Şimdi Ara

Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: defiant82

Sıfır aeacta neler çektiniz yahu  bi DSG el atarsa o zaman sıkıntı kaç paraya almistiniz

Alıntıları Göster
    Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Alıntıları Göster

Çok komiksin .Gül gül oldum .Kendi cizimlerin sanırım hadi bakim Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi 

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hadsiz sen kimsin de tanımadan böyle konusuyon terbiyesiz

Alıntıları Göster

Terbiyenin ne olduğunu bilmemen çok normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

Terbiyenin ne olduğunu bilmemen çok normal.

Alıntıları Göster

Çoluk çocukla uğraşamam ikile blok

• Şimdide arka sağ balatadan ses gelmeye başladı, sanırım onuda değiştirecekler.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Forumda yazılarınızı okuduktan sonra biraz araştırdım, GittiGidiyor da böyle bir ürün var, ben kendi aracımı daha teslim almadigim için sıcaklığı test etme imkanım olmadı ama gerek boruya sarma gerekse sıcaklık alan parçaların arasına bariyer gibi döşemeye müsait olması ve yanmaz bir işi izolasyon ürünü olması , sanki sorunu çözer mis gibi geldi bana ... Açıklamalarda ortadan ikiye ayırıp kalınlığında ayarlayabilirsiniz yazıyor bir değerlendirin isterseniz... Volkswagen T-Roc henüz 350 km de fren sesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrnac35

Forumda yazılarınızı okuduktan sonra biraz araştırdım, GittiGidiyor da böyle bir ürün var, ben kendi aracımı daha teslim almadigim için sıcaklığı test etme imkanım olmadı ama gerek boruya sarma gerekse sıcaklık alan parçaların arasına bariyer gibi döşemeye müsait olması ve yanmaz bir işi izolasyon ürünü olması , sanki sorunu çözer mis gibi geldi bana ... Açıklamalarda ortadan ikiye ayırıp kalınlığında ayarlayabilirsiniz yazıyor bir değerlendirin isterseniz...

Teşekkür ederim, çözer bence de

Bu arada benim balatayı değiştirmemişler bunlar, yeni öğrendim. Çünkü her iki taraf aynı anda değişiyormuş. Muhtemelen bişey yaptılar. Şimdi araçtan frene basmadan cızırtı geliyor dönüşlerde. Başka bir serbis caliperleri kontrol edin dedi.

Aracı alırken sorun bunları.

• B sınıfı SUV yarım milyon para ver,sonra saçma sapan kusurlarla uğraş.Yazık gerçekten …

Ve sorun halen devam ediyor galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

B sınıfı SUV yarım milyon para ver,sonra saçma sapan kusurlarla uğraş.Yazık gerçekten …

Ve sorun halen devam ediyor galiba ?

Anlamadığım şu, frene basmadan cızırtı sesinin devam etmesi! Diğer taraftan devam ediyor.

Benim şikayetlerim, kalorifer borusunu açıkta bırakmaları, saçma sapan çalışan start-stop sistemi, frenlerdeki sorun. Bir iki sıkıntı daha var, dert etmiyorum onlsrı.

• pandemi döneminde işçiliklerde ve kalite kontrollerde sıkıntılı durumlar olabileceği konuşuluyordu.

• Benim atecada aldigimdan beri arada ciyk ciyk otuyor...araba 4. Yilinda 60k km de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Anlamadığım şu, frene basmadan cızırtı sesinin devam etmesi! Diğer taraftan devam ediyor.

Benim şikayetlerim, kalorifer borusunu açıkta bırakmaları, saçma sapan çalışan start-stop sistemi, frenlerdeki sorun. Bir iki sıkıntı daha var, dert etmiyorum onlsrı.

Alıntıları Göster

Selamlar siz Rifter bakmıyormuydunuz yanlışmı hatırlıyorum..

öten fren sesi içeren durumlarda sizinkide buna dahil balata değişip diske kurtayıyorsa torna yapılır yoksa değişim..

öyle biraz git düzelir işleri sadece diske balata yuva yapar..bir balata değişim sonra disk çöp olur tornada kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Selamlar siz Rifter bakmıyormuydunuz yanlışmı hatırlıyorum..

öten fren sesi içeren durumlarda sizinkide buna dahil balata değişip diske kurtayıyorsa torna yapılır yoksa değişim..

öyle biraz git düzelir işleri sadece diske balata yuva yapar..bir balata değişim sonra disk çöp olur tornada kurtarmaz.

Alıntıları Göster

Doğru hatırlıyorsun dostum, kapora bile vermiştim araca. Sonra eşim istemedi, buna karar verdi. Peki dedik kırmadık. Rifter haala aklımda inanırmısın.

Bunların ne yaptığını bilmiyorum, başka bir vw servisi, balata tek taraflı değişmez ikiside değişir dedi. Bunlar zannediyorum sök-tak bişeyler yaptılar. Şimfi diğer taraf emin olun frene basmadan ötüyor, caliperlere bsktır dediler bana. Yabancı forumlarda da baktım, frenlerde problem oluyormuş bazen böyle. İşten hüçten servise gidemiyorum, gitsem göstereceğim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.