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Aracı satıp elden çıkarmaya bak . Bunlar saatli bombanın habercisi . Daha 350 km de bu tarz garip sesler geliyorsa ilerde çok başını ağrıtır bu araç senin . Volkswagen malesef kaliteyi gün geçtikçe düşürdü . Etrafımda goruyorum pek çok Volkswagen araç arıza yapmış yollarda bekliyor. Sadece üzülüyorum artık sen o kadar para ver ama araçtan daha şimdiden garip sesler gelsin .

Geldi yine ayaklı bomba..

Ecel tellalı.

Buldu yine kafasına göre bişey.

Sanada sihirli soruyu sorayım. Araban var mı ? Varsa marka model söylermisin. ?

Bu soruyu sordugum kimseden cvp alamadım henüz. Sen şaşırt beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 17 Mayıs 2021; 22:49:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Bu arkadaş forumun trollü olduğu için çok da sallamayın derim.

Bu sorunlar için henüz 350km'deki aracı servis reddedecek değil herhalde. İllaki bir çözümünü bulurlar. Tavsiyem, sizinle aynı sorunları yaşayan başka t-roc kullanıcıları var mı diye araştırın.

T-roc başlığına yazdım şimdi.

• Arkanız boşken 80-90 kmh de sağlam fren yapın 10-20kmh ye kadar düşün tam durmayın 2 3 kere yapın değişim olacakmı bakalım

• Bu troc iyi patladı kalitesiz plastik boya ve şimdi de fren sistemiVolkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi 

• Hocam su kaçar veya toz girer ses yapar, bunlar olağan şeyler.

O altta ki keçe dediğiniz şey çoğu firmanın amiral modellerinde dahi yok.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Rabb’im kaza bela vermesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Hocam su kaçar veya toz girer ses yapar, bunlar olağan şeyler.

O altta ki keçe dediğiniz şey çoğu firmanın amiral modellerinde dahi yok.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Rabb’im kaza bela vermesin.

Sağolun.

Yarın doğuşa bi götürmeyi düşünüyorum.

Alttan fena sıcaklık geliyor, bugün farkettim durumu. Keçe falan anlamadığım işler. Umarım sıkıntı yoktur.

Ayrıca şöyle bir fotoğrafta var. Fikir verirmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 17 Mayıs 2021; 23:45:40 >

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Ayak havalandırma çıkışına benziyor hocam, üzerinde oem no var fakat tam seçemediğim için emin olamadım. Vallahi tam seçemedim kusura bakmayın.

Doğuş’a uğramanız içinizde ki kuşkuyu yüzde yüz yok edip aracınıza keyifle binmenize vesile olacaksa bence de uğrayın derim.

• Acaba fark etmeden havalandirma ayarini sadece ayak tarafina mi ayarlamissiniz + sıcak kisim da mi klima

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail76

Acaba fark etmeden havalandirma ayarini sadece ayak tarafina mi ayarlamissiniz + sıcak kisim da mi klima

Klima kapalı, ekrandan başka ayar varmı bakıcam birazdan.

• Hocam ilk arabamı aldığım günlerdeki kendimi görüyorum sizde. Bu kadar takılmayın. Manyak olursunuz 😁 Kendimden biliyorum.

• Alışma süresi gibi düşünün hocam gide - gele alışır önemli bişi değil.

Sıcaklık olarak klima kapalı bile olsa eğer kapatmadan önce derecesi yüksek kaldıysa dışarıdan sıcak havayı yavaş yavaş içeri itiyor istemeden, klima derecesini en düşüğe alın sonra kapatın. Hatta kullanmadığınız zaman dışarıdan hava değil de içerideki hava döndürme modunu açabilirsiniz daha rahat edersiniz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.