Bildirim
BUGSUZ İNTERNET Kemal KILIÇDAROĞLU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anlamazlar, arkada mehter marşı fonu olan namaz kılarkenki bir video olsa daha etkili olur -
Adam reklam filminde bile yapılmış şeyleri vaadediyor
(mavi tik) -
Reklam çok iyi ama malum kitle bunları anlamaz. Onlar bağıran çağıran din tüccarlarını severler. -
İyi Parti muhalefet yapmayı öğretti ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumdaki bugları da çözecekler mi? -
Araklayın babam alayını İYİ Parti'den araklayın. Yazık adamların parası yok ki dakika başı reklam çeksin. Tüm kanallarda çarşaf çarşaf yayınlasın.
Babam arakladınız bari bırakın Muharrem İnce'ye yapılsın şu reklam filmi. KK sen bir git bir daha gelme Allah aşkına. Partiden şutlanacağın günü iple çekiyorum. Sırf bu yüzden bile İnce'nin kazanması lazım eğer 2.tura kalan o olursa. Şu chpyi bir güzel temizlesin. -
sen oradaki ironiyi anlamamissin gelip burada dalga geciyorsun
Güzelmiş ama benim merak ettiğim şey şu.
O kadar oyun oynadım Frag nedir ? -
counter için konuşayım öldürdüğün adam sayısı, yani skorundur.quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Güzelmiş ama benim merak ettiğim şey şu.
O kadar oyun oynadım Frag nedir ?
Bu arada çok iyi olmuş video.
Geleceğe güven veren bir reklam. ama malum kitlenin anlamaya maalesef kapasitesi yetmez.
onlar için arkaya mehter verip 2 kılıç sallayan adam koyacaksın. 2 de haçlı kıyafetli asker sonra... TAMAM bu iş.. -
Karşıt görüşlü de olsa iyiye iyi diyen insanları seviyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
anlamazlar, arkada mehter marşı fonu olan namaz kılarkenki bir video olsa daha etkili olur
|
Adam reklam filminde bile yapılmış şeyleri vaadediyor
(mavi tik) |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X