Şimdi Ara

Bugün Aldığım ACER ASPIRE 5745G i3 Yorumlarınız/Düşünceleriniz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben forumda sürekli konu açtım işte 600-700 arası felan diye en sonunda bugün Carrefour TEKNOSA dan ACER ASPIRE 5745G yi 998 TL ye aldım.

*İntel®Core i3-380M (2.3GHz,3MB L3 cache)
    *NVIDA® GeForce® GT 420M Up to 1275MB (Yani ekran kartı 1GB ) TurboCache
    *15.6" 16:9 HD LCD
    *3GB DDR3 Memory (Yani Ram )
    *320 GB HDD
    *DVD-Super Multi DL Drive
    *Acer Nplify 802.11b/g/n
    *6-cell-Li-ion battery (6 yuvalı batarya demek istiyor heralde)

İlk sorum fiyat Uygun mu?

İkinci olarak sistem nasıl güzel mi oyunları sorunsuz oynar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst96 -- 28 Haziran 2011; 19:58:56 >

• Eh uygun bir fiyat gibi aslında.Eski laptobumun işlemcisi i3.370m di yüklediğim her oyunu oynamıştım.Hepside 2011 oyunları.Yalnız ekran kartım 5650 idi.gt420m bayagı assagıda kalıyor.
  • Özellikleri fena değil.Oyunları orta ayarlarda oynarsın.
  • Hadi ya tüh :( Teknosa yetkilisi istediğin oyunu oynarsın diyince itiraz ettim ama anlattı anlattı... Biliyorum satmak için yapıyor ama benim istediğim laptop tan çok çok iyi 721 TL idi babam almışken iyisi olsun dedi bnde aldım mesela pes 2011 i en yüksek te oynayamaz mıyım
  • pes11'i high'da oynarsın fakat,örneğin crysis2 .witcher2 gibi oyunlarda ayarları düşürmen gerekir.
  • ya konu bıraz uzun zamn dır cvplanmamış ama bende bugun aldım cıhazdan. uygun bı fıyata. fakat nvidia ekrankartı olmasına ragmen ekran özellıklerınden intel hd grafık kart yazıyor. ve nwdianın özellıklerı yok. sankı paylasımlı bı ekran kartı varmış gıbı. notebook un uzerınde logoları var özellıklerınde var ama ulaşamıyorum. nasıl yapıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.