"server is undergoing maintenance pls try again later" bu yazı çıkıyor ne demek bu eğer bansa ne kadar zamanda gideceğini nerden öğrencem
lütfen biri yardım etsin bu ney
banlanmışsın darısı diğer koxpçuların başına ayrıca sitede bundan sonraki banların açılmayacağı yazıyodu inşallah öledir
ben koxp kullanmadım hiç ama msn koxp kullandım :D şimdi banmı yedim yani
Banlanmışsın..
ban yemişsin sorry... bi daha msn de olsa koxp kurma
quote:
Orjinalden alıntı: zehir9494
şimdi iddialaşmıcam ama koxp kurmasan bile koxp partisinde bulunmak bile ban sebebidir bide premium yoksa kaçışın yoktur başka bi haldeyken adam keyfine göre banlamaz seni ii bir düşün yapmışındır bişiler
şimdi iddialaşmıcam ama koxp kurmasan bile koxp partisinde bulunmak bile ban sebebidir bide premium yoksa kaçışın yoktur başka bi haldeyken adam keyfine göre banlamaz seni ii bir düşün yapmışındır bişiler
bronz preminyum var koxp partide bulundum ama o an banlanmadım daha sonra
ISTE YINE COK BILMISLER SAHNEDE CAHILLER SIZI. YOK ARKADASIM BAN FALAN DEGIL BU.SITEYE GIRISTE SORUN VAR SONRA TEKRAR DENE DIYOR.
quote:
Orjinalden alıntı: ASLANYORUMCU
ISTE YINE COK BILMISLER SAHNEDE CAHILLER SIZI. YOK ARKADASIM BAN FALAN DEGIL BU.SITEYE GIRISTE SORUN VAR SONRA TEKRAR DENE DIYOR.
adam oyuna girmekten bahsedior siteye gir 'statue' war orda block999 gibi bişiler warsa bandır orda bişi yoksa ban deildir
yemişsin
aslan yorumcu bılmeden ortaya atlayıp ıste yıne cokbılmıs cahıller deme ban yedıgın zaman gorursun bıseyı bılmıyosan sus sen daha kotusunu yapıyon bılmıyosn bıde yorum yapıyosun yaaaa hakkaten asıl sana
quote:
Orjinalden alıntı: xOTTOMANxASSASSINx
aslan yorumcu bılmeden ortaya atlayıp ıste yıne cokbılmıs cahıller deme ban yedıgın zaman gorursun bıseyı bılmıyosan sus sen daha kotusunu yapıyon bılmıyosn bıde yorum yapıyosun yaaaa hakkaten asıl sana
YA BIRAKIN BU ISLERI GECEN GÜN AYNISI ARKADASIMA OLDU AYNI SIZIN GIBI HERKES ATLADI BAN YEMISSIN DIYE.AMA ALAKASI YOK BIRKAC SAAT SONRA GIRDI OYUNA DEVAM.KONUYU ACAN ARKADAS SITE DÜZELINCE YAZSIN BAN YEMISMI YEMEMISMI O ZAMAN KIMIN HAKLI OLDUGU CIKACAK ORTAYA.
anlamını bilmeden ban yazanlar gecen banada oyle dediniz:)malmısnız alla alla server bakımda diyor işte
quote:
Orjinalden alıntı: xOTTOMANxASSASSINx
AYRICA BE COK BILMIS MADEM BILIYORSUN YAP BAKALIM O YAZINI TERCÜMESINI BURAYA.SENIN GIBI KARA CAHILLER SÜRESIZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme