Şimdi Ara

Bugün aldığım dell marka laptop hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; ben bugün DELL Inspiron 15 3000 marka laptop aldım.
    Özellikleri şunlar;
    256 GB SSD
    8 GB RAM
    8. nesil i5 işlemci ( 1.60 ghz - 1.80 ghz yazıyor ama cpu 1.60ghz olarak görülüyor)
    2 GB olması lazım AMD RADEON

Bana kesinlikle ısınma sorunu olmaz dediler. Hatta alırken özellikle ağır işlem yapmayacağımı sadece lol film vs gibi hafif oyunlar işlemler yapıcağımı belirttim. Bana çok rahat yaparsın hiç bir sıkıntısı olmaz ısınma sorun olmaz vs dediler fakat, eve geldim ilk defa açtım ve önce altındaki fan yeri ardından klavyedeki tuşların üstüne kadar çıkan bi ısınma başladı. (bu ısınma lol yüklerken youtubede şarkı dinliyordum o sırada oldu)
    Ardından oyuna girdim gel gör ki tasarruf modu orta düzey grafikler vs de bile bana 30-28 fps vermeye başladı. Abimin 2016da aldığı i5 ve nvidia kullanan asusu bile şuan ısınmadan rahat 80 fps veriyor. Oyun içerisinde ısınma daha da arttı kaldı ki fandan aşırı zorlama sesleri gelmeye başladı oyundan çıkınca da bi müddet bu sesler devam etti. Oyundan çıkalı 30 dakika vs oluyor işlem yapmamama rağmen klavye hala sıcak. Userbenchmark testini yaptığımda %63 çıktı ve grafikler kısmı çok düşük göründü. Yeni bir laptopa bu durumlar çok garip değil mi? grafikler ve 30 fps baya kötü olduğunu gösteriyor. Yardımcı olur musunuz?
    Mesaj otomatik birleştirildi: 5 dakika önce

Userbenchmarkta şunlar da yazıyor ekleyeyim.
    System Dell Inspiron 3580 (all builds)
    Motherboard Dell 02G1KD
    Memory 4.5 GB free of 8 GB @ 2.7 GHz
    Display 1920 x 1080 - 32 Bit renk,
    OS Windows 10

• fazla kapsamlı bilgi sahibi değilim fakat bildiğim birşey var
    laptoplarda amd radeon ekran kartlı laptoplar tutulmuyor çok ısındığı için.
    laptoplarda nvidia ekran kartlı seriler tercih ediliyor herzaman.
  • Hemen iade edin
  • Hocam yeni aldım daha iade etmek istemiyorum ya çünkü yazanlara göre laptop iyi ama yazanla var olan birbirini tutmuyor. Nede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cakal919 C kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı ikinci el mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.