beyler 6 aydır kılıtlı olan +8 chıtın kolluk (dex) bugun gırdım ve magıc power olmus sızce sorun nedır duzelme olasılıgı var mı?
bilader sana gülmüyorum kusura bakma. Oyunun haline bak ya Senin adına üzüldüm. İnş sorunun düzelir.
deli olucam ya 7 aydır dex olan ıtem bugun magıc power oldu premıumda 1 saat once bitti ınsh patch ıle duzelır:S:S:S
staff lazımmı
dalga gecmeyın lutfen ya :S:S dalga gecılmesı gereken varsa k2 dir:S olacak ıs mı bu
Bu kadarı da beklenmeyecek kadar fazla. Bana +11 rebirth olup M.P bonuslu olan Warrior C.Shellimi hatırlattı.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ticket falan at ya da reste duzeliR belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk
Bu kadarı da beklenmeyecek kadar fazla. Bana +11 rebirth olup M.P bonuslu olan Warrior C.Shellimi hatırlattı.
şişede durduğu gibi durmuyo naparsın
hahahaha yorumlar kopartıcı
Kardeş sell +7 lycaon staff
Ohannesburger.
Ticket atmaktan başka yapabileceğin birşey yok, en kötü ihtimal salı geceki reseti bekle düzelmezse ticket at, umarım ilgilenirler. Olaya bak ya
arasan bulamazsın
kanıt yoksa bişey yapacaklarını sanmıyorum zaten pek ilgilenmiyorlar
5 yıl once eskı maradon zamanında bı kez daha basıma gelmıstı bu olay neysekı o zaman mage oynuyodum hp basılı olan shell mp olmustu ama bu durum cok feci ne yapayım ben sımdı +8 magıc power bonuss u :S ress i beklıycem ınsallah duzelır yorumlar ıcın sağolun
Geçmiş olsun kardeşim ama bence pek umutlanma derim :S Kardeş mp basılı +8 paper set satılır ilgilenirsen pm at zaaa :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme